• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Rekrutacja Redaktor?w - PORTAL Tibia.net.pl

Status
Zamknięty.

Dziki Johnson

Kafar
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
188
Nie, to nie ?art.
Poszukujemy ch?tnych do grupy redakcyjnej uzupe?niaj?cej Tibia Wikie naszego forum.

Jakie s? wymagania?
Konkretnie, to ?adne bo robota jest naprawd? ?atwa - przepisywanie g??wnych informacji o przedmiotach i potworach.

Jakie jest wynagrodzenie?
Satysfakcja, umieszczenie nicku na li?cie portalowych redaktor?w, mo?liwo?? zostania redaktorem naczelnym portalu lub mo?liwo?? awansu w kadrowych szczeblach, za ka?dy miesi?c systematycznej pracy oferujemy dodatkowo 2 tygodniow? reklam? Twojej strony/ots na stronie g??wnej forum, lub w przysz?o?ci na portalu / wikii.

Wszystkich zainteresowanych prosz? o zg?oszenie si? do mnie drog? prywatnej wiadomo?ci.
Podanie nie jest wymagane poniewa? ka?dy kto si? zg?osi dostanie pewny przydzia? prac aczkolwiek je?li kto? prze?le podanie to b?dzie to dobrze o nim ?wiadczy?o.

Lista redaktor?w:
[USER]Brzustek[/USER]
[USER]bubecki[/USER]
[USER]God Keno[/USER]
[USER]Grindelwald[/USER]
[USER]Sco[/USER]
[USER]Xevis[/USER]
[USER]Samman[/USER]
[USER]Skajowski[/USER]
[USER]Doktor Szypka Konefka[/USER]
[USER]bruczek[/USER]
[USER]Crow1920[/USER]
#SWAG

Pozdrawiam

Odp: Rekrutacja Redaktor?w - PORTAL Tibia.net.pl

To jest ten tajny projekt, nad kt?rym siedzicie od stu lat?

Ju? nie przesadzaj, bo krytykowa? tylko potraficie, a jak znajdzie si? co? do roboty to nagl? nie ma ch?tnych.

My?la?em, ?e skoro to by?a taka wielka tajemnica to szykujecie co? ?wie?ego. Mo?e jeszcze dam si? zaskoczy? no ale c??, wiki ju? s? i powstaj? konkurencyjne.

Moze sie tu byle kto zapisac?

Byle kto bo z tego co czyta?em pierwszego posta to niema jaki? konkretnych wymaga?.

Nie ma konkretnych wymaga?, ale jak masz zamiar si? obija? to najlepiej si? nie zapisuj. :<

Nie mo?e byle kto :< ja si? zg?osi?em i nawet odpowiedzi nie dosta?em wi?c s? jakie? wymagania ^^

Nie ma wymaga?, umiesz czyta??

Czekaj na odpowied? nie musisz tu pisa?, napisz na priv do Dzikiego Johnsona je?li ci nie odpisze to poczekaj par? dni bo mo?e gdzie? wyjecha? albo ma wa?niejsze sprawy na g?owie.
Ja te? nie dosta?em odpowiedzi ale to nie oznacza ?e mam spami? w tym temacie itd po prostu czekaj jak ja to robi?.

moze po prostu spozniliscie sie i wszystkie obsady zapelnione.

Licz?, ?e ten projekt od?yje, bo kiedy? zajmowa?em si? spisywaniem potwor?w i przedmiot?w jeszcze b?d?c w kadrze jako moderator. Jestem naprawd? ciekawy jak to si? rozwinie.

Licz?, ?e ten projekt od?yje, bo kiedy? zajmowa?em si? spisywaniem potwor?w i przedmiot?w jeszcze b?d?c w kadrze jako moderator. Jestem naprawd? ciekawy jak to si? rozwinie.

Jeste?my na dobrej drodze.

Gdybym mia? czas i jak by Constantine by? to mo?e jeszcze bym si? zach?ci?, bo on ma spory ogar w tej dziedzinie.
Tak czy siak, pozostaje mi ?yczy? powodzenia.

Nie ma konkretnych wymaga?, ale jak masz zamiar si? obija? to najlepiej si? nie zapisuj. :<

Czy napisa?em co? o obijaniu si?? Nie s?dz?, a tego te? bym nie robi? cho?by zwa?aj?c np. na prace Redaktora na tym forum, kt?ra wi??e ze sob? pewne obowi?zki i nie tylko g?upie redagowanie czy pisanie jaki? tekst?w, wed?ug mnie.

@topic:
Szcz??cia pewnie mo?na pr?bowa? ca?y czas do p?ki nikt z administracji nie napisze, ?e kolorowych wystarczy, ale nie s?dz?, ?e wybieraj?c pierwszego lepszego, kt?ry si? zg?osi to to dobry pomys? typu np. God Keno czy bubecki. Ka?dy z nich np. patrz?c po postach to albo g?upota niekt?re naprawd? lub nie maj?ce sensu i oczerniaj?ce innych.

Ostatnia edycja:

Z tym si? zgodz?, bo prawd? m?wi?c wi?kszo?? os?b zosta?o wybranych tylko dlatego, ?e napisali do Dzikiego.

I tak za tydzie? wylec?.

@Thorge D, obiecuje Ci ?e b?d? jeszcze zmiany w obsadzie : )

Z tak? ekip? to na pewno wreszcie co? ruszy na forum :3

Status
Zamknięty.
Back
Do góry