• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rookgaard

Status
Zamknięty.

misio99bp

User
Liczba reakcji
2
Witam mam taki problem:
ot?? lubie gra? na rooku ale nie moge znale?? ?adnego fajnego servera:mad:
je?li kto? mo?e niech poda pare server?w(OTS?w z mapk? rooka.;)

Odp: Rookgaard

Popatrz sobi? na otservlist.org, tam b?dziesz mia? w pyte tego :D, ale te serwery z rookiem to maj? by? exp stage? i pod jak? tibi??.

na otservlist szuka?em i chuja znalaz?em a co do expa to oboj?tnie oby bylo od 10x
tibia 8.42

Witam :) OTS Wypas jest dobrym otsem. Rookgaard te? jest. Kiedy? mia?em tam rookstayera, ale pass?w nie pami?tam. Polecam Ci ten OTS. ots.dlagraczy.pl wbij tam masz wszystko napisane x)

Ostatnia edycja:

od?wie?am
szeryFFF w kake se wsadz ten server czaisz?
only clients witch protocol 8.5 allowed!
ja napisalem pod tibie 8.5? czy 8.42

Tak?e polecam WypasOTS, na tym OTSie jest kilka ?wiat?w i r??ne mno?niki expa Loara x5 Avlara x5 Hitera x70-x20 Kevlaria x2 oczywi?cie jest profesja na rooku kt?r? si? wykupuje za 1cc i wymagany jest 20 lvl dost?pne eq - k armor, k legi (lec? z gsa) War Hammer leci z wild warriora bohy, shield of honour, devil helmet, fire sword.
Nie b?d? si? rozpisywa? a i zapomnia?em ?e dzi? o p?lnocy zosta?a dodana wersja 8.5
Polecam zagra? na ?wiecie Kevlaria (x2) poniewa? jest to najnowszy ?wiat i niema jeszcze rookstayer?w.

Tak?e polecam WypasOTS, na tym OTSie jest kilka ?wiat?w i r??ne mno?niki expa Loara x5 Avlara x5 Hitera x70-x20 Kevlaria x2 oczywi?cie jest profesja na rooku kt?r? si? wykupuje za 1cc i wymagany jest 20 lvl dost?pne eq - k armor, k legi (lec? z gsa) War Hammer leci z wild warriora bohy, shield of honour, devil helmet, fire sword.
Nie b?d? si? rozpisywa? a i zapomnia?em ?e dzi? o p?lnocy zosta?a dodana wersja 8.5
Polecam zagra? na ?wiecie Kevlaria (x2) poniewa? jest to najnowszy ?wiat i niema jeszcze rookstayer?w.

powiedzialem juz ze nie gram na 8.50 czaisz?
to ma byc 8.42

temat do zamkni?cia

Ostatnia edycja:

powiedzialem juz ze nie gram na 8.50 czaisz?
to ma byc 8.42
temat do zamkni?cia
To se poszukaj, co my jeste?my, ?eby Ci OTs?w szuka? ? Podali Ci, a Ty si? ich czepiasz, tak wiem, ?e nie na temat, ale jak widz? takich u?ytkownik?w, ale Ja r?wnie? Ci polecam Wypas OTs, a jak Ci nie pasi to wypad st?d.

sorki szuka?em mo?e z 2 dni i znalaz?em tylko 1 ale by? off ;/ je?li kto? zna takiego serva niech tu pisze.
pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry