Rinth vs Fluos2 ~Brama~

Status
Zamknięty.

Fluos

We are many!!!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
249
Cze??.
Po kilkugodzinnym sp??nieniu pojedynek wko?cu ujrza? ?wiat?o dzienne! G?osowanie trwa? b?dzie do 20 g?os?w. Licz? si? g?osy w warto?ciowych postach oraz osoba musi posiada? conajmniej 15 post?w.
Praca nr 1 :
28ssdxf.png

Praca nr 2 :
94097236399376596078.png

68611430384809976321.png

53903690642077460715.png

Pozdrawiam!

Odp: Rinth vs Fluos2 ~Brama~

Haha, obie prace s? ca?kiem starannie zrobione. Podoba mi si? 1 praca. G?os na 1 !

Obie prace s? ?wietne jednak bardziej podoba mi si? 1 praca.
G?os na 1

Te? si? skusz? na prace nr 1
G?os na prace 1

Jedynka bardziej mi si? podoba. 1

1 ?adniejsza <znaczki>

Oczywi?cie g?os w?druje na prac? z numerem 1. Jest bardzo szczeg??owa, widz? nawet wykorzystana moja armatka xD Te kamienie i pos?gi przed mostem cud! Og??em ta praca bije na g?ow? drug?.

Praca numer 1 jest o wiele ?adniej wykonana. Ma wi?cej detali i og?lnie ?adniej si? prezentuje. W pracy numer 2 nie ma tego czego?. Ma?o detali. Nuudna.

Numer 1 <

Ja te? g?osuje na pierwsz? prace ; ) Jest na niej wi?cej szczeg???w jest wi?ksza i wygl?da jak brama. Co do pracy drugiej - te zdj?cia in-game rozmin??y si? z celem (wed?ug mnie to zdj?cie ingame ma dodawa? klimatu. Do tego ten mur jest strasznie szeroki...

Te? si? skusz? na prace nr 1
G?os na prace 1
1 ?adniejsza <znaczki>
i kilka innych...

To s? w?a?nie ma?owarto?ciowe g?osy.

Od razu widac kto robil jaka prace, oczywiscie glos werduje do pracy numer 1 jako iz duzo lepiej sie prezentuje.

Bezprecedensowo 1. Pi?knie zrobiona, du?o detali i wszystko na swoim miejscu. jak nie mam 15 postow to nie dawac warna bo nie wiem jak to obczaic -.-

1

@edit

hehe mam posty :D

Ja niemam 15 postow mialem na innym koncie :) ale mam uwage do 2 pracy jezeli by ta brama sie zamykala w Realu to albo by sie rozwalila albo jakis inny ch... bo jej drzwi sa za dlugie o polowe mniejsze powinny byc wtedy byl by GIT :D
A co do 1 pracy to nie wiem w jaki sposob te kolo 3 sie jak kolwiek trzyma (te w prawym dolny, rogu)

Ok ko?czymy mine?o 24h, wygra? Fluos2 stosunkiem g?os?w 10:0, Gratulujemy!
PS. Dzi?ki za walk? :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry