RL Map 10.91-10.92/11.00 full edited rl map with not remaked places from rl map

Arts18

Signed...
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
227
Od bardzo dawna zastanawia?em si? nad zrobieniem serwera z fajn? edytown? RL Map?. Prac? nad tym serwerem trwaj?. W prawdzie mia? powstac Nivir, a nawet Realms of Fantasy ale szuka?em czego? od dawna co naprawd? mnie zachwyci. Co niekt?rzy w tej globalnej mapie nic nie widz?, ale ja widz?, ?e mo?na co? fajnego zrobic. Poza tym wszystkie NPC b?d? posiada?y dodatkowe misje, wszystkie keywordy i tam takie. Chcia?bym si? od Was dowiedziec co mo?na fajnego jeszcze zaproponowac graczom. Licz? na trafne, fajne pomys?y.

Odp: RL Map 10.91-10.92/11.00 full edited rl map with not remaked places from rl map

Ziomu?,ludzie lubi? takie serwery kt?re s? proste bez tych edytowanych map kt?re widz? tutaj w zapowiedziach.G??wnie jakby? odpalil RL 10.93 bez ?adnych przer?bek z dobr? reklam? napewno wypali zobacz na otservlista i zobacz co ma najwi?ksze powodzenie :D Podsumowuj?c nie ma szans ^_^

Odp: RL Map 10.91-10.92/11.00 full edited rl map with not remaked places from rl map

Przewa?nie, ?e nie robi? tego OT'sa dla kasy ale poprostu ?eby by?. OT ma byc przerobiony i posiadac ok 90 % z tego co jest na rl.

Mapa b?dzie dobra, w tym ?e mam sporo tego materia?u, ?e mog? to all wykorzystac.

Zgodz? si? z poprzednikami. Rl mapa to rl mapa. Nie powinno si? jej zmienia?. Jak chcesz si? bawi? z mapa to zr?b Evo

Back
Do góry