Rekrutacja do projektu Infinite 8.60/8.62

Status
Zamknięty.

Renewal

User
Grudzień 24, 2009
Liczba reakcji
4
Witam​

Zapewne nie kt?rzy kojarz?, pami?taj? mnie z innych serwer?w pod Tibie 7.6 oraz 8.54, na chwile obecn? zamierzam zabra? si? za ca?kiem odmienny klimat mam tutaj na my?li Tibie 8.60/8.62. Przy projekcie pracuj? ju? dwie osoby, kt?re siedz? przy tym ju? od d?u?szego czasu, ale jestem ?wiadom tego ze niestety wszystkiego nie ogarniemy. Projekt ma bazowa? na Real Mapie z klimatem RPG.

Szczeg??y:

- Tibia 8.60/8.62 (Dlaczego ? Nie potrafi? odpowiedzie? na to pytanie =)),
- Serwer bazuje na silniku TFS 0.4.0 SVN,
- Real Mapa

Pierwsze pytanie kt?re wam si? pewnie b?dzie nasuwa?o zabrzmi kiedy jest planowany start i kiedy b?d? jakie? efekty pracy, na to pytanie mog? wam odpowiedzie? tak:

- Planowany start jest na dzie?. 20/25 marca.
- Co do serwera na kt?rym chcemy go postawi?, mam nadzieje ze nie b?dzie z tym wi?kszych problem?w poniewa? ze swojej wyp?aty chcemy przeznaczy? na pierwszy miesi?c jakie? 500 z? co do nast?pnych miesi?cy mam nadzieje ze da rade jako? utrzyma? to z serwera.

Czego od was oczekujemy ?

- Po?wiecenia kilku a mo?e czasem kilkunastu godzin dziennie,
- Obeznania w temacie na kt?ry b?dziecie aplikowa?,
- Poczucie humoru,
- Umiej?tno?? pracy w zespole,
- Dok?adna, bezproblemowa i dosy? szybka praca,
- Mikrofon do komunikacji, jakby nie patrze? forma g?osowa jest chyba najlepsza forma kontaktu (Preferujemy komunikator Skype nast?pnie Team Speak 3, Ventrilo na samym ko?cu Gadu-Gadu),
- Zaanga?owania.

Co jeste?my w stanie zaoferowa?, zale?nie od wykonanej pracy:

- Bardzo Dobry kontakt z ca?? Administracj?,
- Oddzieln? rang? na Forum,
- Okre?lon? pozycje na serwerze (Game Master/ Community Manager/Tutor/Senior Tutor),
- Udzia? w zyskach serwera (po odliczeniu prowizji oraz koszt?w serwera dedykowanego),
- Satysfakcje z tego jak ludzie korzystaj? z Twoje pracy.

Przejd?my do sedna sprawy, czyli kogo poszukujemy:

- 1x Webmastera co do jego wymaga? s? nast?puj?ce:
* Umiej?tno?? zrobienia Forum jak i edytowania account makera,

- 2x Skryptera do jego obowi?zk?w b?dzie nale?a?o:
* Umiej?tno?? napisania skryptu *lua, *xml,

- 2x Tester od niego b?dzie zale?a?o co i jak si? b?dzie sprawowa?o nie jeste?my w stanie sprawdzi? wszystkiego, zreszt? mamy tez inna prace kt?ra tak?e musimy wykona?:
* Bardzo dobra znajomo?? Tibi, a dok?adniej Mapy, Quest?w etc,

- 2x Grafika od niego wymagamy stworzenia loga, gif?w oraz grafiki na potrzeby serwera.

Odno?nie podania, a wiec powinno ono wygl?da? nast?puj?co:
Przyk?adowe podanie:

Imi?: Krzysiek
Ksywka: Renewal
Stanowisko: Skrypter
Nick Skype/Numer GG: infiniteots/33698936
Przyk?adowe prace (Nie dotyczy Skryptera): Nie dotyczy
Dlaczego Ty: Wydaje mi si? i? jestem odpowiednia osoba kt?rej szukacie po prostu krotko m?wi?c znam si? na rzeczy.
Sta?/Do?wiadczenie (Jak d?ugo w tym siedzisz): 6 lat

Jednocze?nie mozecie sie z nami skontaktowac poprzez GG lub Skype stworzone specjalnie pod potrzeby serwera:

GG: 33698936

Odp: Rekrutacja do projektu Infinite 8.60/8.62

Imi?: Marek
Ksywka: Lewciu
Stanowisko: Grafik
Nick Skype/Numer GG: Lewciu117/31379997
Przyk?adowe prace (Nie dotyczy Skryptera): Przykro mi ale nie mam swoich prac z powodu formatu komputera, prosz? poda? wymiary i typ pracy a j? zrobi? ;)
Dlaczego Ty: Potrafi? robi? prace w du?ym t?pi? (oczywi?cie je?eli mam czas, jest szko?a i inne obowi?zki). Moje prace s? kreatywne i orginalne.
Sta?/Do?wiadczenie (Jak d?ugo w tym siedzisz): 2 lata

Refresh....

Od?wie?am
Acc w 50% zrobiony
http://93.105.90.230/
Ca?y czas pracujemy nad questami.
GG: 33698936 (zawsze online).

Ostatnia edycja:

Siema ; p mam 16 Lat I skladam Ci propozycje Mam Dotpay i moge Ci zaoferowac moje uslugi SMS (Czyli ludzie wysylaja sms za admina a TY dostajesz kase) jak by co to masz tu kontakt ze mna
GG 3607368
PISZ !! xd

Imi?: Kuba
Ksywka: KubSon
Stanowisko: Webmaster
Nick Skype/Numer GG: 26191541
Przyk?adowe prace: Nie mam ale potrafie zrobic: strone, forum acc makera a w?asciwie to wszystko co jest zwiazane z www xD
Dlaczego Ty: Wydaje mi si? i? jestem odpowiednia osoba kt?rej szukacie po prostu krotko m?wi?c znam si? na rzeczy.
Sta?/Do?wiadczenie: 2 lata

Od?wiezam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry