Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Istniej? jeszcze jakie? ?adne, a zarazem m?dre dziewice na tym ?wiecie? Je?eli tak to od razu bior? si? za pisanie podania.[...]armie dziewic

Istniej? jeszcze jakie? ?adne, a zarazem m?dre dziewice na tym ?wiecie? Je?eli tak to od razu bior? si? za pisanie podania.
Do wymog?w dopiszcie, ?e wymagana jest wiedza w danej dziedzinie bo zn?w znajd? si? 'experci', kt?rzy ni cholery nic nie umiej? =D
Z tego co pami?tam star? ekip? Tnetowsk? to na Experta Open Tibii mo?ecie wepcha? Danteza. Zna si? chyba na PHP oraz innych j?zykach i wydaje mi si?, ?e by ogarn??.
Jest tak, ?e to Ty mi podsun??e? ten plan z banami i si? logowa?e? na tamte konto, ?eby co? napisa? w newsach.O popatrz, a jeszcze kilka dni temu to by?em ja, wi?c jak to w sumie jest?
w mojej opinii powinno by? odwrotnie. w Lua czy nawet xml jest kilka (jesli nie dziesiatki) razy wiecej kodu niz w accmakerach. Je?li poszukujemy eksperta wy??cznie PHP to warto o tym wspomnie?, a nie uog?lnia? do eksperta OTS i konfiguracji.Open Tibia : nale?y zna? si? dobrze lub bardzo dobrze na j?zyku PHP + (opcjonalnie) LUA oraz na konfiguracji OT.