Revana.pl! - Szukamy ambitnych pomocnik?w!

• Thread starter Thread starter Vxr
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
129
Na pocz?tku przybli?? serwer revana.pl ludziom, kt?rzy jeszcze nie zd??yli go pozna?.
Revana jest to ots z realna mapa tibii, oraz w?asnymi terenami. Pierwszy start serwera odby? si? 17.12.2011, kt?ry jak na I edycj? osi?gn?? ca?kiem spor? liczb? graczy bo a? 330+ co jest sporym sukcesem jak na nowy nieznany ots.
Druga, czy trzecia edycja okaza?y si? prze?omem, na kt?r? zawita?o a? 900+ graczy, co stawia nas w topowej cz??ci rankingu ots.
Co do samej strony technicznej posiadamy najlepsze z mo?liwych zabezpiecze?, unikalny serwer dedykowany z?o?ony na zam?wienie w firmie hosteam, oraz najstabilniejszy silnik ots, co jest poparte twardymi dowodami!
Nasz serwer rozwija si? w bardzo szybkim tempie w grze, jak i z jego s?aw?.

7 wrze?nia planujemy wypu?ci? prze?omow? edycje owego serwera, kt?ra ma na celu zapa?? d?ugo w g?owach graczy.
Do tego potrzebujemy ambitnych ludzi, kt?rzy nam pomog? w tym.

Mappera - Cz?owiek na owej pozycji musi posiada? spory baga? do?wiadczenia w tej dziedzinie. Je?li zamierza kto? dawa? mapy amatorskie do podania zostan? one od razu odrzucone.(Mappera czeka sporo pracy)
Pomys?odawcy - Zadaniem na owej pozycji b?dzie, wymy?lanie ciekawych event?w na ots oraz system?w.(na tej pozycji nie ma % z shop)

Wz?r podania:
Projekty przy jakich pracowa?e?:
Przyk?adowe prace:
Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?:
Co? od siebie:

Kontakt gg: 35286305
Wynagrodzenie jest nast?puj?ce - 10% zysk?w z edycji ots oraz zawsze gwarantowane 50z? + pozycja God. Wsp??pracy nie podejmuj? na edycj?, ale na sta?e!

Strona domowa: Revana.pl

Odp: Revana,pl Powraca! - Szukamy ambitnych pomocnik?w!

Odp: Revana,pl Powraca! - Szukamy ambitnych pomocnik?w!

Temat otwarty na pro?b? autora

Odp: Revana.pl! - Szukamy ambitnych pomocnik?w!

Nab?r ponownie otwarty, zapraszam wszystkich mapper?w, czy pomys?odawc?w z opisem ots, mo?ecie si? zapozna? w 1 po?cie!

Pozycja: Pomys?odawca, jednak mog? zrobi? nowy, cieplejszy layout serwera.
Projekty przy jakich pracowa?e?: DiatikOTS, DarkoniaOTS
Przyk?adowe prace: Przyk?adowych prac to si? tak od razu nie da da?, co do pomys?odawcy a z layoutem serwera trzeba by by?o popracowa? :-)
Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?: Ca?e dnie praktycznie, w rok szkolny du?o godzin, poniewa? ze szko?? i nauk? nie mam ?adnego problemu, wr?cz przeciwnie.
Co? od siebie: No c??, nazywam si? Przemek, mam 17 lat, chcia?bym uczestniczy? w tym projekcie, poniewa? ka?dy projekt w jakim uczestniczy?em, to g??wny organizator jego po prostu si? wypala?.. Sko?czy?em kursy Microsoftu i CISCO Networking Academy, znam ?wietnie HTML, CSS, oraz potrafi? ogarn?? PHP. Pracuj? w Photoshopie, ko?czy?em te? 2 kursy graficzne do niego, ale ci?gle si? szkol? sam. Chcia?bym zrobi? nowy, cieplejszy lay strony, kt?ry przyci?gn??by wi?ksz? ilo?? graczy, poniewa? to w ko?cu layout jest wizyt?wk? pierwsz? OTS. No c??, moje podanie podaje do rozpatrzenia, pozdrawiam! :-)

Ostatnia edycja:

Pozycja: pomyslodawca
Projekty przy jakich pracowa?e?: ronots.com - serwer stoi ok 6 NON STOP, hexana.net, pervera.pl i kilka pomniejszych innych
Przyk?adowe prace: Cos sie da wymyslic :)
Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?: w dni robocze tj. pon-pt z 4/5h w niedziele i soboty ok. 6-8
Co? od siebie: Nazywam sie Kuba pochodze z Bialegostoku, jestem kreatywny i ambitny, interesuje sie pilka nozna, siatkowka i Tibia. Moj najwiekszy poziom "na realu" wyniosl, az: 280 ms wraz z kolega. Moge zapewnic, iz bym nie proznowal, mam nadzieje, iz nasza wspolpraca bedzie udana i owocna pozdrawiam Kuba :-) W razie jakichkolwiek pytan lub kontaktu prosze kierowac sie na gg: 43950372 lub e-mail: szatankk199@o2.pl

Ostatnia edycja:

Od?wie?am..

Pozycja: Pomys?odawca
Projekty przy jakich pracowa?e?: Unitedots.pl, Candyots.pl
Przyk?adowe prace: Poda?em Panu Vxr Na Gadu-Gadu.
Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?: My?l?, ?e te pytanie dotyczy mappera. Ale je?li nie to do 5h.
Co? od siebie: Nazywam si? Krzysiek, mam 16 lat. Bardzo lubi? Gra? W Pi?k? R?czn? oraz Pi?k? No?n?. A poza tym Lubi? Gra? W Wolnym Czasie na komputerze w r??nego rodzaju gry Counter Strike, Tibia itp. Nie mam Specjalnie Teraz Nic do Roboty, Wi?c Mog? Wam Pom?c Przy Owym Projekcie, Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Pozycja: Mapper + Pomys?odawca
Projekty przy jakich pracowa?e?: Neravia , Narvia , Narozia itp.
Przyk?adowe prace:
Thais Temple 4Fun/RPG :

scaled.php

Troll Cave :

http://desmond.imageshack.us/Himg195/scaled.php?server=195&filename=59426382.jpg&res=landing

Grim Rappers Quest :

scaled.php

Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?: 3-5h.
Co? od siebie: Jestem bardzo dobrym mapperem.. Niel ubie robi? tzw . map grywalnych. Wole robi? mapy pi?kne co do 1 szczeg??u.. Dobrze pracuje mi si? w grupie.

Projekty przy jakich pracowa?e?: Narvia, United, MonteOTS, Valturia, Hexana
Przyk?adowe prace: Nie wszed?em na serwer i nie wiem jak to wygl?da, wi?c na ?lepo aktualnie nie wiem co by?oby najlepsze dla serwera.
Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?: W dni szkolne do 2 godzin, w ferie 3-8h, w weekend oko?o 3 godzin
Co? od siebie: Nazywam si? Mateusz. Ucz?szczam aktualnie do Technikum Gastronomicznego. Jestem osob? kulturaln?, ogarni?t? z profesjonalnym podej?ciem do sprawy. Nie zrywam kontaktu, nie blokuj? na GG czy te? nie ignoruj? ludzi. O wszystkim zawsze informuje. Opr?cz r??norodnych pomys??w, dot. mapy, skrypt?w, event?w, quest?w, mog? r?wnie? pomaga? graczom w grze na help channel. Pod ?adnym pozorem pozycji w grze nie wykorzystuj? do w?asnych cel?w. Biegle w?adam j?zykami: angielskim, w?oskim. Dla Twojego serwera jestem w stanie wyobrazi? sobie wiele dobrych zmian. B?d?c aktywnym cz?onkiem supportu po starcie serwera wiedzie? b?d?, jakie systemy przydadz? si? do u?atwienia rozgrywki, do wi?kszego komfortu podczas tej rozgrywki. W tibie gram ju? kilka ?adnych lat (od klienta 7.6), i sporo rzeczy widzia?em, jestem do?wiadczonym graczem, tak?e najmniejsza rzecz nie umknie mojej uwadze. Dodam, i? dzi?ki mojej wyobra?ni wygra?em konkurs na wymy?lenie nowego, sp?jnego, najlepszego questa dla serwera Hexany. Jestem w stanie dla Twojego serwera wymy?li? du?o pozytywnych rzeczy, kt?re prze?o?? si? na satysfakcje graczy. Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Projekty przy jakich pracowa?e?: Sandots.pl, smart-world.pl, shivaots.pl
Przyk?adowe prace: -
Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?: Tyle ile b?dzie trzeba ale nie wi?cej ni? ok. 7
Co? od siebie: Gra?em na wielu Otsach na bardzie udanych i mniej wiem co si? podoba a co nie, nie lubi? tandety.

---Aktualizacja---

Projekty przy jakich pracowa?e?: Sandots.pl, smart-world.pl, shivaots.pl
Przyk?adowe prace: -
Ile czasu dziennie mo?esz po?wi?ci?: Tyle ile b?dzie trzeba ale nie wi?cej ni? ok. 7
Co? od siebie: Gra?em na wielu Otsach na bardziej udanych i mniej wiem co si? podoba a co nie, nie lubi? tandety.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry