• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Revana.pl - CALKIEM INNA EDYCJA - RL MAP - 31 MARCA - 19:00 -

Status
Zamknięty.

Maly Glod

Advanced User
Maj 15, 2009
Liczba reakcji
16
1525124_559873347434749_562746047_n.jpg

- START - 1 KWIETNIA - PONIEDZIALEK - 19:00 -

Strona serwera: Revana.pl
IP: revana.pl

Mamy przyjemno?? przedstawi? Wam Revane jakiej jeszcze nie by?o, kt?ra ma na celu nawi?zanie ze starym klimatem gry, tak aby wojny nie toczy?y si? tylko mi?dzy gildiami, ale i o miejsca do expienia, tak jak to by?o dawniej.
Nie chodzi r?wnie? o same starcia mi?dzy graczami, ale i o ich integracje w sposoby, kt?re ju? wymieraj?, czyli massowe wypady na hunty, questy, czy inne udogodnienia gry.
W tej edycji stawiamy na czysto?? starej dobrej Realnej Mapy z czas?w 8.6. M?wi?c o czysto?ci mamy na my?li brak dodatkowych wysp typu Gengia, Oken, Pyre, czy Heniguam.

Ni?ej pragniemy przedstawi? Wam kilka informacji, kt?re przydadz? si? w samej grze. A mianowicie:

Gdzie znajduj? si? Djiny? Djiny s? dost?pne tylko i wy??cznie na pustyni Ankrahmun, jednak nie trzeba wykonywa? do nich misji.

Gdzie jest Rashid? Rashid codziennie zmienia swoje miejsca Handlu, wi?cej informacji tutaj!

Dlaczego nie dzia?aj? w miastach UE oraz Wave? Poniewa? bardzo utrudnia to wojny gildii, jednak na expowiskach dzia?aj? one bez problemu.

Jak zdoby? SSA? SSA mo?na zdoby? lootuj?c z potwor?w, u npc nie mo?na ich zakupi?, jest to kolejne udogodnienie co do PVP.

Gdzie na?adowa? Softy? Softy ?adujemy u npc Aldo w Venore.

S? podstawowe informacje na temat serwera, w razie pyta?, czy sugestii zapraszamy na nasze forum!

Pragniemy Przypomnie? te? o akcji like naszego FanPage na Facebook, ka?dy gracz, kt?ry utworzy konto i posta?, polubi nasz FanPage oraz wy?l? nam Prywatn? wiadomo?? z nikiem otrzyma kod promocyjny na darmowe punkty premium!

Server Informations:

Server specification:
Intel Core i7
24 GB RAM
2 TB + SSD

Connection: 1 Gbps

Client: 8.60 - Tibia client download

Map: Real Map

Exp Stage:
1-30:50x
31-70:25x
71:100:15x
101-120:10x
121-160:7x
151-180:3x
181-xxx:2x

Skills: 13x

Magic level:
ED/MS 4x
EK/RP 6x

Loot: 3.0x

Pvp level: 50lvl (I am not referring to lvl 80 losses)

Pvp system:
Dasy frags to red skull 10
Duration 24 hours
Dasy frags to black skull 12
Duration 36 hours

Additional Information:
All real quests and new
Recommend System
Cast System
Top Frags
Guilds Rank
Quest Makers
Addon Makers
Mass Team Battle
Demote spells:
/spells normal emote spells /spells emote
Leader Channel
New Quest&Missions
And much, much more

Rewards for lvl:

50lvl - 1cc
70lvl - 20 premium points
100lvl - 5 cc
120lvl - 40 premium points
150lvl - 10 cc
180lvl - 60 premium points
200lvl - 120 premium points
250lvl - 240 premium points

70472974.png

74528940.png

85863210.png

Odp: Revana.pl - CALKIEM INNA EDYCJA - RL MAP - 31 MARCA - 19:00 -

Zapraszam na PK! ;)

Do ostatniej chwili czekali?my z decyzj? o prze?o?eniu startu niestety, nie posz?o po naszej my?li. Przyczyn? tej decyzji jest wymiana uszkodzonego dysku przy serwerze, za kt?r? serwerownia we?mie si? dopiero w godzinach wieczornych, co spowoduje 2-3 godzinn? przerw?.Dlatego start przenosimy na dzie? jutrzejszy, kt?ry odb?dzie si? o godzinie 19:00 jest to ostateczny termin! Za problemy szczerze przepraszamy!

---------- Tre?? dodana o 16:13 ----------

Pozosta?y 3 godziny ! Zapraszam !

-- refresh --
zapraszam do gry !

Wydaje mi si? czy liczba online ca?y czas spada. Na starcie by?o chyba prawie 400 os?b, dzie? p??niej ok. 350, wczoraj ju? tylko 200+, a dzisiaj 150+. Czym to jest wywo?ane ?e tak drastycznie spada?

Wydaje mi si? czy liczba online ca?y czas spada. Na starcie by?o chyba prawie 400 os?b, dzie? p??niej ok. 350, wczoraj ju? tylko 200+, a dzisiaj 150+. Czym to jest wywo?ane ?e tak drastycznie spada?

Dobrze ci si? zdaje - jakie? 3 dni temu widzia?em 300 online, teraz zaledwie 160. Pewnie za miesi?c zrobi? kolejn? edycj? ^^

Wywo?ane jest to prawdopodobnie podej?ciem administratora tego serwera do graczy - ostatnio napisa? co? w stylu "p?aczcie sobie dalej ja jestem w top a ludzie i tak wbij?". My?l?, ?e ludzie si? ogarn?li ?e co? jest nie tak albo po prostu ludziom znudzi?a si? gra na rl mapach.

Edit: ?eby nie by?o ?e wyssa?em to z palca to prosz?:
Jest tylko taka r??nica i mo?ecie sobie krytykowa? ile chcecie. Polska scena opiera si? o 4 hoster?w a mianowicie: Ja, Skeyba, Inwob i Xinn.
Ludzie zawsze do nas wbij?, zawsze dadz? nam zarobi?. Bo wiedz?, ?e serwer nie wybuchnie po 1.5h, nikt sobie nie usunie bazy itp. A do tego maj? poziom wojen z najwy?szej p??ki.

Wi?c mam po prostu w dupie, ?e p?aczecie o to ile razy i jak stawiam serwer. Jestem w top, Wy na samym dole, takie s? realia.

Powiedzia? typ, kt?ry sk?ada si? od kalkulatora. ENEMIA ?miechem po jej starcie, tixera na sam? nazw? juz banan na twarzy si? robi. Ale co? gada typek.

Tak jestem w top, a ty i twoje serwery to zwyk?y ?art.

I jak si? ma pisanie otland do rzeczywistej sceny ots? Nijak jest to najzwyklejsza banda pajacow, kt?re co? si? znaj? a 100 graczy nie mog? osi?gn??.

I fajnie ze da?e? link do tematu z przed 4 LAT. wida? jak masz porz?dne argumenty na krytyk?.

Ja nawet nie musz? Ci? krytykowa? bo wystarczy zapyta? na tibiacamsie o pion?w pokroju Dreamer/Inque to wydaje mi si? ze w 1 po?cie juz by was wyja?nili.

Ostatnia edycja:

Obstawiam ze szybciej, przy takim tempie to za tydzie? max dwa ten serwer upadnie ale na jedno to si? nie dziwie bo jak zobaczy?em na w?asne oczy dp w Thais to da?em loga. Ludzie graja na real mapach i to sporo ale ?eby ots wypali? to trzeba zachowa? podstawy real mapy, a nie robi? z niej real z elementami evo. Mia?em kilka swoich ots i gra?em na wielu z real mapa i wiem jak to dzia?a.

@edit

Pogratulowa? podej?cia do graczy dzi?ki kt?rym zarabia.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry