-Tibia 8.54 Return - World of Dragon Ball Online 1.1 - 26.05.2015!

Status
Zamknięty.
Odp: Return - World of Dragon Ball Online 1.1 - 26.05.2015!

Niestety, musimy prze?o?y? ostatni raz start, serwer startuje oficjalnie 08.07 w ?rod?, o godzinie 16:00. Restartu tych postaci co by?y przed wiadomo?ci? i zamkni?ciem strony nie b?dzie.
Dzie? przed startem osoby dotuj?ce nasz serwer powinny oczekiwa? wiadomo?ci SMS/Email z kodami, kt?re mog? u?y? i wymieni? na punkty do sklepu.

Problemy s? zwi?zane z firm? hostingow?, do ko?ca tygodnia powinno by? wszystko ok.
Pozdrawiam.

Dlaczego start w srode jezeli problem bedzie rozwiazany do konca tygodnia? :) Znow cos krecimy?, w sumie nie powinno mnie to dziwic.

Dlaczego start w srode jezeli problem bedzie rozwiazany do konca tygodnia? :) Znow cos krecimy?, w sumie nie powinno mnie to dziwic.
nic nie kr?cimy, co z tego, ze pod koniec tygodnia rozwiazemy problem, musimy wszystko podlaczyc i skonfigurowac prawie od nowa. w sumie nie ja powinienem si? t?umaczy?, tylko firma hostingowa.

A mia?em takie nadzieje no powr?t wodbo. No ale c?? kolejny niewypa?. Na pewno nie wbije :D

Aj tam pierdolicie glupoty a jak kto? jest serio zainteresowany to wejdzie tak czy inaczej... "Zmiany wielkie zapowiadam" lul

Spoko ots si? zapowiada, polecam admina ;p

To trzeci " oficjalny " start wi?c jak? mam pewno??, ?e serwer po kilku godzinach/dniach nie padnie? :/

To trzeci " oficjalny " start wi?c jak? mam pewno??, ?e serwer po kilku godzinach/dniach nie padnie? :/

[MENTION=30457]terrormaster[/MENTION]
Mo?e nie uwierzysz mi na s?owo, ale jeste?my pewni, ?e serwer szybko nie padnie. Problemy by?y tylko przez firm? OVH(nie polecam), zmienili?my hosting i czekamy na pliki serwerowe.
Mam nadziej?, ?e wpadniesz.
Pozdrawiam

Az dziwne bo z tego co s?ysza?em firma OVH jest do?? dobr? firm?. z ch?cia wbije na serwer i troche popykam, przyda sie troche dawnego od?wie?enia ; )

Az dziwne bo z tego co s?ysza?em firma OVH jest do?? dobr? firm?. z ch?cia wbije na serwer i troche popykam, przyda sie troche dawnego od?wie?enia ; )

OVH ma dobre opinie, ja r?wnie? mia?em, zanim zacz??y si? problemy ;)
[MENTION=156613]Old Sessam[/MENTION]

Mamy zamiar od?wie?y? wodbo zachowuj?c star? grywalno??.

Pozdrawiam ;)

B?dzie git. Odpal? to si? ch?tnie pogra, mo?e powr?c? wspomnienia z przed 6-7lat.

Dobra wiadomo?? - odzyskali?my ju? nasze dane, strona ruszy jak najszybciej.
Pozdrawiam ;)

Ju? jutro!
08.07.2015 (?roda)
Godzina 16[SUP]00[/SUP]
Start serwera WoDBON

Nie jestem przekonany co do frekwencji je?eli odpalacie serv'a w tygodniu. Ja na przyk?ad b?d? da? rade wbic dopiero w Soboty gdy? mam do pracy od po?udnia ;D

Ja tu nie widze problemu pograsz wieczorem/po pracy ;-) pami?taj ze sa wakacje SMSKID bd bic lvl ;)

Krul zn?w wpadnie przej?? topke lel

Do wszystkich ludzi kt?rzy wys?ali sms z dnia "fail startu" zosta? wys?any szpaming SMS z nowymi kodami do wykorzystania w sklepiku zgodnie z regulaminem naszego sklepu sms.

"10. Wysy?aj?c sms wyra?asz zgod? na przetwarzanie danych osobowych (numeru telefonu) w celach marketingowych i powiadomie? o promocjach, zgodnie z Ustaw? z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z p??niejszymi zmianami).".

PS: Kto pierwszy ten lepszy! N6LE1TE4

?ooooo Panie...
ACC Maker 10000/10 !!
Ile go robi?e?? ;D

Super si? zapowiada, z pewno?ci? b?d? na starcie ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry