Remere's Map Editor - m?j mod. (8.54)

Status
Zamknięty.

Adrstalik

Active User
Grudzień 21, 2008
Liczba reakcji
19
Witajcie !

Jako, ?e ostatnio wysz?a nowa wersja RME, postanowi?em stworzy? mod, kt?ry pomo?e pocz?tkuj?cym Mapperom.

Tak wi?c, zaczynajmy! :

1. Zak?adka "Cave" - w niej mo?emy zobaczy? tylko jeden ground, a dok?adniej "Canal Water". Ground ten posiada zewn?trzny i wewn?trzny border.

2. Je?eli kto? nie pobiera? mojego poprzedniego moda (850), to mo?e zauwa?y? now? zak?adk? "Cave Entrances". S? w niej wej?cia do jaski?. :)

3. Nast?pnie jest zak?adka "Nature" - w tej?e zak?adce mo?emy zauwa?y? troszk? wi?cej zmian. Tak jak poprzednio, je?eli kto? nie zna jeszcze mojego starego modu, b?dzie m?g? bawi? si? czerwonymi g?rami,.
A tak?e :
- Dryness Ground

- Dryness Earth

Oraz Bright Sand

4. Kolejn? zak?adk?, jest "Pendant Bridge" - wisz?cy most. Tutaj musz? Was przeprosi?, nie uda?o mi si? go doda? na zasadzie, click i ju? jest. B?dziecie musieli si? troszk? nam?czy?. :p

5. Teraz przyszed? czas na zak?adk? "Town". Jak wy?ej, je?eli nie znasz mojego starego moda, zobaczysz dosy? du?o nowych przedmiot?w.
A przyk?adem s?, nowo dodane tj. :
- Muggle Ground

- Farben Ground

- Cherry Stone Ground

- Black Stone Floor

- Cesious Ground

- Flakes Ground

To tyle z nowych ziemi, kt?re zosta?y dodane. Teraz czas na ?ciany itp. :)
Nowe ?ciany i nie tylko :
- Palisade i Palisade Rilling

- Red Brick Wall - ta ?ciana posiada jedynie okna. Nie ma do niej ?adnych drzwi.

- Destroyed Red Brick Wall - UWAGA! Aby poprawnie dzia?a?o, wszystko musi by? tworzone od lewej strony. I od g?ry do do?u. :)

- Dark Brick Wall

Dalsza Cz??? w po?cie poni?ej.!

Odp: Remere's Map Editor - m?j mod. (8.54)

- Destroyed Dark Brick Wall - UWAGA ! Dzia?a Tak Samo Jak Red Brick Wall. ;)

- Belgian Wall

- Modernized Belgian Wall

A teraz zupe?ny HIT!
Zastanawiasz si? o czym pisz?? Sp?jrz !

- South Gate (Wystarczy Tylko Klick ;) )

- West Gate - Uwaga! W tej bramie cz??ci trzeba po??czy?, gdy? RME nie m?g? doda? ca?ej bramy, poniewa?, elementy by si? na siebie nak?ada?y. :)

- South Wooden Gate

- West Wooden Gate

- Small Basglow Gate (South)

- Small Basglow Gate (West)

- Basglow Gate (South)

- Basglow Gate (West)

Ot?? teraz czas na zak?adk? "Useful" czyli "pomocne" ;) (Wi?kszo?? przedmiot?w zmienia si? za pomoc? "X" np. Metal Bar)

Teraz drobniejsze zmiany, na pierwszy rzut idzie zak?adka "Exterior" :)

Dalsza Cz??? Poni?ej!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nast?pnie zak?adka "Hangables" :)

Zak?adka "Nature". Wi?kszo?? zmieniamy za pomoc? "X" np. "Tree")

I na koniec, zak?adka "Statue", tak jak wy?ej wi?kszo?? przedmiot?w obracamy "X" np. Dragon Statue v1. :)

Huh, jak wida? troszk? tego du?o. Og?lny czas pracy to oko?o 10 godzin ! I prawd? m?wi?c to szlak mnie trafia? :D XD, ale jako? da?o rade sko?czy?.
Teraz najwa?niejsze.

SKAN :
854.rar - Jotti's skaner wirusw
LINK DO POBRANIA :
854.rar
UWAGA!
Plik wrzucamy do katalogu X:\RME\data.
Naklejamy na istniej?cy ju? folder i mo?emy si? cieszy? modem. :)

To ju? tyle, przy okazji chcia?bym Wam ?yczy? Weso?ych ?wi?t i Szcz??liwego Nowego Roku!

Pozdrawiam
Adrstalik

//Skan:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanr...c0ce/8ed9baf19f87f3ac0dd7d78349a1c2ce37d8920b

//Reupload:
http://uploading.com/files/532e5294/854.rar/

Ostatnio edytowane przez moderatora:

donwload_safe2.png

Dobry mod , du?o urozmaice? , du?o border?w....
Troszk? si? napracowa?e? , i wida? efekty 9/10.

Asto~

Hehe, no troszk?. Ostatnio m?j mod pod 850 mia? powodzenie, wi?c pomy?la?em ?e ten te? mo?e mie? ;P

Nie no super mody te? chcia?bym par? do mojego editora ale nie wiem jak doda? a ty wida? znasz si? na rzeczy.
Pozdrawiam

Mod bardzo dobry, na reszcie wszystko jest pouk?adane ;)
Szkoda, ?e niema ju? funkcji robienia statku dzi?ki 1 klikni?ciu, ale obejdzie si?.

Za dobr? robot?, rep.

Pozdrawiam.

O kurde! Stary! To jest kozackie!
Tyle border?w, pod??g. Super mod oby tak dalej, a na pewno bardzo daleko z tym zajdziesz. Jeszcze raz gratuluje, pozdrawiam i ?ycz? sp??nionych weso?ych ?wi?t ;p

Iron Skull.

~Avrellius
Pami?tam, ?e kiedy? by?o, ale z jakiego? powodu usun?li. Nied?ugo postaram si? wyda? "poprawk?" i dodam funkcje robienia statku. :) Hmm, i nie tylko ;)

Pozdrawiam
Adrstalik!

Hm, ostatnio sam chcia?em zrobi? sobie takie cudo, no ale jak popatrzy?em w te skrypty to mi si? odechcia?o, :S a tu widz? super mod na forum.. Naprawde du?o opcji, i te elementy, kt?rych najcz??ciej nie mog? znale?? s?.. :D Dzi?ki wielkie :rotfl:

OO stary dzi?ki za moda w?asnie tego szuka?em i czeka?em jak komus bedzie sie nudzic i to zorbie naprawde THX :D

Pozdrawiam i Rzycze Szcz??liwego Nowego Roku :):)

Wielkie dzi?ki kolego !!! Uratowa?e? mnie bo ludzie z mojego OTS'a chc? server 8.54 ale mapy niema wielkie THX ! Reput =)

Heh, nie ma sprawy. Ostatnimi czasy, RME wydaje tak? sam? wersje bez border?w itp. Nie my?l? w og?le o pocz?tkuj?cych Mapperach :P

Pozdrawiam
Adrstalik

@Edit.
Nie wyra?am zgody na kopiowanie Modu , ani ?adnych jego tre?ci bez mojej zgody!

Po raz kolejny Adrstalik pomy?la? o pocz?tkuj?cych i wyda? moda, z kt?rego nie tylko oni korzystaj?. Im nowsze RME, tym bardziej si? starasz i za to rep. Jak powiedzia? pan wy?ej to jest dobry mod, chocia? czego? mu brakuje, lecz nie wiem czego.

Pozdrawiam, RysiK

boski, ale w grounds jakies bugi sa 9/10

Mam pytanko , jesli zassam tego moda i dodam do swojego remere to jesli dodam na mapie te rzeczy to jak odpale otsa to bedzie to widac czy trzeba wlasnego klienta robic z tymi itemami?

Mam pytanko , jesli zassam tego moda i dodam do swojego remere to jesli dodam na mapie te rzeczy to jak odpale otsa to bedzie to widac czy trzeba wlasnego klienta robic z tymi itemami?
Spokojnie b?dzie wszystko wida? bez ?ci?gania w?asnego klienta.

Aha , dobra rzecz ;p
Dzieki jeszcze raz za tego moda a i koledze @up te? dziekuje
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry