-Tibia 8.60 Revana.pl 08.06.13 start ! Create account ! Pula nagr?d 500z?!

Status
Zamknięty.
Odp: Revana.pl 08.06.13 start ! Create account ! Pula nagr?d 500z?!

Zapraszamy do GRY!

ref

ref

Zapraszamy wszystkich do gry i zaczynamy od nast?pnego tygodnia Turniej Gildii !!

Dzisiejszego dnia wr?ci? g??wny administrator ots, wi?c mo?ecie spodziewa? si? szybki poprawek b??d?w, kt?ry zg?osili?cie na maila, b?d? w grze komend? !bug.
Wszystkie osoby, kt?re zg?osi?y buga na maila, zostan? wynagrodzone upominkiem w postaci premium points.

Zach?camy r?wnie? do tworzenia film?w z wojen gildii, prezentuj?cych ots oraz dostarczanie ich na maila reana.pl@gmail.com, najlepsze zostan? wynagrodzone premium pointsami lub jakimi? innymi nagrodami.

Ostatnia wa?na informacja to taka, ?e od niedzieli zaczynamy turniej gildii, pierwsze walki odb?d? si? ju? w niedziel? o godz. 15:00, natomiast nast?pne w nast?pnych dniach tygodnia, najlepsza gildia ma szans? zdoby? 300z? na lidera!

Do czego to dosz?o ?e ju? p?ac? za gr? co nie? Polecam szczerze i otwarcie ten serwer. Gra?em na nim ju? i jest ci??ko si? wybi?. Takie serwery si? ceni.

Nie polecam, ostatnim razem serwer pod t? nazw? upad? zaraz po starcie, jest to najzwyklejsza rl mapa robiona pod hajs z administratorem, od kt?rego jebie pych? na kilometr - taki administrator nie b?dzie w stanie podmiotowo rozwi?za? waszych problem?w, najzwyczajniej was oleje, wystarczy spojrze? jak wasz ukochany administrator traktuje ludzi:
Szkoda ze to pisze random player nie lider gildii, wiec ta opinia jest malo wazna. A ja zapraszam na serwer mamy juz 600 postaci!

Nie kupujcie tam nic - serwer padnie jak tylko lista ludzi online lekko spadnie a jego tw?rca ob?owi si? hajsem

Je?li nadal b?dziesz trwa? w swojej pychy nie uciekniesz od przesz?o?ci.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Na jak d?ugo zamierzacie trzyma? online tego otsa, tak powiedzmy w skali od dnia do kilku lat (4;5)? Je?eli mniej ni? 1/4 nie skorzystam. Widz? na ots li?cie ?e serwer si? wybi?, ale c?? kto to wie czy serwer padnie po tygodniu czy po roku.

Zapraszamy do gry!!

Nie polecam tego serwera... Gra?em tam Bad Macem z 1h to przyszed? jaki? 200-300 lvl da? mi full eq powiedzia? ze konczy grac a tak specjalnie bo to GODY reklamuj?... sk?d wiem? poniewaz zarejestrowalem sie i zalozylem postac to po 3-4 min trafil do mnie gracz odrazu dal itemy.... NIE POLECAM ! SERWER JEST PO TO ZEBY OD WAS ZDZIERAC WIECEJ KASY !

Jestem tego samego zdania co Zbizu i macgates. Ten serwer niczym nie r??ni sie od innych ''orsh?w'', polega na zasadzie ''wyslij sms, a bedziesz zajebisty''. Tak wiec NIE POLECAM

Strona nie dzia?a :(

Jestem tutaj po raz pierwszy na tym forum, a ju? widz? lobbing. Gorzej ni? na otland, k??cicie si? jak nie wiem co. I te bezpodstawne oskar?enia. A autor tematu mo?e mie? rang?, w ko?cu jak bym mia? tutaj global moderatora, te? bym lobbowa? sw?j serwer, ale nie a? tak bez przesady. Serwer mi si? podoba, ale nie wiadomo jak zesp?? prowadz?cy si? zachowuje, po tym co us?ysza?em z plotek licznych tutaj uwa?am, ?e to jest wielka klapa.

Pozdr. Syath.

Poprawcie zak?adk? na stronie z "Adddons" na "Addons".

Serwer nie podoba mi si?, niczym si? nie wyr??nia, nikt nie odpisuje na pw czyli wszyscy boc?, nie ma ?adnych ciekawych quest?w ani wyzwa? dla gracza. Je?li kto? chce wyda? troch? kasy, pozabija? i po max miesi?cu wyj?? to serwer jak najbardziej dla niego, na d?u?szy czas bez szans.

Mi tam mo?e by?, serwer jak to serwer. Zdarzaj? si? wzloty i upadki w biznesie. W ko?cu to te? ma?y biznes. Poza promowaniem w?asnego "co to ja" na tym forum si? nic nie zmieni?o. Te? uwa?am ?e komentarz zbizu zosta? nies?usznie usuni?ty. Jednak autor tematu powinien si? zgodzi? z tym ?e nie ka?dy b?dzie lubi? jego serwer.

Nie wiem, o co tu si? k??ci?, jest sobie jaki? tam serwerek, niech b?dzie, nie rozumiem ludzi, co to kogo obchodzi ?e kto? lobbuje. Ja nie raz dosta?em ostrze?enie 5-cio punktowe od Artsa18, Aramiszona, Matre, id?c dalej przez Constantine, iSanto przez setki upomnie?. Takie upomnienie znika w tydzie?, nie ma co si? przejmowa?, b?dzie dobrze.

Tu nikomu nie chodzi o to, ?e kto? nie lubi mojego serwera, bo by kilka innych os?b mia?o upomnienie.
Tu chodzi o bezpodstawne oskar?enie, ?e nabijamy liczb? graczy, gdzie nie ma ?adnych dowod?w ze strony zbizu, a podczas kontroli przez administratora listy serwer wypad? pozytywnie, wi?c kto tu jest nie fair?

Wszed?em na wasz acc maker i po 2 minutach straci?em ch?ci na wszystko.
0 czytelno?ci, nic nie wida?, jak mo?na da? bia?y napis na be?owym tle? albo czarny na bordowym, layout z neta [nie wiem czy przerabiany ale widzia?em przynajmniej wi?kszo?? z button?w], tragedia i masakra, dziwie si?, ?e kto? w og?le gra ;p
+macie w ch*j b??d?w w acc makerze, ?le wype?nione kolorki itd, otw?rz wasz? strone pierwszym lepszym narz?dziem developerskim i popatrz sobie ile syfu tu jest.

Ohh ten zak?amany VXR
Cyt.:
wypowied? Vxr z dnia 27-02-2013

"Ta edycja revany jest ostatni? na 8.6 tibii, nast?pna b?d? na najnowszych. Mam ju? sw?j test serwer z pe?nymi nowymi terenami i skryptami."

Link do oryginalnej wypowiedzi autora: CLICK, a ze Zbizem si? k??cisz jak uwa?asz, ?e nazwa? Ci? oszustem, pomimo tego, ?e sam tego nie uczyni??

Jak ludzie maj? gra? na serwerze na kt?rym s? ok?amywani? ;c

Edit: Pewnie dostan? ostrze?enie za obra?anie, chocia? wyra?am tylko w?asne zdanie i podsumowuje fakty, no c??..

Ostatnia edycja:

Jak si? maj? plany do ?ycia? Planujesz co?, a i tak wyjdzie co innego, wychwyci?em moment na puszczenie ots, w kt?rym wiedzia?em, ?e b?d? mia? du?? frekwencj? wykorzysta?em to proste.

Jest takie powiedzenie "Jeden planowa? pierdn??, to si? zesra?".

Plany?
W zdaniu kt?re cytowa?em post wy?ej jest u?yty czasownik zapewniaj?cy przysz?o?? (m?wi? o czasowniku "b?d?" - dla tych kt?rzy nie wiedz?), "jest ostatni?" jest czasownikiem prawda nie dokonanym, lecz zapewniaj?cym czytelnika o prawdziwo?ci zdania + ca?e zdanie napisane jest funkcj? impresywn? kt?ra ma na celu przychylenia gracza na swoj? stron? u?ywaj?c argument?w podbijaj?cych gusta czytelnika, szkoda, ?e argumenty by?y nie prawdziwe, lub nie wykonane.
"Mam ju?" czasownik dokonany w czasie tera?niejszym (teraz ju? przesz?ym odnosz?c si? do czasu kiedy zosta?o to napisane, kolejna rzecz odnosz?ca si? do formy impresywnej i umacniaj?c? wykorzystywanie przez Ciebie naiwno?ci graczy.
Bardzo ?a?uj?, ?e nie znamy si? bli?ej bo zaprosi?bym Ci? dzi? na ventrillo na kt?rym 2 wi?ksze gildie oczerniaj? Tw?j serwer, gdzie MS nosi 4 Robe'y daj?ce death resist'a + kosheis ancient amulet i s? nie do zabicia.
Z powa?aniem, ciekawe co teraz wymy?lisz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry