Rok szkolny

Status
Zamknięty.

mertv

meretve
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
95
Min?? kolejny rok szkolny, dla niekt?rych pierwszy rok w szkole, dla niekt?rych ostatni. Na pewno na pocz?tku roku mieli?cie plany takie jak poprawienie stosunk?w z nauczycielami, poprawienie ocen czy co? jeszcze. Jakie wy mieli?cie plany i czy je spe?nili?cie?

Ja chcia?em zapozna? si? z gimnazjum, co si? uda?o. Wiem ju? z kt?rymi nauczycielami wolno po?artowa?, a z kt?rymi nie.

Zach?cam do dyskusji, na poziomie oczywi?cie.

Odp: Rok szkolny

Witaj, heh jaki temat ale ok.

ja jestem uczniem odleg?ym, kt?ry nie lubi si? uczy? lecz lubi informatyk? i W-F ;p
( wre?cie gimnazjum ( 2 lata kiblowa?em ;p ), w Gimnazjum b?d? mia? luuzino poniewa? wszystkich znam, i m?wi? im na Ty* .
Zawsz? b?d? ?artowa? na lekcjach i gra? w karty bo to mnie kr?ci w szkole.
z kt?rymi si? najlepiej kr?ci ? z nauczycieli ( nauczycielek ), od J.Polskiego, J.Angielskiego , Trenera, i od Biologi. Wi?c fajnie b?dzie ;p

Chcialem zdac i zdalem. Reszta juz mnie nie obchodzi z nauczycielami i tak nie gadam. ;f

Chcia?em mie? pasek, lecz nie chcia?o mi si? za bardzo uczy? no i wysz?o tak jak jest. Taki by? m?j plan ;)

"Ja chcia?em zapozna? si? z gimnazjum, co si? uda?o. Wiem ju? z kt?rymi nauczycielami wolno po?artowa?, a z kt?rymi nie. "
Me too
znam niektorych nauczycieli, tzn wiem co wolno przy nich mowic, a co nie
innych planow nie mialem :)

Chcia?em pojecha? kolesia od historii - uda?o mi sie.
Chcia?em zda? - zda?em.
Tyle moich plan?w na koniec gim.

@sqlitestudio
( wre?cie gimnazjum ( 2 lata kiblowa?em ;p )
wreszcie*, na twoim avatarze wygl?dasz na 12 - 13 lat.

sqlitestudio - We? lepiej wyjdz. W innym temacie napisa?e?, ?e chodzisz do 3 liceum, tutaj piszesz, ?e idziesz do gimanzujm a na avatarze wygl?dasz jakby? ko?czy? przedszkole.

4) Klasa (np. 6 podstawowka; 3 gimnazjum): 3 liceum.

A co do tematu, chcia?em napisa? testy na powyrzej 70 punkt?w ??cznie, mie? ?redni? powy?ej 4 i powy?ej 40 punkt?w na te?cie z anglika - all done. ;]

Chcia?em zda? i si? uda?o, dalsze przygody w nauce mnie nie obchodz?, tylko to ?e w nast?pnym roku tak?e chc? zda? i si? bawi? z przyjaci??mi ; ) .

Mnie interesuje w szkolnictwie tylko przej?cie do nast?pnej klasy - jak na razie uda?o si? ;d

Co do 'kontaktu z nauczycielami', to na luzie rozmawiam tylko z wychowawc? i ksi?dzem, kt?ry tak na marginesie jest najbardziej wyluzowanym ksi?dzem jakiego kiedykolwiek pozna?em (przyklei? sobie na tylnej szybie samochodu naklejk? z napisem JP, a pod spodem "Jeba? parafi?", zawsze je?dzi w ciemnych okularach, muza na full, pe?ne wo?onko po mie?cie xD). Z innymi nauczycielami rozmawiam tylko wtedy, kiedy jest taka potrzeba. ; p
W ka?dym razie to, co sobie zaplanowa?em uda?o mi si? wykona?. xd

Mia?am kilka poprawek na koniec rogu (nie zagro?e?, po prostu waha?a mi si? ocena), by?o ich 5. Wkuwa?am konkretnie dzie? w dzie?, przez ostatni tydzie? roku szkolnego. Jako? si? uda?o, poleg?am tylko z geografii, ale to zawsze by?a moja s?aba strona.

Moim celem by?o zdanie klasy, co si? powiod?o bez wi?kszych problem?w. Kontakty z nauczycielami mam dobre, tutaj jako? niespecjalnie si? wywy?szaj?, a lekcje s? prowadzone lu?no, chocia? konkretnie trudne s?.

Nie pojmuj? tylko po co gada? o szkole, jak wakacje s?... Przecie? to jest tylko do?owanie siebie.

Chcia?am z ka?dego przedmiotu mie? 5, niestety nie posz?o, by?a jedna czw?rka z matematyki. Kontakty z nauczycielami mam bardzo dobre. Og?lnie rok przebieg? mi pomy?lnie cho? na pewno mog?o by? lepiej, no ale co zrobi? ?
Teraz id? do liceum, a potem na studia. Mam nadziej?, ?e p?jdzie mi dobrze.

`3 gim

Jakie mia?em plany?
-Poprawienie ocen (na 1. p??rocze mia?em ?redni? chyba z 4.9, a teraz na koniec 4.2, mo?e to dlatego, ?e si? opierdalam? xDDD)
-Nauczenie si? podstaw matematyki (tzn. nie wiedzia?em, co to s? jakie? tam liczby naturalne i co to s? pierwiastki xd, teraz jest tak w miar? git)
-Sp?dzi? w szkole zajebisty rok ?ycia

Jak wysz?o?
-oceny poprawi?em tylko o jeden stopie?
-z matmy w ci?gu miesi?ca ze s?abej tr?jki poprawi?em si? na "prawie" pi?tkowicza
-sp?dzi?em zajebisty rok ?ycia w tej szkole, no ale zawsze mo?e by? lepiej

~~
PLANY NA LICEUM:
-Chc? mie? dobre oceny
-Marz? o zajebi?cie zgranej klasie (mat, fiz, inf, no lasek raczej si? nie spodziewam)
-Poznanie nowych, wspania?ych znajomych
-Przygotowanie si? do matury

#inne
Nie jestem jakim? fanem szko?y, czy nauki - wr?cz przeciwnie.
No ale marz? o tym, ?eby mie? dobre oceny, ?eby pokaza? leszczom na co mnie sta? xd
A dodatkowo chcia?bym, aby rodzice mieli powody do dumy opr?cz jakich? osi?gni?? w mistrzostwach szachowych, czy w turniejach pi?ki no?nej ;]

A jak b?dzie to zobaczymy ^^

Jestem zadowolony z siebie, ?e zda?em do nast?pnej klasy. Chocia? ?a?uje tego, ?e nie zda?em do III klasy i nie napisa?em matury. Te dwa lata szybko jako? zlec? ;D
Tylko na to teraz czekam, a inn? reszt? si? nie przyjmuj?. Co b?dzie, to b?dzie.

Chcia?em mie? ?redni? 4.0, ale wysz?o jak zawsze. Mia?em si? wi?cej uczy?, to na nauk? nie przeznacza?em czasu. Ale ?rednia 3.4 to i tak mnie zadowala. Ostatnio mia?em gorsze ?rednie. Mam nadziej?, ?e nast?pny rok b?dzie lepszy.

W zeszlym roku mialem srednia 4.0, ale gdyby nie dwie dwuje, byloby lepiej,

dlatego na tej rok postanowilem si? bardzo postara?.
Niezdobylem czerwonej paly, ale zawsze te 4,72 to co? ;d
Ciesze sie, ze na 14 przedmiotow, staralem sie z 10 i z 9 mi sie udalo, oto one:

Jestem w 3 kl. gim.
Biologia - 4
Chemia - 4
Fizyka i astronomia - 4
Geografia - 4
Historia - 5
Informatyka 5
J.Ang [pdst] - 6
J.Niem [rozsz] - 4
J.Polski - 6
Matematyka - 5
Religia - 6
Technika - 5
WoS - 4 [nieudalo sie na 5]
WF - 4

Na grubo zaznaczone to, co mi sie udalo, a na chudo to, co mi nie wyszlo.

Udalo mi si? zdoby? 71 pkt rekrutacyjnych do liceum. Ta liczba nie wprawi nikogo w orgazm, ale inni mieli gorzej ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry