Restes Char?w czy nie?

Restes Char?w czy nie?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

Votes: 1 10,0%
  • Nie

Votes: 9 90,0%

• Total voters
    10
  • Poll closed .

Ariantede

Active User
Kwiecień 21, 2008
Liczba reakcji
0
Siema ! :>
Mam taki maly problem i nie wiem jak by lepiej bylo, wiec prosze o pomoc was ;P
mam pewien ots, RPG wlasna mapa itd. ale nie jest do konca zrobiony, i wlasnie mam takie pytanie czy by sie oplacalo go teraz wlaczyc zeby ludzie sobie grali, a pozniej gdy calego go skoncze zrobic reset charow ? czy pierw skonczyc ots i pozniej go wlonczyc?
z gory dzieki ( jesli sa bledy to przepraszam, klawiatura do dupy oraz szybko pisalem.)

Odp: Restes Char?w czy nie?

wed?ug mnie lepiej go dopracuj i dopiero w??cz ja kiedy? tez mia?em tak? sytuacj? wi?c lepiej go dopracuj i dopiero

Te? Mysl? ?e nie robi? rest char?w najpierw doproacuj mapke a potem Odpal OTS i niech ludzie Graj? :p

nie rob!rob ots a potem pomysl

Robienie restartu char?w nie jest dobrym pomys?em.Chyba, ?e to ma by? ostateczne rozwi?zanie wsr?d np. "koloner?w".Najlepiej dopracuj serwer, albo dodaj nowy serwer do gry, zawsze jakie? taktowne rozwi?zanie jest.
Pozdrawiam.

Spamerski Temat, wi?ksza zawarto?? post?w jest taka sama.

'topic
A wi?c, je?eli chcesz troche zarobi?, to w??cz OTS taki jaki jest, uruchom sms shop i niech sobie ludzie spokojnie (nie wiedzi?c o niczym) graj?, wtedy Ty b?dziesz mia? czas na to, by odpowiednio dopracowa? OTS.
Gdy ju? to wszystko zrobisz, napisz news, i? serwer zosta? dopracowany, bla bla bla.. i reset char?w.
'x3lio.

graczy mie? w dupie.
W dupie, to ja mam Ciebie.
coraz to bardziej si? o?mieszasz
Coraz bardziej zachowujesz si? jak porzucone przez rodzic?w dziecko.

Wed?ug mnie powiniene? zrobi? tak:

Odpal OTS teraz, zaznaczaj?c, ?e to tylko Test Server i wszystkie postacie zostan? usuni?te/zresetowane. Kiedy b?dziesz pewny, ?e wszystko dzia?a jak nale?y, usuwasz/resetujesz chary i odpalasz OTS na sta?e.

Lepiej odczeka? i zaspokoi? swoj? nag?? ch?? w??czenia serwera, bo wkradn? si? pewnie b??dy, klonowanie item?w, a od tego nie ma odwrotu - musi by? restart char?w po takim "naje?dzie". Sko?cz robot?, a p??niej w??cz.

A wi?c, je?eli chcesz troche zarobi?, to w??cz OTS taki jaki jest, uruchom sms shop i niech sobie ludzie spokojnie (nie wiedzi?c o niczym) graj?, wtedy Ty b?dziesz mia? czas na to, by odpowiednio dopracowa? OTS.
Gdy ju? to wszystko zrobisz, napisz news, i? serwer zosta? dopracowany, bla bla bla.. i reset char?w.
'x3lio.
Ta Twoja zajebisto?? mnie powala, coraz to bardziej si? o?mieszasz. Tak, tak najlepiej ojeba?, zgarn?? pieni??ki graczy mie? w dupie.

Back
Do góry