• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Revemed - latest's mapping works!

Status
Zamknięty.

Revemed

New User
Liczba reakcji
0
Witam!
W tym temacie b?de pokazywa? wam moje wszystkie najnowsze mapy.

Pocz?tek miasta :
1218r9j.gif

Pozdrawiam, Revemed!

Odp: Revemed - latest's mapping works!

Przeczytaj regulamin kolego... najmniej 2 zdj?cia... raport. A co do screena fajnie ci to wysz?o mi si? podoba. ?adnie to wygl?da. Moja ocena 7,5/10

Cze?? Fluos/BlackQ.
Te "miasto" jest za ma?e ?eby to ocenia?, postaraj si? i zr?b co? wi?cej bo jak na razie wygl?da to przeci?tnie.

Down.
C??, masz bardzo podobny styl do pan?w o kt?rych napisa?em wcze?niej, poza tym masz 2 posty i pierwsze co robisz to zak?adasz temat w showroomie? Wg. mnie oznacza to ?e mia?e? z tym forum ju? styczno?? wcze?niej, no ale to tylko moje domys?y ; )

Ostatnia edycja:

Revemed....
To jest temple do rooka, wi?c nie rozumiem po co wi?ksze?
Pozdrawiam, Revemed!

No, wi?c panie:
# Flaree
# Flax
# Fluos
# Fluos2
# Matash0
# middle0
# Revemed
(Je?eli masz konto, kt?rego nie wymieni?em tu, to przepraszam). Praca straszliwie ma?a, cho? ?adna. Je?eli to ?wi?tynia (przecie? nieopuszczona), to czemu jest tak zaniedbana? Ch?tnie zobacz? kontynuacj?, ale w wi?kszych wymiarach.

Wed?ug mnie nie masz za grosz wyobra?ni...zobaczy?e? par? map i co? tam poskleja?e?. Zreszt? po jednym screenie ci??ko ocenia? skoro nawet nie ma otoczenia. Po raz kolejny widz? styl 'a co mi si? nie bardzo podoba, trzeba by? kreatywnym i samemu co? wymy?li?.

Daj wi?cej screen?w, wtedy b?d? m?g? Ci powymienia? b??dy i doradza? bo tutaj to niewiele wida?. Poza tym da?e? kolumny tylko na ty? temple wi?c prz?d powinien by? zawalony lekko i te pochodnie na kolumnach...

Ps. Regulamin m?wi o dw?ch dopuszczalnych zdj?ciach, a ty go ?amiesz daj?c nam jeden ;<

Mhm, prace estetyczne, aczkolwiek nie wiem dlaczego nie robisz dla nich pod?o?a. Prezentowa?y by si? o wiele lepiej.
Podejrzewa?em, ?e to Ty Fluos (kojarze Twoje mapy z otm).
Jak ju? Pan Always wspomnia?, m?g?by? wstawia? wi?cej prac (w wi?kszych rozmiarach). Przy takich "mapach" nie ma za bardzo czego ocenia?.

Status
Zamknięty.
Do góry