-Tibia 8.54 Rexis Fantastic 8.50

Status
Zamknięty.

Terminator-Kun

Active User
Styczeń 3, 2009
Liczba reakcji
4
Witamy Was na Rexis Fantastic OTS , zapewne my?licie sobie co mo?? by? fajnego w zwyk?ym Otsie bez Dedyka , Ot?? ten server jest inny , wiesz dlaczego ? to si? przekonaj :
-Stabilny Silnik Stigma , Praktycznie zero Crashy , je?eli ju? ,to nadrobicie to Zwi?kszonym Expem na minimum Godzin?.
-Rozbudowana Mapa . Ponad 30 r??nych quest?w , nowe Potwory czary i tym podobne !
-Balans Profesji , tutaj nie ma takich temat?w jak \\\'Czym najlepiej gra?\\\' gdzie Expi?, tego wszystkiego dowiecie si? podczas Gry!
-2 Nowe Miasta : Karmia i Asthor.
-Wielka Sala Treningowa , tam mo?esz zosta? najlepszy w swojej dziedzinie!
- 2 GMowie i Hoster , to jak narazie nasza Ekipa , je?eli kto? uwa?a ?e jest wystarczaj?co dobry by do??czy? do naszego zespo?u niech pisz? do GM Rascus , b?d? na Forum!
(Potrzebujemy jeszcze 2 skrypter?w i 1 mappera , ew 2)
Czas na Czynniki Servera :
Experiance: 15
Skills: 15
Magic Level: 5
Spawn: 1
Loot: 2
Zapraszamy na Rexis Fantastic OTS i pami?taj , tutaj i ty mo?esz zosta? najlepszy !
http:\\\\\\\\kamikadze4.no-ip.info
Ip :kamikadze4.no-ip.info
938815_5.png

938815_3.png

Odp: Rexis Fantastic 8.50

Jest To NoobOTS Nie Polecam Wog?le Poniewa? GM Nie Umie Pisa? :rotfl:
"Zyczymy milej gry i odkrzwania mapy.Milej zabawz. Wiecej informacji na ServerInfo."
"Awaria w SmS Schopie!.Prubuje ja poprawic.Dziekuje za Przeczytanie tresci Uwag!"
"U GM Rexis I Game Choster"
Jak Kto? Tworzy OTS'a Niech Pisze Dobrze :)

Cmoking , to nie ja pisz? tylko Playboy , ja tylko robi? reklam? , on gada ?e tak pisz? bo jest w Niemczech , ale cos mi tu nie pasi :(

Je?eli nie chcecie to nie w?a?cie , ja tylko robi? Reklam? , Cmoking , jeszcze nie zagra?e? a ju? gadasz ?e Noob ots , bo co , bo Playboy nie umie pisa? ?? mo?e by? tak sprawdzi? jaka jest atmosfera na otsie a nie ... Pozory myl? :)
Pozdro

oj tam cmoking najpierw si? luka ot p??niej si? ocenia hmm chyba mam racje no nie ??? a zreszt? jak dobry ots to mo?na pisanie wybaczy? :P b?d? ch?op nie baba =)

Bardzo bym chcial ocenic ten ots i jego klimat ale niestety wbic na niego sie nie da(jest online) wiec nQ ;(

Juz jest czynny ten Ots Daje wam Ip do nie go rexis.no-ip.info jezeli nie bedzie sie podobal to nie grajcie i na serio nie umiem dobrze pisac poniewaz miszkam w niemczech Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry