• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

We? zr?b nowa map? zapisz zobacz czy da si? wczyta? je?li tak znaczy ?e to plik tamtej mapy otmb jest uszkodzony. Co mo?na zrobi?, sprawdzi? czy da si? importowa? map? na innych wersjach w RME ewentualnie spr?bowa? otworzy? przez SME.
Nie ma to nic do wersji bo powinno wywali? co najmniej jaki? b??d albo niezgodno??.

taki blad wyskakuje gdy poczekam pod dluzszym czasie

Moze masz inne id w rme i w tibii albo niektorych poprostu nie masz

---------- Tre?? dodana o 22:00 ----------

Jezeli masz tibie dat i spr z tad to sproboj przeinstalowac tibie 10.10 i odaplic na orginalnej datcie

Witam mam nast?puj?cy problem, mianowicie RME (wersja 2.2) odmawia mi pos?usze?stwa na ka?dym kroku. Najpierw nie mog?em za?adowa? plik?w .dat i .spr, mimo ?e trzy razy instalowa?em t? sam? tibi? (8.6; dwie ostatnie instalacje by?y z oficjalnej strony RME). Problem ten jako? rozwi?za? si? sam, chocia? te? nie do ko?ca, bo gdy pr?buj? wczyta? map? to r?wnie? wyskakuje, ?e nie znaleziono .dat i .spr i kazano mi wskaza? folder z tymi plikami. Po wskazaniu mapa si? wczytuje, ale jej wcale nie widz?. Kolejny problem to taki, ?e nie mog? wczyta? pliku .xml kt?ry jest odpowiedzialny za spawn potwor?w, poniewa? wyskakuje b??d o rzekomej nieprawid?owo?ci pliku .xml(u kogo? innego RME, zar?wno jak i mapa oraz plik ze spawnami potwor?w dzia?a). Szczerze m?wi?c nie wiem co m?g?bym jeszcze zrobi?, jakie? pomys?y?

Witam, to jest link do od 7.6 do 10.00 ?

---------- Tre?? dodana o 18:46 ----------

10.31 ?

5a00195e79d4a.png

niestety co? mi nie posz?o z tym edytorrem

zrob mi 7.92 to sie uklonie bezsens ze ta stara daremna 7.6 jest a mistrzowska 7.92 nie ...

Dzi?ki, za wstawienie ;)

Do góry