• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rotworm Cave & Pare Wyvern :D

Status
Zamknięty.

Freeq132

Advanced User
Liczba reakcji
25
Dzisiaj mi si? chwil? troch? z deka nudzi?o :D i zrobi?em takiego cava z rotami i ma?a g?rk? z wyvkami xD, dam te? downloada, nie da?em tej mapy do Download>Mapy, poniewa? z niewiadomych przyczyn nie mog?em tam za?o?y? tematu "Nie mam praw?" :D.
Screeny:
ss1e.png

ss2no.png

ss3w.png

ss4qd.png

Oceniajcie!!

Odp: Rotworm Cave & Pare Wyvern :D

@up
Co do mapy, najlepiej wypad?y rotwormy, a co do wywern za ma?o szczeg???w, wida? wszystko za Ciebie robi? autoborder, staraj si? u?ywa? RAW.
Pozdrawiam,
Arts
Topic
Ocena 5/10
Pozdrawiam,
Arts

Staraj si? wykorzystywa? wi?cej mo?liwo?ci jakie wprowadzi? CipSoft w kliencie 8.5(du?o nowych item?w).

Om?wi? teraz poszczeg?lne zdj?cia twoich map:

1. G?ra ma kszta?t jakiego? dziwnego ?limaka, nie podoba mi si? to. Poza tym u?y?e? za du?o tych kolorowych drzew. Ko?c?wki niekt?rych z brzeg?w s? "kiczowate", popraw to.

2. Wg. mnie na tym screenie "widnieje" za du?o tych szarych stalagmit?w poza kraw?dziami jaskini. Nie r?b takich kwadrat?w... to odrzuca strasznie. Jako? te le?yska(?) ?ab mi na tym b?ocie nie pasuj?.

3. 4. Jak wy?ej...

Podsumowuj?c: nie r?b map na szybko i posied? nad nimi nawet godziny, ale uzyskaj ten dobry efekt. Mniej monotonnych map chc? widzie? : )

Ja ?adnych kwadrat?w nie widz? ( a tak poza tym to tibia jest jednym wielki kwadratem xD), a o co chodzi z tymi le?yskami ? xD

Poka?? Ci w formie graficznej : )

bledy.png

M?g?bym tak w sumie bez ko?ca pokazywa?, ale da?em sobie spok?j. Masz tutaj kawa?ek tego co powiniene? poprawi?.

nie no nawet fajna XD mi si? akurat podoba dam 7/10 :)

Mi te? si? podoba, i moim zdanie to wy macie opsesj? na punkcie kwadrat?w, bo co ca?a mapa ma by? okr?g?a, nawet najlepszy mapper nie zrobi mapki bez jednego kwadratu :P??? Mapka spoko 8/10

S?abo popracuj jeszcze albo pograj w gta

Status
Zamknięty.
Do góry