-Tibia 8.60 Ringera ? Evolution MIX ?

Status
Zamknięty.

iSanto

Demetri-World.net
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
87

Pi?tek 28 Pa?dziernika, godzina 19:00

Czym Ci?, czytelniku zach?ci? do grania na tym serwerze?
Jak opisa? to wszystko, ?eby zaiskrzy?a w tobie nutka zainteresowania?
Jak przem?wi?, ?eby wszystko wydawa?o si? tak profesjonalnie jak jest w rzeczy samej?
Najwa?niejsza jest mapa Ringerii. Posiadamy bardzo dobrze przerobione Evolution. Ta mapa ma moc. Ma ona, dawno utracony klimat gry w tibi?. Dlaczego? Nasza mapka posiada elementy RPG. Pewnie zapytacie jak to mo?liwe? Odpowied? jest prosta. Mimo, ?e s? teleporty na expowiska, s? takie tereny do kt?rych nie da si? teleportowa?. Oczywi?cie nie b?d? one znacz?co wp?ywa? na gr?. B?d? to raczej pi?kne miasta z wieloma domkami oraz tereny do zwiedzania. Nasza mapa jest naprawd? na wysokim poziomie. Zapewne wielu z was zaciekawi? te? Questy. To kolejny dow?d, ?e mamy elementy RPG. Nie wszystkie b?d? polega? na p?jd?/zabij/we? nagrod?. U nad niekt?rymi questami b?dziesz musia? si? po zastanawia?, porozmawia? z r??nymi NPC oraz zebra? ekip?, by pokona? straszne potwory.
To wszystko i wiele wi?cej na Ringera World!​
General Info!:
Strona: Ringera - Last News
IP: ringera.pl
World type: PVP
Protekcja graczy do: 50lvl
Klient: 8.60
Data startu: 21 Pa?dziernika, Godzina 19.00
Mno?niki!:
Magic Level: 25
Skills: 30
Exp Rate:
1 do 50lvl -x250
51 do 800lvl -x150
81 do 120lvl -x100
121 do 200lvl -x50
201 do 250lvl -x25
251 do 300lvl -x10
301 do 325lvl -x7
326 do 350lvl -x4
351lvl + -x3
83420248.png

16798350.png

62300321.png

50390131.png

36921650.png

46037684.png

64546792.png

26633074.png

12481518.png

110vb.png

111lh.png

112xb.png

Events!
1. Dwie pierwsze osoby, kt?re wbij? pierwsze 100lvl oraz 200lvl otrzymaj? 500pkt. sms shop!
2. Je?eli rekord zalogowanych graczy b?dzie r?wny lub wi?kszy 100 to ka?dy gracz dostanie 100pkt do SMS Shopu!
3. Gracz z najwy?szym poziomem po trzech dniach od startu servera dostanie 800pkt. do SMS Shopu!
4. Godzin? po starcie servera b?dzie losowanych trzydziestu graczy online kt?rzy dostan? po 200pkt. do SMS Shopu!

Dlaczego warto zagra??
*Real Guild War System (z tarczami)
*Dopracowana mapa
*Wiele Expowisk
*Du?o Quest?w
*Serwer tworzony z my?l? o graczach
*Darmowe punkty dla Gildii
Podsumowanie:
Ringera posiada pi?kn? mapk?, z wieloma expowiskami, questami. Server jest pvp, kt?ry posiada RL Guild War system i upgrade system.
Ringera stoi na profesjonalnym serwerze dedykowanym
Data startu: 28 pa?dziernika(pi?tek) godzina 19.00
Nie przegap!
Gildie kt?re b?d? liczy? 15+ cz?onk?w, mog? liczy? na darmowe punkty sms shop! Zg?asza? si? mo?na pisz?c na ten numer gg: 10634637​
Zapraszam do komentowania tematu!​
Chcesz nas pom?c? Wklej to do swojego opisu:
HTML:
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Ju? nied?ugo...[/FONT]
[URL="http://tibia.net.pl/zapowiedzi/470430-ringera-evolution-mix.html"][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/6076/nowe2.png[/IMG][/URL][/CENTER]
Uwaga, start servera odbywa si? dopiero teraz z kilku powod?w. Min. zesp?? si? rozpad?. Collerk zacz?? oskar?a? mnie o jakie? nie stworzone rzeczy. Pok??cili?my si?. Nie rozmawiamy ze sob? od jakiego? czasu. Jednak ja postanowi?em doko?czy? ten projekt. Innym powodem by?o to, ?e nie mia?em za bardzo czasu na ko?czenie tego servera. Ale si? uda?o. Startujemy 21 pa?dziernika. Zapraszam do tworzenia kont.
Zdj?cia s? stare. Wiele miejsc na mapie, kt?re pokazane s? w screenach, teraz wygl?da zupe?nie innaczej. TP room, quest room, Temple - te lokalizacje jak i wiele innych s? nie do poznania.
Przekonacie si? w pi?tek. :)

Odp: Ringera ? Evolution MIX ?

Refresh!

Zapraszam do komentowania!

Mapa wygl?da super ! ;D Na pewno wbije na Ringerie
A jakie ceny b?d? w sms shopie ?

A jakie ceny b?d? w sms shopie ?

Sms Shop nie b?dzie drogi. Byle nie doprowadzi? do upadku serwera poprzez brak ?rodk?w na dalsze utrzymywanie serwera. Wiadomo, lepsze rzeczy b?d? dro?sze. Ale na og??, do?? dobry przedmiot b?dzie mo?na kupi? ju? za 3z? + VAT.

A jakie? nowe itemki b?d? (Lepsze hity itd)?

Z regu?y nie podobaj? mi si? takie serwery, lecz ten ma co? w sobie, starannie wykonana mapa, do?wiadczona administracja, nic doda? nic uj??.
Zapraszam do gry, Szusi.

A jakie? nowe itemki b?d? (Lepsze hity itd)?

Tak, b?d? nowe przedmioty. Oczywi?cie proporcjonalne do exp stages. Czyli nie b?dzie super sword/axe/club itp. atak: 99999. Ani Super Shield 99999 def. Wszystko z umiarem.

Serwer wygl?da porz?dnie, wszystko dopracowane. Nic, tylko czeka? na start serwera!

Zawsze mawiam, i? dobra prezentacja serwera jest r?wna du?ej ilo?ci graczy. Tutaj si? to sprawdzi?o, bo prezentacja naprawd? wypad?a ?wietnie i osobi?cie z ch?ci? zagra?bym na takim serwerze.

Czekam z niecierpliwo?ci?!

Czy b?d? questy na itemy z sms shop oraz jakie? nowe itemy? Bo na tej mapie widac tlyko questy takie jak na innych servach ; / map? t? znam ale wida? ze ja przerobile? :)
My?l? ?e wejd? :)

Nie no musz? wam przyzna? , ?e zrobili?cie kawa? dobrej roboty mam nadziej? , ?e wszystko b?dzie dopi?te na ostatni guzik , tak aby nie by?o ?adnych problem?w przed startem , z kt?rymi spotyka?em si? wielokrotnie . Mam nadziej? ?e ten wysi?ek zostanie wam wynagrodzony du?? ilo?cia graczy . Osobi?cie wbije napewno na ten serwer i powiem wam jeszcze tylko , ?e nie wbi? na ten serwer to grzech . Wrazie czego moj nick Seth lub Shanti... Pozdrawiam Xhqify

?wietnie to wygl?da napewno wbije. ;] mam nadzieje, ?e jest starannie dopracowany i nie bedzie licznych bug?w. :)

Do??czam si? do postu kolegi wy?ej. Tyle, ?e jestem ciekawy czy serv nie upadnie po tygodniu... Ale trzymam za Was kciuki, tyle ?e nie wiem czy podzia?acie :)

Tak server jest naprawd? dopracowany ale to nie znaczy ?e nie mamy ma?o do roboty a w prost przeciwnie..Troszk? nam zosta?o i potrzebujemy waszej pomocy..xD
Oczywi?cie zapraszam do dalszego komentowania!

Ju? nied?ugo...

Do??czam si? do postu kolegi wy?ej. Tyle, ?e jestem ciekawy czy serv nie upadnie po tygodniu... Ale trzymam za Was kciuki, tyle ?e nie wiem czy podzia?acie :)

Serwer jest dopracowany. By? tworzony przez par? miesi?cy. Serwer jest d?ugo terminowy poniewa? dedyk jest op?acony na 6 miesi?cy z g?ry. Na serwerze nie ma w og?le bug?w, lub jest ich nie wielka ilo?? poniewa? wszystko sprawdzali?my po kolei czy dzia?a. Wi?c zapraszam do gry na Ringerii oraz do komentowania tematu.

Jako? nigdy takie servery mnie nie przyci?ga?y ale ten ma to co? xD
Na pewno wbije mo?e jaki? kumpli wyrwe :P

No prosz? gratuluje wam dawno nie widzia?em tak fajnej milej dla oka mapy:))
Powodzenia :))

Refresh!
Zapraszam do komentowania :)

Refresh!
Zapraszam do komentowania!

Naprawde ots godny uwagi napewno zagram professionalny support zajebista mapa nic dodac nic uj??? To czego szuka?em napewno wbije z kumplami zapraszam Wszystkich !!! POLECAM

Refresh!
Ju? nied?ugo podamy konkretn? date startu!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry