Rise of devovorga, jak ida przygotowania ?

Status
Zamknięty.

Rikodek

Advanced User
Sierpień 21, 2012
Liczba reakcji
14
Wiecie co to za event ? jesli nie to zapraszam tutaj: Rise of Devovorga - Tibia wiki, jak przygotowania na ten event ?:) macie juz pare postaci ? jesli tak to ile ;P bo ja osobiscie mam 3 postacie, mysle ze tyle mi starczy na 3 pacce ;P

Odp: Rise of devovorga, jak ida przygotowania ?

Te 28 char?w to nie jest du?o, serio. Niejeden player ma ich na ten event przygotowanych po 150+ :p Je?li o mnie chodzi, to zrobi? go tylko trzema, jako? nie mam takiej manii ?eby robi? wi?cej postaci. No i ceny Stone of Wisdom te? p?jd? w d?? tak?e jest to doskona?a okazja ?eby kupi? taniej i sprzeda? za jaki? czas z du?ym zyskiem :)

Te 28 char?w to nie jest du?o, serio. Niejeden player ma ich na ten event przygotowanych po 150+ :p Je?li o mnie chodzi, to zrobi? go tylko trzema, jako? nie mam takiej manii ?eby robi? wi?cej postaci. No i ceny Stone of Wisdom te? p?jd? w d?? tak?e jest to doskona?a okazja ?eby kupi? taniej i sprzeda? za jaki? czas z du?ym zyskiem :)
a na jakim serwie masz te postacie ? jesli na harmonii to chetnie przyjme jedna czy dwie takie :P wiecej kasy nie zaszkodzi, oczywiscie potem sobie zmienisz passy :P ja tylko na kamyk

h3h3 ladnie sie przygotowales :D tylko wez ogarnij te 28charow w 8 dni (bo tyle chyba ten event trwa)

31 zaprowadze wszystkie chary na poh, obok miejsca, gdzie bedzie teleport i 1 bede pokolei sie logowal i wchodzil w teleport i wychodzil. A jak zabija Dvovorge to sobie odbiore kamyki :-)

Wiecie co to za event ? jesli nie to zapraszam tutaj: Rise of Devovorga - Tibia wiki, jak przygotowania na ten event ?:) macie juz pare postaci ? jesli tak to ile ;P bo ja osobiscie mam 3 postacie, mysle ze tyle mi starczy na 3 pacce ;P

W?tpi?, ?eby? 3 charami dosta? kasy tyle ?eby Ci starczy?o na 3 pacce. Chyba ?e s? to chary z 80+lvlem :). Przecie? tak szczerze m?wi?c, ka?dy robi? te chary i je?eli tyle byd?a si? rzuci na te stony, to praktycznie nic to nie b?dzie warte ;p.

W?tpi?, ?eby? 3 charami dosta? kasy tyle ?eby Ci starczy?o na 3 pacce. Chyba ?e s? to chary z 80+lvlem :). Przecie? tak szczerze m?wi?c, ka?dy robi? te chary i je?eli tyle byd?a si? rzuci na te stony, to praktycznie nic to nie b?dzie warte ;p.

1 kamyk to 90cc po miesiacu eventu, a pacc 80cc :P

Racja. Dopiero teraz sprawdzi?em, ale minusem jest, ?e trzeba troszk? poczekac od tego eventu. No c??, sam mam 6 postaci zrobionych ale b?d? czeka? bo warto :P.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry