Rekrutacja expert?w

Status
Zamknięty.
Odp: Rekrutacja expert?w

O popatrz, a jeszcze kilka dni temu to by?em ja, wi?c jak to w sumie jest?

[...]armie dziewic
Istniej? jeszcze jakie? ?adne, a zarazem m?dre dziewice na tym ?wiecie? Je?eli tak to od razu bior? si? za pisanie podania.
Do wymog?w dopiszcie, ?e wymagana jest wiedza w danej dziedzinie bo zn?w znajd? si? 'experci', kt?rzy ni cholery nic nie umiej? =D

Z tego co pami?tam star? ekip? Tnetowsk? to na Experta Open Tibii mo?ecie wepcha? Danteza. Zna si? chyba na PHP oraz innych j?zykach i wydaje mi si?, ?e by ogarn??.

#Wild, mo?liwe. Dawno mnie na forum nie by?o i nie pami?tam za bardzo kto w czym si? specjalizuje. Przepraszam za b??d ;)

Ostatnia edycja:

Istniej? jeszcze jakie? ?adne, a zarazem m?dre dziewice na tym ?wiecie? Je?eli tak to od razu bior? si? za pisanie podania.
Do wymog?w dopiszcie, ?e wymagana jest wiedza w danej dziedzinie bo zn?w znajd? si? 'experci', kt?rzy ni cholery nic nie umiej? =D

Z tego co pami?tam star? ekip? Tnetowsk? to na Experta Open Tibii mo?ecie wepcha? Danteza. Zna si? chyba na PHP oraz innych j?zykach i wydaje mi si?, ?e by ogarn??.

Dantez preferuje inne j?zyki ni? PHP.

Nie wiem tylko w jakim celu potrzebny jest nick postaci skoro kto? mo?e mie? nowe konto gdy rozpocz?? now? gr?.

Nie wiem czy to by?o poruszone bo mi si? nie chce 3 stron flame'?w czyta?:
nie ?ebym si? czepia? ale
Open Tibia : nale?y zna? si? dobrze lub bardzo dobrze na j?zyku PHP + (opcjonalnie) LUA oraz na konfiguracji OT.
w mojej opinii powinno by? odwrotnie. w Lua czy nawet xml jest kilka (jesli nie dziesiatki) razy wiecej kodu niz w accmakerach. Je?li poszukujemy eksperta wy??cznie PHP to warto o tym wspomnie?, a nie uog?lnia? do eksperta OTS i konfiguracji.

Jakie obowi?zki ma ekspert? Zak?adam ?e pomaganie nowym?

@edit:
nvm, i tak nim nie zostan? :|

PS: Je?li Jensej lub podobny jemu koks z?o?y? ju? podanie to po co przeci?ga?? Wiadomo kto wygra :P

Ostatnia edycja:

Czy aby ten termin sk?adania poda? nie powinien zosta? skr?cony?
Pisa?em Mattowi o tym na Gadu, ale m?g? zapomnie?.

Regards

Pisa?e? i zapomnia?em tutaj odpisa?, ?e terminu niema po co zmienia? dlatego, ?e kto? mo?e jest na urlopie, albo jest nie obecny, wi?c 15 sierpnia to idealna data.

Je?li kto? nie wys?a? jeszcze swojego podania to serdecznie zapraszamy! Zosta?y Wam tylko 3 dni.

Witajcie,

Po d?ugim namy?le postanowili?my wybra? osoby na poszczeg?lne stanowiska. Wyb?r osoby nie by? prosty, poniewa? nap?ywa?o do nas du?o poda?, jednak?e musieli?my zdecydowa?.

Lista wybra?c?w:

Tibia:
  1. Meretve
  2. Michu
OpenTibia
  1. Jensej
  2. Bean
Grafika/Pixelart
  1. Shikate
  2. Mr.Aali
  3. SanninStory

Gratulujemy wszystkim!