Remere's Map Editor 2.0

Status
Zamknięty.
Odp: Remere's Map Editor 2.0

Dla wszystkich u?ytkownik?w, RME a TFS nie wsp??pracuj? ze sob? na tibi 8.6, dlatego radz? nie u?ywa? element?w z tej tibi, bo w grze strasznie to wygl?da, a je?li kto? zmieni plik *.otb w RME b?dzie mia? problem z w??czeniem mapy z powrotem.

To nic nie mo?na na to poradzi??:(

ma ktos moda 8.6 bo szuka?em w google i nie znalaz?em

Rme si? nie odpala wyskakuje to :
rme.png

Po sci?gnieciu Kernel32.dll chcia?em wrzucic do windows/system32 wyskakuje, ?e plik jest u?ywany. Co mam zrobi?? Za pomoc repucik.

Mario464 napisał:
Witam !

Mam pewien problem z tym edytorem map.
Po w??czeniu pokazuje si? ?ebym poda? ?cie?k? do tibia.spr i tibia.dat tak te? robi? lecz w??czaj?c go pojawia si? to ca?y czas i nie chce si? w??czy? pr?bowa?em kopiowa? te 2 pliki do folderu z RME i dalej nic przeczyta?em plik ReadMe i nie pomog?o prosz? o pomoc i z g?ry dzi?ki

Mam ten sam problem prosz? o pomoc.

Rme si? nie odpala wyskakuje to :

Po sci?gnieciu Kernel32.dll chcia?em wrzucic do windows/system32 wyskakuje, ?e plik jest u?ywany. Co mam zrobi?? Za pomoc repucik.

Mo?e kto? pomorze? Prosz? o nie warnowanie poniewa? zdj?cie jest ma?e.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No nareszcie , kto? si? zdecydowa? i wrzuci? to na to Forum , szczerze m?wi?c to szuka?emn tego prawie wsz?dzie i nie mog?em znale?? . Tylko oczywi?cie zapomnia?em o naszym forum heh . Jeszcze raz wielkie dzieki , pozdrawiam !

Witam!
Mam problem taki co wymieni? kolega z tym rme!Ruwnie? prosze o pomoc;(
Licze na wasze wsparcie:lol:

e ja mam problem bo jak odpalam edytor to pisze tak tibia.spr i tibia.dat wienc ten folder z tibi wyrzucilem na pulpit a potem go ladujie i caly czas ladujie pszy 99% pomuscie mi pliss

Dzieki bardzo za map edytor pod 8.6.
Rep+

Kto? pomo?e ? Bo pisze ?e nie mo?na wczyta? tibia.dat ;o

Mam ten sam problem co jutsoo... Prosz? o pomoc.

No fajnie mo?e ten mi wreszcie zadzia?a bo poprzednie jakie mia?em rme pod 8.6 to co? nie dzia?a?o jak wskazywa?em mu folder z tibi? 8.6 dziwne -.- xD
Mam nadziej? ?e teraz pujdzie z tym ok all ;p

A ja w og?le nie mam nowych item?w... Co jest grane?

Dzi?ki za ten plik :) jest naprawd? dobry wielu osobom sie przyda.
Ale co do tego czego? tych( obw?dek ) doko?a runek to jako? nie przypad?y mi do gustu no c?? :| oczywi?cie +

Status
Zamknięty.
Back
Do góry