-Tibia 8.60 RONOTS Rookgaard OTS

Status
Zamknięty.
Odp: RONOTS Rookgaard OTS

happyman kiedy juz bedzie ta stronka i start ?^^ Osoboscie bym przed startem proponowal zalogowywac sie na rozne otsy i tam reklamowac ots ale tez na jakichkolwiek forach ;D, moglbys tez jeszcze filmik zrobic jak to ma zwyczaj Jakub :) A i jeszcze jedno: popros Jakuba, zeby przed startem napisal informacje o tym serwerze ;)

Ja z Jakubem chce mie? tyle wsp?lnego, ?e kupie u niego domene oraz dedyka i jak si? co? spierniczy to pomo?e :) Postanowi?em jeszcze raz sam i dok?adnie przetestowa? ka?de miejsce na mapie. Wi?c serwer ruszy na 100% we wrze?niu chyba ?e jescze dam rade ogarn?c to all na koniec sierpnia :). A co do reklam to nada? my?le jak to ogarna?. Postaram si? pogada? z Jakubem jeszcze przed startem.

Ju? nie mog? sie doczeka?

---Aktualizacja---

Polecam!!

OTS RUSZA 2 wrzesnia o 14 !!!!!
www.ronrook.pl

Ostatnia edycja:

Start ronrook.pl odb?dzie si? w t? niedziele 2 wrze?nia o godzinie 14:00

* Exp stages od 150 do 20
* Rozbudowane systemy task?w
* TV umo?liwia podgl?danie graczy
* Dedyk 24/7
* I wiele wiele innych o kt?rych mo?na przeczyta? w zapowiedzi!

Pozdrawiamy!

ASLe bedzie zajebiscie, rook od rona to jedyna mapa, ktora smialo mozna nazwac 'rpg' nawet z expem x 500, uwierzcie mi!!!!

dziwne nie moge wbic na serwa, pisze ze 32 osoby online... a jak ja chce sie zalogowac to pisze ze serwer pffline

A wchodzisz przez naszego clienta?

?wietny serwer gram od pocz?tku i zero nudy! swietnie si? gra, klimat, gracze tez ok!!

Zapraszam!!! jeden z lepszych serwer?w na jakim gralem!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry