• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Rl Map Servfull 2.2

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Rl Map Servfull 2.2

dobry ten silnik,tylko troche ma?o miast,i dla tego sobie przyklei?em pare miast dodatkowych

Powie mi kto? czemu jak w??czam to mi pisze "temple position is wrong..." mam ustawione 703;600;7 i nic :/ pliska odpiszcie fast :)

Nie ciekawy ten silnik,mapa niby real masa bledow i w silniku tez jak dla mnie nie warto nawet brac na download.

To jest 1 silniki (brazoli) niedorobki jak zawsze nawet nie oplacalo sie takiego g***a sciagac.

@up
To nie silnik brazoli !
Tylko Dru?yny [TFS]
jeden z u?ytkownik?w otlandu doda? now? mape i nowe skrypty!

Ey co jest server nie chce sie wlaczy?.. zrobilem baze danych i congifu zmienilem na sqlite i dupe :<

Help :( za pomoc reput

baza danych dzia?a na mysql nie na sqlite i do tego musisz podac parametry do bazy danych

Odpowie mi kto? czemu jak w??czam wyskakuje mi "temple position is wrong..." a mam ustawione na 703;600;7... PROSZE O ODPOWIED?! :D

Kur** ile mo?na prosi?? Mo?e mi kto? pom?c?

Czemu jak w??czam wyskakuje mi "temple position is wrong..." a mam ustawione na 703;600;7... PROSZE O ODPOWIED?!!!!!!!!!!

Wszystko ?adnie pieknie napisane tylko mapka niejest dokonczona:curse: a jej dokonczenie jednak troszke czasu zajmie,ale jak ktos chce good ots rl map to warto sie postarac:P,nie na gotowca liczyc:D

Nie przepadam za serwerami real map, ale dzi?ki tobie chyba je polubie ;) Daje 9/10. Trzymaj tak dalej.:up:

Powiem tyle 4/10 mapka nie doko?czona venore w og?le jest do po?owy ( o ile mo?na to nazwac venore) du?o bug?w z npc itd. osobi?cie nie polecam... A jak kole? co? wstawiasz t wstaw ju? ?eby by?o pi?knie ?adnie bez bug?w itd. A nie p??niej jest nabijanie post?w bo to mi nie dzia?a, a mi tamto itd...
Pozdr

Wygl?da obiecuj?co zaraz w??cz? i zobacz?:o (Win32) nie jest gro?ny!!! ludzie zapami?tajcie bo robi si? ?enada;(

Jak ka?da praca brazoli czyli wg. mnie szpetna ;) Jedyne co udaje im si? robi? specjalnie to b??dy w silnikach z pewno?ci? ma?o os?b korzysta z tego silnika mo?e na pocz?tku istnienia tej wersji by?o to nadmierno?ci? lecz teraz? phi, to rzadko??.

heh po co piszesz full rl map skoro tu jest 1/8 rl mapy a reszta to niewiaomo co :S daje 3/10:o

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom