• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Rews] Gallery v2

Status
Zamknięty.

Rews

Senior User
Liczba reakcji
64
Witam.
Na pewno pami?tacie, tamten m?j wybryk ... :) zZz ... Kradzionymi pracami.
Nie wiem dlaczego to zrobi?em, dla waszego szacunku? Nie wiem tego. Nie b?d? wyja?nia?, wa?ne, ?e teraz jade na swoich pracach :
Stara Praca (Bo wymagane s? 3)
64816504.jpg

I dwie nowe prace, z poradnika Fluosa.
Natura [Chyba co? nie wysz?o]
29qegjt.png

Kod:
http://i53.tinypic.com/29qegjt.png
Co? tam z poradnik?w - Po??czone :
(?le wyci?te, nie chcia?em tego czarnego pola xD)
2pyqsls.png

Kod:
http://i51.tinypic.com/2pyqsls.png
Nied?ugo wi?cej!

Odp: [Rews] Gallery v2

natura 1/10
ten 1 ss 4/10
ten 3 ss 4/10

oceniam jako nowicjusza.;/

ps. jednak daje dla 1 pracy i 3 , 2/10 pow?d? czemu trawa jest na piasku? i inne

Ostatnia edycja:

Ta natura nie zas?uguje nawet na 1.
Reszta nawet dobra. Gdyby tamto 3 zdj. nie by?o tak wyci?te to da? bym 6/10 ale tak jest 5/10. Za 1 prac? 4/10.
Nie jest ?le.

1 screen fajny reszta do dupy;] To co? to wielkie 00 naprawd?;/ ja si? nie znam zbyt dobrze lecz wida?, ?e robisz pod expy 9999999. We? poradnik w ?ap? i ogarnij si?.

lecz wida?, ?e robisz pod expy 9999999. We? poradnik w ?ap? i ogarnij si?.

Ja pierdole ... we? ty zobacz co piszesz, exp 999999?

2pyqsls.png

Wida? jak si? w?a?nie znasz, je?eli uwa?asz, ?e to pod exp 9999999 to ogar plax ;)
Tutaj jest wi?cej detali na mojej jednej pracy z raw pallette, ni? u ciebie na twoich wszystkich pracach razem wzi?tych...

Je?eli to napisa?e?, bo Ci? tam jako? skomentowa?em, to wida? jak przyjmujesz krytyk? ... Je?eli nadal masz tak pisa?, ?e wszystko co robie jest pod exp 99999, to wgl nie pisz. Bo nie potrzebne mi komentarze, na kt?re mam tylko traci? czas. Je?eli chcesz jak?? k??tnie, to zapraszam na pw. Bo nie potrzebne s? mi nast?pne ostrze?enia od Administracji :)

@top

Pare poradnik?w, i jedziemy solo style :)

skala1.png

skala2.png

Doka?czam w?a?nie tamte domki, i tworz? co? extra xD

Ostatnia edycja:

Cz?owieku, mog? tam nawet wstawi? s?onia, je?eli ze chce, i chuj mi zrobisz...

Id? ty baranie nawet na mapperstwie si? nie znasz;P We? ju? nie kituj nikomu tylko b?d? fair i przeczytaj kilka poradnik?w fluosa;]

Je?eli jeste? taki dobry, to dlaczego po?wi?casz czas dla takiego newbie jak ja? Nie masz czego si? czepia?? Jeste? taki zajebisty, ?e chuj, przeczyta?e? z 2-3 poradniki i ju? jeste? najlepszy, nom... Trawa tam jest, bo :

plaskie8.png

Pomy?la?em, ?e dodam troch? wi?cej ... Znosisz tak krytyke, ?e ... szkoda gada?. Pa Hejterku!

Do Administracji :

Mo?ecie mi dawa? ostrze?enia mam wyjebane na to ... Wiem, ?e ja dostane, bo taka tutaj jest pojebana sprawiedliwo?? -.^

@Refresh

Komentujcie plax :)

P.S wiem, ?e co 24h ale p??niej to dopiero po 20 bd na chacie -.^
@top

rews1.png

rews2.png

rews3.png

rews4.png

Tyle os?b ogl?da ten temat, a nawet nie mo?e skomentowa?. Wi?c ...
1 post = 1 reput.
1 post co 24h only.

Zapraszam do komentowania:)

ladne nawet nie widac ze brzydkie tylko troche brzydko wyciete ale tak to naet ladne tylko natura do kitu
dzieki za reput oby tak dalej ;p
Notka moderatorska:
??cze

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ta natura ma za du?o krzak?w, powiniene? doda? do niej troch? wi?cej: kamyk?w, drzew, kwiat?w, lub co? w tym gu?cie. Co do nast?pnych zdj?? niema co w nich za bardzo ocenia? (typowe expy), dodaj mo?e jakich? ogni troch? i wi?kszych kamieni. A tak?e przyda?oby si? wi?cej ogni na lawie.

No pracki bardzo ?adne . Dobrze , ?e nareszcie umiesz si? przyzna? do b?edu bo tamten tw?j ostatni wybryk by? po prostu nienormalny . Ale mniejsza oto . Wracam do tematu ! Wszystko ?adnie pi?knie , te domki nie s? brzydkie i reszta prac . Nie pasuj? troszk? te krokodyle do ?rodkowiska i og?lnie musisz popracowa? nad natur? bo stawiasz za du?o krzak?w !

Wydaj? mi si?, ?e to za wcze?nie na ocenianie twoich prac. Wida?, ?e jeszcze skillujesz swoje umiej?tno?ci mapperskie. Na terenach z law? ma?o konkretnych detali,a podczas robienia natury bardzo spamujesz byle czym. Og?lnie powsta? taki balans, poniewa? nie kt?re prace wygl?daj? nawet dobrze, a nie kt?re okrutnie nie ?adnie.​

mi sie bardzo podoba:) 1 ss fajny 2 no czegos za malo natomiast 3 jest super;p

Mo?ecie dalej komentowa? te moje ostatnie prace, narazie chyba przez najbli?szy tydzie? nic nie zobaczycie, moja kole?anka wczoraj zgine?a, ju? nie b?d? opisywa? jak, bo nie mam si?, wgl. nie ogarniam my?li, i nie mog? sobie tego u?wiadomi?, ?e jej ju? nie ma, i nigdy jej ju? nie zobacze.

Przepraszam :(

Po do?? kr?tkiej przerwie, wracam na ekrany monitor?w.

Screen :

Brak bo ... : x

W?a?nie nie wiem co doda? po bokach, a co usun??, wiem ?e ten screen za wiele nie przedstawia, ale jednak jest to co?... Prosz? o wasze propozycje, lub co mog? stworzy? jaki? tytu? nast?pnej pracy. Mam brak ju? pomys??w.

Ostatnia edycja:

bo?e masakra,co to jest wgl? jak nie masz pomys??w to nie r?b map bo tylko sobie reputacje psujesz,a i to nie my mamy ci m?wi? co masz doda? tylko ty,ewentualnie mo?esz si? zapyta? jak? mapke zrobi? jakie? pomys?y.. Oceniam to na 2/10 jeden za wykonanie,dwa za minuty,polecam poczyta? poradniki

#up
Od tego jest forum i ten specyficzny dzia?, aby ludzie pomagali innym u?ytkownikom. Musimy nakierowa? tych m?odych beztal?tnych mapper?w (Rews, nie m?wi? o Tobie) na dobr? drog?. Ciesz si?, ?e ja nie b?d? ocenia? Twojej interpunkcji, bo sko?czy?by? na 1.

Dodaj tam jak?? architekture, jakie? ciekawe, a zarazem schludne budynki.
Pozdrawiam!

New In-Game Screen.

Goblins :

if4klg.png

Po prostu, architektura mi nie idzie :/ (Czekam na poradniki Fluos'a xD)

akurat tutaj g?ry s? zrobione dobrze jak dla mnie,ma?o detali[chyba w og?le] par? drzewek i to wszystko,pomieszaj groundy,i staraj si? uk?ada? jakie? inne drzewka,krzewy bo widz? nawet ?e s? 3 pod rz?d te same

Status
Zamknięty.
Do góry