Narzędzia OT RME do najnowszej wersji

Status
Zamknięty.

vocatont

Active User
Październik 19, 2009
Liczba reakcji
5
Witam potrzebowa? bym pomocy.
Mianowicie potrzebowa?bym Edytor Map pod najnowsz? Tibie b?d? przynajmniej pod tibie ma kto? mo?e?

---------- Tre?? dodana o 09:02 ----------

Pr?buj? to ogarn?? ale nic z tego...
A wi?c pierwsze co to oczywi?cie ?ci??em RME Map Edytor kt?ry oryginalnie jest bodaj?e od 7.1 do 9.6

Nast?pnie ?ci??em aktualizacje do wersji 10.79 https://github.com/ricker75/Remere-s-Map-Editor-10.79

Na pocz?tku wyskakiwa? jednak b??d ?e brakuje pliku msvcr120.dll w tym celu przenios?em pliki aktualizacji do oryginalnej wersji.
Problem jednak nie znikn??.

A wi?c kolejnym moim krokiem by?a instalacja "Microsoft Visual C++ 2013 - 32/64Bits: Redistributable Package"
Tutaj oczywi?cie nie wszystkie pliki instalacyjne zadzia?a?y, poniewa? mam 64bity pliki 32bit nie zadzia?a?y ale wszystkie dzia?aj?ce zainstalowa?em...
Zainstalowa?em r?wnie? net framework 4.0+....(Bez jakiego? dodatku kt?ry usuwa b??dy oczywi?cie, poniewa? bo on jest na 32bity a ja na 64)

Mimo wszystko RME Map edytor nie da? za wygran? nadal brakowa?o mu msvcr120.dll

W tym celu ?ci?ga?em "msvcr120.dll" w?o?y?em je ju? dok?adnie nie pami?tam ale mnie wi?cej tak to sz?o Widows/System32, w?o?y?em r?wnie? do pliku z map edytorem...

I powsta? kolejny b??d co prawda nie ??da?o ju? pliku msvcr120.dll ale teraz wyskakuje komunikat...
"Aplikacja nie zosta?a w?a?ciwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, by zako?czy? aplikacj?."
Ma kto? jaki? pomys??

Odp: RME do najnowszej wersji

Koledzy wielkie dzi?ki!
Lec? oczywi?cie dla was rep.
Co prawda Kuzynn to ten sam edytor ale tak czy siak dzi?ki za pr?b? pomocy

Odp: RME do najnowszej wersji

[MENTION=271337]Don Diablo[/MENTION]
Mo?na prosi? nowy Upload ? Skoro koledze pom?g? to i mi pomo?e gdy? mam ten sam problem :(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry