Rl mapa 45mb!

Status
Zamknięty.
Odp: [8.1]Rl mapa 45mb!

Jaka pozycja temple??:D

o.O Silnik Super d?ugo czego? takiego szuka?em ...Teraz zrobie na tym Otsa'a ..chyba ze jeszcze SQL wpadnie..

Dzieki niezly Otek ;) Ajk co wbijac na Mojego zobilem go przy uzyciu tego Silnika i Mapy xP:):):p

Witam. Drogi Przemku. Nie wiem po co tu zamie?ci?e? tego ots. Ja szuka?em po??dnego otsa a nie czego? takiego. powiem co mi si? nie podoba.
1) Przede wszystkim nie dzia?aj? domki. Ka?dy mo?e sobie wej??(przynajmniej u mnie)
2) Poradnik dol?czony do ots bardzo s?aby nic w nim nie opisane wog?le nie jest opisane jak zrobi? sms shop.
3) ankrahmun wog?le nie takie jak w rl
4) s?aby accmaker.
ocena: 3/10
Pozdrawiam.

mam problem

mam problem

gdy w??cze ?ilnik na poczontku wszysto ok, ale potem stoi przy tym simone map edytor czy co? takiego i niewiem co zrobi? , pomorzecie .

Fajnie tylko szkoda ze w kazdym domku jest z 50+ itemkow i trzeba je pokolei wywalac xD

Mam pytanie!.. Czy jest opcja zeby zaktualizowac mape 8.1 zeby to all chodzilo pod 8.4 Jesli tak to prosze o pomoc moze jakis poradnik.. cos :D

Mam problem !
?ci?g?em spoqo ok wszystko
chce j? w??czy? aby co? przeobi? ale mi wyskakuje b??t oto taki :
Cloud not locate Tibia.dat and/or Tibia.spr,please navigate to your Tibia 8.10 instalation folder\a ni?ej okNo to klikam na ok Wyszkuje folder z tibi? 8.10 np. M?jkomputer/Dyskc/programfiles/tibia i klikam
ok i nagle wyskakuje ERROR i Error loading Map :/ pomo?cie plzz
i jeszcze mam 215mb ram mo?e to przez to ? helpp :/:confused:

Elo,
niby czysty ale mi Norton wykrywa Trojana przy kazdym silniku...
Takze i tym ;/

PoZdRo

P.S
Czemu nie moge ogladac niekturych stron na tibia.net.pl?

Sluchaj a nie wiesz czy nie jest tak ze gdy gracz osiagnie 350 level to juz nie moze zrobic levela up? bo u mnie tak jest... nie wie moze ktos jak to zrobi??

Sluchaj a nie wiesz czy nie jest tak ze gdy gracz osiagnie 350 level to juz nie moze zrobic levela up? bo u mnie tak jest... nie wie moze ktos jak to zrobi??

Jedyne co ci moge poradzic to zmienic slinik bo w tym poprostu mozna wbic tylko do 350 lvl Polecam Evolutions by Sentil ktory jest na forum

Przemku!!.
Po.1 Ja ten silnik wstawi?em na forum jakies str niepodam pod nick Wami1 i na ko?cu napisa?em ?e zastrzegam sobie do praw autorskich i dalem swoj nick i goscia co kupilem nots!! i masz posta skasowac

Elo Bardzio fajny ots Gz dla ciebie za poi sciongnolem ;p

Odp: Rl mapa 45mb!

Sietne daje 50/50 xD

Tibia.net.pl <<< Rulzez

Silnik ?adny naprawd?. Hostuj? ju? go od 2 miesi?cy i 0 crasha maxymalna ilosc graczy to 97player. Mapa ca?kiem ca?kiem. Pozdrawiam i jak dla mnie to 8/10:)

Witam. Porsze o dopowiedz dlaczego na kilencie 8.1 wyskakuje mi blad ze nie mozna uruchomic otsa. "Potrzebny protokol z tibii 8.1", a ja wlasnie ta wersje mam. Dla pewnosci sciagalem klienta zwielu zrodel ale i tak nic nie idzie.

Nie zmieni?e? w ip-changerze protoko?u tibi...

Pozdrawiam i gratuluje ots!:p:p:p

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie 10/10. Dzi?ki za wrzucenie :) Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:

ej a jak si? odpala ?eby wypr?bowa? tego ots'a bo nie wiem jestem nowy:confused::confused::confused:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry