Rekrutacja - Forum Gier

Status
Zamknięty.

CooKies

Active User
Grudzień 27, 2009
Liczba reakcji
3
Ot?? ostatnio wpad?em na pomys? aby za?o?y? forum o grach MMO/FPS. Na forum znajdowa?y by si? opisy gier, publikacje serwer?w, poradniki, hacki, download i wiele wi?cej, ale aby wszystkiemu sprosta? potrzebuje porz?dnego teamu, spec?w od danej gry kt?ry zaj?? by si? dan? gr?/ danym dzia?em, oczywi?cie narazie nic niema to tylko pomys?, je?li wypali domena b?dzie pl/net/com i oczywi?cie wykupiony host, forum b?dzie najprawdopodobniej na skrypcie phpbb by przemo mo?e w p??niejszym etapie vb. Wi?c kogo szukam ? poszukuje os?b kt?re maj? dobre poj?cie na temat xXx gry, maj? sporo wolnego czasu, potrafi? pisa? bez byk?w, i maj? ch?ci na wsp??prace, odrazu m?wi? wszystko jest darmowo, wszystko zale?y od Ciebie czy chcesz czy nie.

Wz?r Podania:

Nick:
Gra w kt?rej jeste? fachowcem:
Co? o sobie:
GG/Skype:

Ps. Je?li tylko zbior? Team odrazu wykupuje host + domene, oczywi?cie nad nazw? te? b?dzie trza my?le?.
Pozdrawiam CooKies

Odp: Rekrutacja - Forum Gier

Nick: Crimson008
Ilo?? czasu wolnego dziennie: Bardzo r??nie
Gra w kt?rej jeste? fachowcem: Tibia (jestem tutorem)
Co? o sobie: Jestem pisarzem na wielu OTS-ach, mog? zaj?? si? recenzj? lepszych projekt?w :)
GG/Skype: 10950094/Crimsonn008
Inne: Do 30 stycznia jestem w domu, p??niej mog? przez jaki? tydzie?/dwa nie mie? Internetu :(

Nick: Cyna
Ilo?? czasu wolnego dziennie: du?o
Gra w kt?rej jeste? fachowcem: cs/tibia
Co? o sobie: Mia?em kiedy? forum o grach.... znam html/css/troche php
GG/Skype: gg = 6308516

@topic
-Domena i host b?dzie na 100%?
-Zamiast phpbb zainstluj mybb albo mog? ci da? cracka vb. Phpbb to g?wno.

Nick:Jozo
Ilo?? czasu wolnego dziennie:Zale?y jak wpadnie ,ale minimum 4h
Gra w kt?rej jeste? fachowcem:R??nie ,troch? tego jest :)
Co? o sobie:Co do robienia b??d?w w j?zyku Polskim to ma?o bardzo podobnie ,zawsz? si? mo?e co? zdarzy? ,ale raczej nie robi?.Pisz? du?o ,bardzo du?o a co z tego wynika to to ,?e pisz? teksty do piosenek i sam nagrywam (ni?ej w podpisie wejd? w link :D ).
GG/Skype:3777027

Nick: Dtp
Ilo?? czasu wolnego dziennie: 4h lajtowo
Gra w kt?rej jeste? fachowcem: knights and merchants
Co? o sobie: Jestem zwyk?ym 15latkiem , ortografi? i interpunkcj? mam opanowan? (ale robi? czasami b??dy j?zykowe;<)
GG -13126992

@topic
-Domena i host b?dzie na 100%?
-Zamiast phpbb zainstluj mybb albo mog? ci da? cracka vb. Phpbb to g?wno.

Ad 1 - Innej opcji, niema nie akceptuje darmowych g?wien ?e tak powiem.
Ad 2 - phpbb ze wzgl?du i? mam do?wiadczenie, a tak jak m?wi?em vb mo?liwe i? b?dzie na wersji 3.8x ale nie wiem jak z tymi kluczami/crackami.

Btw: Odezwa?em si? do os?b i? zosta?y przyj?te, czekam na dalsze zg?oszenia :)

Pozdrawiam CooKies

Nick: Freeq, imi? Tomek
Ilo?? czasu wolnego dziennie: Czasami 1h a czasami 8h ale ?rednio tak z 4-6 :D
Gra w kt?rej jeste? fachowcem: Wolfenstein: ET, Metin2, je?li chodzi o przegl?darki to Ogame
Co? o sobie:
wqdz690429546a.GIF
Pisz? poprawnie po polsku. :D
GG/Skype: 4595735

Nick: maxim94
Ilo?? czasu wolnego dziennie: 3-4h
Gra w kt?rej jeste? fachowcem: Tibia, Soldat,
Co? o sobie: W wolnym czasie gram w Soldata
GG/Skype: gg: 17584442

Nick: Sopel
Ilo?? czasu wolnego dziennie: 4/5 h
Gra w kt?rej jeste? fachowcem: Gry Via prisonwars.pl - internetowa gra online, Margonem
MMORPG: Metin 2 ,Silkroad i wiele wiele innych.
Co? o sobie:Zajmowa?em si? ju? czym? takim mia?em swoje forum znam troche html i xhtml C++
GG/Skype: 3280738

Kod:
Nick: Arkam Shadow
Ilo?? czasu wolnego dziennie: w tygodniu okolo 8godzin dziennie, w weekendy okoo 19 ;d [wiem no lifer :)]
Gra w kt?rej jeste? fachowcem: Tibia glownie
Co? o sobie: W zgloszeniu nie uzywam polskich znakow , poniewaz cos sie z klawiatura stalo ;/, a tak to mam duze doswiadczenie, bylem Administratorem na : 
Otki.pl , Tibia-center.xaa.pl, Ots-Mapping.pl. Obecnie jestem redaktorem na portalu : F1SK.pl . Jestem profesjonalistom w tym co robie, znam html, css, php, troche js, . To jezeli chodzi o www, Jestem Zaawansowanym skrypterem Lua, xml, poczatkujacym c++ , visual Bassic, ajax, . A jescze wracajac do stron www to :
Potrafie biegle poslugiwac sie srodowskiem Linux, wgrywac Mody, PLuginy oraz inne przydatne tego typu dodatki, poprawnie pisze po polsku, jestem kompetentny, odpowiedzialny i lubie to co robie, a robie to dobrze. Jezeli chodzi o pozycje jaka chcial bym zajac , to jest nia [b]Administrator[/b]. Moze uwarzasz ze to za wiele, ale biegle obchodze sie z panelem administratora w : MyBB, vB, PHPBB, MiniBB, NukeBB oraz innych skryptach for. Mysle ze naprawde nadaje sie na ta pozycje, i ze podejmiesz decyzje przyjecia mnie do grupy :)
GG/Skype: 7537327

Status
Zamknięty.
Back
Do góry