Mapy Rme usun?? map?

Status
Zamknięty.

#Adaś

Senior User
Styczeń 22, 2011
Liczba reakcji
23
Siema dzien jak codzien nudy i robilem sobie mape do tibii na mojego noobskiego otsa nagle mi wyskoczyl debug z silnika bo mialem serwer wlaczony wiec dalem na mapke save i wiecie przyjaciele mi jak wyskoczy debug resetuje sie komputer i on sie zresetowal po czym wlaczylem rme odczytalem mape wyskoczyl mi jakis blad ale dlaem ok potem patrze a polowy mapy nie ma o co w tym moze chodizc zna sie ktos? Da sie ja jakos przywrocic?

Odp: Rme usun?? map?

Te? mia?em ten problem, robi?em mape miesi?c od samego 0 i w 1 minute zjeba?o si? wszystko. Mapy nie da si? odzyska? za ?adne skarby ;/

Zawsze, ale to zawsze jak ko?czysz mappowa? r?b kopi? zapasow?. Mapa nie do odzyskania, bo nie ma z czego jej odzyskiwa?.

E tam marian, albo sie usunie albo nie xd mowi sie trudno mappuje sie dalej, i sie nauczy przyokazji

Je?li mia?e? w??czon? kopi? zapasow? systemu to wjed? we w?a?ciwo?ci ten mapki i powiniene? mie? zak?adk? "Przywr?? wersje" co? takiego i tam wybierz sobie te ostatnie.

No i polecam w RME: File > Preferences > General> i Zaznacz "Always make map backup" od razu b?dzie Ci si? robi? backup mapki w folderze gdzie j? masz.

To stary temat wiecie?

ja te? wszystkjo stracilam dlatego juz nic nie robie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry