What's new

Rookgard w 3D.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113
Odp: Rookgard w 3D.

To gdzie te nowe screeny?

Ematerion

Advanced User
Reaction score
5

@UP
Verdoom Powraca said:
Z uwagi na to, ?e pokazuje screeny na kilku forach, prosze o zamkni?cie tematu.
Post?py z prac mo?ecie podziwia? na stronie

Reaction score
5

gay12oA.png

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Widze konkurencja dla Wiedzmina III
A i pamietam ze gdzies jakies temple miales juz z rooka i gdzie to?

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

No, no, no! W takim tempie to za jakie? 656 lat, 10 miesi?cy, 3 tygodnie, 4 dni, 15 godzin, 36 minut i 45 sekund b?dziemy mogli zagra? na tym jak?e przecudownym projekcie.

Reaction score
5

Grafika nie musi by? prze?liczna. Grunt, by to dzia?a?o.
Nie wiem za ile to sko?cz?, ale gwarantuj?, ?e jeszcze w tym roku b?d? pozytywne odg?osy tego projektu.

I mam pro?b?... nie piszcie do mnie na pw. A jak ju? piszecie to zachowajcie chocia? pozory kultury osobistej.

Pozdrawiam

prmHfYY.png

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Jak zobaczylem te 2 screeny to jeblem na ziemie i 5 minut sie ze smiechu podniesc nie moglem XD

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

lal-oo-pl-ffffff

Jestem pod wra?eniem kapitanie Verdoom! Jestem z Ciebie dumny! Jeste? i b?dziesz moim mistrzem!

#?art
HAha lol przez tydzie? zd??y? jeb*? par? drzewek hahaha XD <lol32847238497234>

Reaction score
5

#?art
HAha lol przez tydzie? zd??y? jeb*? par? drzewek hahaha XD <lol32847238497234>

Zrobi?em to w kilka minut dla Twojej wiadomo?ci. Tak jak napisa?em screeny b?de wrzuca? na stronie
Ale jak na razie tu te? bede zagl?da?.

yuOOgxZ.png

Last edited:

Ematerion

Advanced User
Reaction score
5

Nie wiem dlaczego wszyscy tak hejtuj? te screeny z post?pu prac. Wa?ne, ?e wgl jakie? s?. Nie obchodzi mnie co i ile robi?, wa?ne, ?e zrobi?.

[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic
Screeny spoko, jednak?e chcia?bym ujrze? jakie? temple, depo, domek czy co? w tym stylu.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

No najzwyczajniej w ?wiecie mnie chuj strzeli zaraz jak kto? w tym momencie tego debila nie zbanuje na zawsze...
Czy wy tego kurwa nie widzicie? Czy ka?dy mo?e sobie dopierdoli? 10 temat?w o tym samym i kt?re si? sko?cz? w ten sam spos?b po tygodniu? Wystarczy 10 sekund ?eby do ka?dego tematu jebn?? kwadrat w paincie i nazwa? to sztuk? i temat jest nietykalny? No kurwa mac...
Wiecie, ?e ten chujek wejdzie za tydzie? albo miesi?c z kolejnymi tematami i kolejnymi projektami. B?dzie si? t?umaczy? jakim? brakiem czasu, mo?e sesj? na przyk?ad. Wrzuci ze 3 screeny i dopisze, ?e od teraz b?d? aktualizacje na bie??co, poda link do tej swojej zjebanej pustej strony i przez kilka dni b?dzie zapewnia?, ?e wszystko ruszy?o jak z kopyta i update poka?e na dniach. A wy to kurwa wszystko zaakceptujecie i pozwolicie takiemu peda?kowi zak?ada? kolejne 10 temat?w, za?mieca? forum i dzia?a? destruktywnie? Jednym s?owem ?ama? regulamin?
No prosz? was. Zr?bta z tym co? w ko?cu...

Reaction score
5

Witam, niestety ok tygodnia temu by?a burza. Spali? mi si? zasilacz, karta graficzna i dysk pad?.
Doszed?em do wniosku ?e tibia 3d i tak nic nie wsk?ra, i nie ma "parca na ni?"
Ju? wkr?tce mam w planach nowy projekt. To b?die co? a'la metin.
?led?cie m?j profil na bierz?co i nie s?uchajcie pierdolonych komentarzy od [MENTION=244226]plack[/MENTION]a.

Placek, pare s??w do ciebie .
W.T.S.K.

MaSny

Senior User
Reaction score
81

he spoko! za tydzie? nowy temat "co? a'la metin" czekam! na 3ss i zamkni?cie tematu, hejty, itp pozdro.

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Tak kurwa debilu nowy projekt... I znowu dzie? podjary, a potem olejesz temat i za jaki? czas wr?cisz i dojdziesz do wniosku, ?e metin nic nie wsk?ra.
Zbanujcie idiote, bo wkurwia? ludzi zaczyna. Chyba lepiej wyjeba? jednego trolla ni? straci? kilku "normalnych" u?ytkownik?w, kt?rzy zapewne si? wkurwi? w nied?ugim czasie i odejd? je?li tak dalej b?dzie -,-

Debski

Senior User
Reaction score
257

Macie rookgard w 3d i zapomnijcie o tym temacie juz :C

Ematerion

Advanced User
Reaction score
5

Nie rozumiem, je?eli nie chcecie ?ledzi? post?pu prac lub chocia? poczyta? co napisa? autor, bo wkurwia Was wszystko co z nim zwi?zane, to po co wgl wchodzicie w ten temat? ?eby nabi? sobie posty, czy co?

Cryspy

Active User
Reaction score
2

Nie rozumiem, je?eli nie chcecie ?ledzi? post?pu prac lub chocia? poczyta? co napisa? autor, bo wkurwia Was wszystko co z nim zwi?zane, to po co wgl wchodzicie w ten temat? ?eby nabi? sobie posty, czy co?

i tu si? z Tob? zgodz? ale popatrz teraz na to z innej strony bo teraz czytam i Verdoom napisa? ?e powstanie nowy projekt i prosi o ?ledzenie jego profilu.. i je?eli to si? rzeczywi?cie powtarza nagminnie to powinni co? z nim zrobi? ;d