RL mapper FAIL

Status
Zamknięty.

Dempish

Active User
Kwiecień 8, 2009
Liczba reakcji
18
Dzisiaj zwiedzaj?c Svargrond zobaczy?em domek w kt?rym wed?ug mnie maperzy z rl zrobili 4 b??dy chyba ze tylko mi to si? wydaje sami oce?cie to.Prosz? o nie wystawianie komentarzy ludzi kt?rzy nie maja pacc i nie maj? jak to sprawdzi?.
:cool:
rlfails.png

Je?eli kto? my?li ze to tak ma by? to ja jestem mapperem i mog? zrobi? to tak jak po wino by?.Czekam na wasze oceny.
Je?eli z?y dzia? prosz? o prze niesienia.

Odp: RL mapper FAIL

Nie zrobisz tego tak jak to by? powinno bo je?li ustawisz barierk? bli?ej to nie zejdziesz po schodach (Pomijaj?c wsadzenie tam s?upka).
Co do dachu.. Male przeoczenie.
Co do S?upa na ?cianie Na rooku W sklepie Al'Dee Jest tak samo:)

Widz? go?ciu ?e si? nie znasz na mapingu jak uwa?asz ?e nie b?dzie si? da?o zej?? . S? specjalne s?upki do tego . Wiem bo jestem mapperem.

WOW, takiego b??du na RL to jeszcze nigdy nie widzia?em, chyba b?d? zmuszony, ?eby tam p?j?? i zobaczy? to na w?asne oczy, my?l? ?e powiniene? o tym zawiadomi? CipSoft xd.

Pozdrawiam,
Danioo

Widz? go?ciu ?e si? nie znasz na mapingu jak uwa?asz ?e nie b?dzie si? da?o zej?? . S? specjalne s?upki do tego . Wiem bo jestem mapperem.

No, to podaj ID tych s?upk?w, mapperze.

Og?lnie do tematu mog? postawi? jedno pytanie - i co z tego? Pracownicy Cipsoftu nie s? nieomylni, w przesz?o?ci wiele razy spotyka?em z?e zako?czenia border?w i tym podobne rzeczy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry