Rookstayer 37 lvl Luminera + Rary (tanio)

Status
Zamknięty.

xemo96

Active User
Lipiec 22, 2010
Liczba reakcji
4
Przedmiot: Rookstayer 37 lvl Luminera + depo chary + du?o rzadkich item?w (antidote rune, 2x life fluid, 2x key 4600, 86 mino leather?w i wiele innych)
Cena: 25z?-60z? (je?eli b?dzie tylko jeden ch?tny sprzedaj? po 25.)
Forma p?atno?ci: Przelew / P?ac? z allegro
Kontakt: gg:6043498, e-mail: xemo96@gmail.com

Sprzedaj? jedynie za po?rednictwem allegro - link do aukcji tutaj:

Tibia Rookstayer 37 lvl + Super Itemy! Tanio! (1814694693) - Aukcje internetowe Allegro
Serdecznie zapraszam gdy? aukcja nie ma ceny minimalnej, ZA ILE ZALICYTUJESZ - ZA TYLE KUPISZ :)
:lol:

Odp: Rookstayer 37 lvl Luminera + Rary (tanio)

1. Podajesz recovery keya?
2. Jest mo?liwo?c wystawienia komentarza po miesi?cu? ( w tym czasie zmieni? dane na r-keya).
3. Przyda?oby mi si? jeszcze jedno konto na tym ?wiecie najlepiej ?redni lvl +15 na rooku gdy? do trap?w by si? przyda?o. Masz mo?liwo?c taki zdobyc i ewentualnie odsprzedac?

Tak ?adnie pisa?e? opis rooka a tu posta? sprzedajesz : (
Szkoda !

1. Podajesz recovery keya?
2. Jest mo?liwo?c wystawienia komentarza po miesi?cu? ( w tym czasie zmieni? dane na r-keya).
3. Przyda?oby mi si? jeszcze jedno konto na tym ?wiecie najlepiej ?redni lvl +15 na rooku gdy? do trap?w by si? przyda?o. Masz mo?liwo?c taki zdobyc i ewentualnie odsprzedac?
1. Oczywi?cie, podaje aktualny, dzia?aj?cy recover key.
2. Jak najbardziej, mo?emy poczekac do wystawienia komentarza po zmianie danych/e-maila b?d? r-keya.
3. Jestem w posiadaniu takowej postaci, jest to 19 lvl (niemal 20), je?eli cena si?gn??a by 30z? jestem w stanie dodac gratis takow? postac. Jest ona na tym samym serwerze (Luminera) - na rookgaardzie.
Tak ?adnie pisa?e? opis rooka a tu posta? sprzedajesz : (
Szkoda !

To ?e sprzedaje postac nie zmienia faktu i? b?d? zawsze t?skni? za rookiem. Wszystko co napisa?em o rooku to by?a prawda, jest przepe?niony pe?ni? spokoju i tajemnic.

Jestem zainteresowany kumpnem za cen? 30z? (oczywi?cie z gratisem tym 19lvl). Jest opcja kupna poza allegro, gdy? nie mam za?o?onego konta?

Nie ma takiej opcji, jest za?o?ona aukcja na allegro i trzeba z tego korzystac. Zach?cam do szybkiego za?o?enia konta :) Oczywi?cie nawet je?eli zalicytujesz za 30z?, nie jest powiedziane ?e kto? oferty nie przebije :) Jednak?e gdy nie b?dzie wi?cej ofert, jestem w stanie zgodzic si? na tak? cen?.

Konto zosta?o sprzedane za 60z?, szczeg??y w linku allegro kt?ry poda?em w pierwszym po?cie. Konto sprzedane = temat do zamkni?cia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry