What's new

Rookstayer Projekt

Sco

Senior User
Reaction score
58
Odp: Rookstayer Projekt

No to zejdzie ten rok, a boce tak, ?eby mi zawsze staminy brakowa?o, czyli jak najwi?cej. Oczywi?cie, pieni??ki te? poka??. =D

Expisz w Poison Spider Cave?

Nie, ale w najbli?szym czasie robi? tam skryt. (to + orci, trole i... mino!) Z potami b?dzie 580/h kasy + 3 potki/h, wi?c powinienem z kas? przy?pieszy?.

Lsrv

Active User
Reaction score
7

Jest Bankier na rooku ale mo?na tam trzyma? bodaj?e 1020 gp tylko. No ?adnie zarabiasz kas?, a? znowu sam wr?ci?em na Rookgaard.

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19

Tu co? ode mnie
true.PNG

misiu777

New User
Reaction score
2

?adnie, ?adnie ci?niesz. M?g?by? wi?cej ss'?w wkleja?? np. z ka?dego hunta, bo jestem ciekawy gdzie expisz... tylko trolle/orki.?

• Like
Reactions: Sco

Kyloq

Active User
Reaction score
3

Nom idzie idzie ja si? dziwie sam zawsze Rook przechodz? botem i mam do?? jak mi si? meczy na tych ratach a jak z 500gp z rooka na main wynios? to wog?le zaciesz jak Tralala :D Powodzenia ?ycz? ^^

• Like

Eslu

Advanced User
Reaction score
13

Czekam na nowe ss, mam nadziej? ?e uda si? przetrwa? najbli?sza mass?fke. (te? bocilem).B?dziesz sie bawil w trapowanie itp ? Ile exp/h na poison cave masz ? :)

Parszywy

Active User
Reaction score
9

Widze nowe ss. I to mi sie podoba. Z kasa lecisz ladnie, czekam teraz na screeny z depo chara :D wierze, ze Ci sie uda. :D bede sledzil wciaz ten temat :)

• Like