Roxor map - old exp

Status
Zamknięty.

Nevereq

User
Sierpień 14, 2010
Liczba reakcji
0
Wie kto? mo?e, co to za kawa?ek mapy? Sk?d zosta? zaczerpni?ty? :D Fotki z starej Hojdy (Roxor). Szuka?em, szuka?em i znale?? nie mog?. :< Je?eli kto? by napisa?, by?bym bardzo wdzi?czny. :)

uo0020u.jpg

&
600sensimilla.jpg

PS: Nie, nie ma tego na RoXoR mapie, bo zosta? dodany resp.

Odp: Roxor map - old exp

strzelam. czy to roxor map?

"...Fotki ze starej Hojdy (Roxor). " :P

Hojda 8.5 bodaj?e przed update.. :)
znam kilka os?b kt?re tam non lejfi?y , zapytam si? jak co?..

By?oby fajnie, pracuj? nad projektem i potrzebuje tego expowiska by sko?czy?. :)

To tak ty pracujesz nad roxorem, ja pracuje, Grabox, Drakos no to b?d? 4 roxor otsy :D i dobrze...

?ycz? powodzenia.

To byl chyba resp Poppin Birdow, mialem go kiedys. Poszukam w necie i jak znajde to ci podesle.

To byl chyba resp Poppin Birdow, mialem go kiedys. Poszukam w necie i jak znajde to ci podesle.

~ Dzi?ki wielkie. :) Przyda si?. :D

To tak ty pracujesz nad roxorem, ja pracuje, Grabox, Drakos no to b?d? 4 roxor otsy :D i dobrze...

?ycz? powodzenia.

~ RoXoR jest LEGENDARNY. Dzi?ki dzi?ki. :p Jak b?d? stawia? OTS'a na nogi to dam zna?, wi?c oczekiwa?! :P

Tak tylko do przypomnienia "Masz z czym? problem? Pytaj ?mia?o! Dzia? nie s?u?y do rozwi?zywania problem?w z narz?dziami i OTS!"

Cwaniakk we? si? nie o?mieszaj bo te wszystkie expy by?y z rl map niekt?re nowe robione , w?tnie ?e mia?e? ten kawa?ek mapy ;-) , chyba r?czniej i nie ogarni?tej co do RoXoRa ?ycz? powodzenia , co prawda RoXoRowe skrypty naprawi? trzeba i gitarka , dorobi? expy i eventy , PS Poszukuje SkullSystem nawet po logu.(WarOts)

Cwaniakk we? si? nie o?mieszaj bo te wszystkie expy by?y z rl map niekt?re nowe robione , w?tnie ?e mia?e? ten kawa?ek mapy ;-) , chyba r?czniej i nie ogarni?tej co do RoXoRa ?ycz? powodzenia , co prawda RoXoRowe skrypty naprawi? trzeba i gitarka , dorobi? expy i eventy , PS Poszukuje SkullSystem nawet po logu.(WarOts)

~ Dzi?ki. :p Wszystkie bugi, b??dy kt?re znalaz?em zosta?y naprawione i co niekt?re usuni?te. :p No to w?a?nie jest kawa?ek rl mapy, ale za choler? nie mam poj?cia z jakiej cz??ci zosta? pobrany.

Przeszukaj dobrze venore poniewa? jest tam 24 bugi ;p wiem bo sam robie rox mo?esz zobaczy? w zapowiedzi. znam wszystkie bugi tego ots bo bawi?em si? z nim ok 4lata.

Zapomnia?em kompletnie o Venore. :o Kiedy Tw?j RoXoR startuje? :)

Za ok 2tyg (dedyka ju? mam mo?esz sprawdzi?) Rox666.pl ;p strona b?dzie dzia?a? jutro. i zaczyna si? ostra reklama ;p (jak chcesz mog? da? ci naprawione skrypty)

Za ok 2tyg (dedyka ju? mam mo?esz sprawdzi?) Rox666.pl ;p strona b?dzie dzia?a? jutro. i zaczyna si? ostra reklama ;p (jak chcesz mog? da? ci naprawione skrypty)

No to nie?le. :p Wbij? na pewno z kolegami, p?ki swojego nie zrobi?. :) ~PS.: Z ch?ci?. :) PW, czy tutaj? :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry