• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Reputacja

Status
Zamknięty.
Odp: Reputacja

tak tak napewno maja kopie..;d

@down
Je?li s? profesjonalistami to maj?. Je?li nie maj? to pora ucieka? z tego forum.

Bardziej chodzilo mi o to, ze moze i firma ma, ale chuj ich obchodzi to forum wiec nie zrobia nic w tej sprawie. A taki przecietny dziki ktory proboje nam tu cos odpowiedziec na temat nie moze zrobic nic.

No w?a?nie oddaje mi w takim razie 500pkt za konkursy..

Straconej reputacji niestety nie mo?na ju? przywr?ci?.
Wszystko sta?o si? za spraw? omy?kowo uruchomionej funkcji Przebudowy Reputacji - system forum podliczy? od nowa wszystkie punkty reputacji przyznane za napisane posty a te dodane za konkursy zosta?y usuni?te.
Funkcja zosta?a uruchomiona w trakcie przerabiania na lepsze obecnej reputacji st?d taka niska si?a reput?w.
Z racji ?e bezwarto?ciowa reputacja zosta?a zdziesi?tkowana i jej warto?? kompletnie leg?a w gruzach b?dziemy dalej dzia?ali by jednak warto by?o o ni? walczy? ;p

Pozdrawiam
Mam nadzieje, ze piszac bezwartosciowa, nie miales na mysli tego, ze reputacja jako system, u nas system nagradzania, jest gowno warta. Jesli tak bylo, to strzeliles sobie i kadrze olbrzymiego samoboja, bo wychodzi na to, ze wszystkie wasze konkursy sa bezwartosciowe - przeciez w kazdym mozna zdobyc w najlepszym razie zielone kwadraty.

Nie ma opcji, zeby znalezc wszystkie tematy konkursowe, w ktorych zdobylo sie punkty, chociazby przez to, ze niektore wyladowaly w koszu, a dla przykladu moja pamiec nie siega az piec lat wstecz. Chociaz lepsze to, niz nic... mhm.

I niezmiernie intryguje mnie fakt, ze sila mojej reputacji tak drastycznie spadla. Co w takim razie teraz sie wlicza?

Kazia dobrze gada xddd ;DDD chujnia jaka?.. wyjeba?o nam pkt rep i nikt nie wiem jak je przywr?ci? i wgl ?:d xdd wtf ?Xdd ;D :p

jak to jest z ta sila reputacji xd
ja mam sile 4
Quomak ma 6
i kazia tez ma 6??? O.o
jak to w ko?cu teraz dzia?a O.o

---------- Tre?? dodana o 22:55 ----------

przeciez w kazdym mozna zdobyc w najlepszym razie zielone kwadraty.
mo?na tez vipa zdoby? :D
walcze o niego od dawna ale co? nie idzie :D

@up
Ta, vipa, ale vipa tez wypierdalaja. Mialem vipa "dozywotniego" i jakos go nie widze.
Tyle z tych konkursow jest ze ja pierdole.
Kiedys wygralem pendrive. Do teraz go nie widzialem. To juz z 3 czy 4 lata.
Jednym slowem. Po chuj te konkursy tu sa? Nawet ten marny numerek by byl jakims pocieszeniem, a wychodzi z tego gowno.

Co do sily repa to chyba ilosc postow ma jakies znaczenie, skoro mam 25 sile a repa polowe mniej niz Kazia... Majac przy tym 10x wiecej postow.

Pierdole te wszystkie konkursy. Zajebali mi nagrode, zeby mnie zachecic do zdobycia jej drugi raz. To juz ten konkurs olalem. Teraz znow zajebali nagrody ze wszystkich konkursow, to motywacja w stylu "znow mozesz zdobyc" mnie jakos nie zacheca zbytnio.

Ostatnia edycja:

Zacytuj? samego siebie:

lol_zps9fd1ec6f.png

Ja mam si?? reputacji 11 :D

Co do tematu to powiem tak. Reputacj? stracili wszyscy, a nie tylko niekt?rzy, dlatego jest 'w miar?' sprawiedliwie. Z drugiej strony organizujecie konkursy i nie do??, ?e nagrod? s? tylko reputy, to jeszcze w ko?cu one znikaj?. To W CHUJ nie ma sensu.

C?? powiedzie?, je?li macie kopi? bazy to dobrze, jak nie to prze?yjemy (znaczy ja prze?yj?, nie wiem jak inni xd)

@up
W chuj sprawierliwe, jak jeden stracil 300 reputa za 5 konkursow, drugi 3k repa za 100 konkursow a trzeci mial 10k repa a ma 2k repa(one) xD

opcja jest tylko 1 > szukamy nowego tneta :D

Zgodnie z moim poprzednim postem dzia?amy w kierunku poprawienia sytuacji z reputacj?.
Temat zamykam, za jaki? czas (jeszcze dzi? albo po p??nocy) pojawi si? nowy z zarysem sytuacji.

Pozdrawiam :wink:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry