-Tibia 8.54 Return - World of Dragon Ball Online 1.1 - 26.05.2015!

Status
Zamknięty.
Odp: Return - World of Dragon Ball Online 1.1 - 26.05.2015!

Kto pierwszy ten lepszy: SUSXPU81
Chyba wiecie co sie z tym robi :)

You have premium points: 6, bardzo dzi?kuj?.
Na serwer wbij? na pewno, lecz nie wiem czy na start czy jutro.

No zobaczymy... B?d? na start i oka?e si? czy bd si? op?aca? gra?, jak bd gra? 60+ (non stop) os?b to i ja b?d? ;D je?eli nie to si? nie op?aca gra? wi?c...

Polecam ?ledzi? temat lub facebooka przed startem :)

Startujemy za ponad godzin? zapraszam do rejstracji i widzimy si? w grze!

############
Start ju? za 5 minut!
Prosz? pobra? nowego klienta v1.11 !

Ostatnia edycja:

"Prosz? pobra? nowego klienta v1.11 !"

Fajnie, ?e wgl si? da (y)

Z powodu wielu b??d?w silnika nowy start wodbon - 3 lipca 2015 18:00. Przepraszamy za wszelkie problemy. Ka?dy kto dotowa? serwer odzyska punkty.

No i to chyba by?o na tyle... By?o z 40 os?b + troch? os?b mia?o problem wog?le ?e by wej?? do gry + troch? os?b chwil? pograli i si? zniechecili z powodu ci?g?ych restartow, braku skillsow itp. Mog?o co? z tego by?. Nie liczy? bym na ponowny start ?e ludzie bd dalej zaintersowani... W ka?dym razie mnie i moich 3 rl ju? nie bd.

No i to chyba by?o na tyle... By?o z 40 os?b + troch? os?b mia?o problem wog?le ?e by wej?? do gry + troch? os?b chwil? pograli i si? zniechecili z powodu ci?g?ych restartow, braku skillsow itp. Mog?o co? z tego by?. Nie liczy? bym na ponowny start ?e ludzie bd dalej zaintersowani... W ka?dym razie mnie i moich 3 rl ju? nie bd.

Starali?my si?, ale by? totalny rozpi!@#$%^ no i si? sta?o. A ?e powodem by?a wa?na dla gry funkcja(npc trade) no to ju? nie nasza wina. Przez tydzie? przepisz? kod ?r?d?owy na stabilniejszy silnik i wystartujemy.

Szkoda, ?e ju? nie wr?cicie. Ja jednak nadal zapraszam.

To chyba normalne, ?e ddosy lec?. lol ;d Nie chcesz gra? to nie graj, a nie bul dupy siejesz. Ja teraz im pomoge we wszystkim. Za?atam silnik aby si? nie kreshowa?. Nie jeden OT mia? fail start, ale lepiej prze?o?y? co? za 7 dni i co? robi? ni? ola? wszystko i wszystkich i narzeka?. Jestesmy tylko lud?mi, jak doro?niesz to zrozumiesz. Jak bym mia? si? tak poddawa? gdy by mi si? noga podwine?a to bym do niczego nie doszed? w ?yciu :) Wi?c propsy dla Azuu, ?e si? nie za?ama? i trzyma poziom.

Ostatnia edycja:

REFRESH # TEMAT ?WIE?Y
Powtarzam - 3lipca 17:00!

refresh.

Topka by?a - First Pai Pai Helmet + First C17 Armor xD Zapraszam bo zn?w wbije przejac topke

Refresh. :lol2:

browse.php

Zapraszam na odwiedziny w pi?tek ;)

Start jutro(03.07) o 17!
Zapraszam!

Polecam ! Jeden z najlepszych DB!

Ch?tni na darmowe 2 dni pacca?:lol2:

Ta, mi by si? przyda?o je?li mo?na ;D

Wyjebac Friendlyego bo nic na ots'ie nie robi a te jego odpowiedzi na Helpie i GC s? boskie xD ADM za reklame [spam na bocie na pw do ludzi...] - smiech >.< i startowac ots bo topke ktos musi przejac niee? Dodaj cmd ./bonuscode i zrob z 5-10 kodow i co jakisz czas na redzie wysylaj po 1 [1 kod - 1 uzycie] ^^ 1 kod - powiedzmy 50% ceny pacca albo 75%

Status
Zamknięty.
Back
Do góry