RoXoR Server 8.50 (v0.3) (TFS v0.2.5)

Status
Zamknięty.
Odp: RoXoR Server 8.50 (v0.3) (TFS v0.2.5)

Lol server dobry tylko trzeba zmienic wspulrzendne acc marker w config,bazie na 780 699 7
Ej Roki mam pytanko czemu komendy zadne niedzialaja mam god z aces 3 i powiny dzialac

Mo?e kto? poda? Temple Position?Nie chce mi sie sci?ga? map editora:o

z gorty tHx

Tego w?a?nie szuka?em ;]
Przyda mi si? ;d

Sorki, ?e tak troch? od?wie?am, ale zak?adam OTSa z kolesiami i postanowi?em u?y? tego silnika. Do mapy doda?em par? rzeczy - og?lnie jest git. No, ale postanowi?em zaj?? si? configiem i zauwa?y?em, ?e nie ma opcji Stages. M?g?by kto? co? na to poradzi? ?

Mam pytanie jak wylaczyc cap system bo nie widze w config lua albo jestem slepy ;]

EE zrobi?em se z tego ots'a dzia?a wszystko ok ale gma se nie moge dac daje se gma niby mam ale nie dzialaja komendy ;/

gdy odpalam silnik mam

[15/12/2009 20:54:11] > MySQL ERROR mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
[15/12/2009 20:54:11] > ERROR: Failed to connect to database, read doc/MYSQL_HELP for information or try SqLite which doesn't require any connection.

Musisz za?o?y? Baz? Danych.Pobierasz Xampp 1.6.6a i j? tworzysz.Wpisujesz has?o z xampa do config.lua i cieszysz sie otsem,o ile masz zewn ip b?d? odblokowane porty w routerze :)

wsac jakies zdiecia bedzie wiekasz ogladalnosc
zabawne -.-
03/02/2010 00:04:23] > MySQL ERROR mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
[03/02/2010 00:04:23] > ERROR: Failed to connect to database, read doc/MYSQL_HELP for information or try SqLite which doesn't require any connection.
i co to jest ?
Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Robisz tak:Pobierasz program Sqlitestudio (wpisujesz w googlatorze) Nast?pnie otwierasz notatnikiem plik Config.Lua.Nast?pnie szukasz liniki
sqlType = "mysql"
i zmieniasz na
sqlType = "sqlite"
nowyobrazmapabitowagg.png
Ok lecim dalej.Wrzucasz plik Sqlitestudio do folderu z otsem.Otwierasz Sqlitestudio i klikasz
"ADD DATABASE"
nowyobrazmapabitowagl.png
Nast?pnie wpisujesz Nazw? Bazy Danych :).Mo?e by? ona wymy?lona.Nast?pnie klikasz w "zielony folderek".Powinno Ci si? pokaza? co? takiego.
nowyobrazmapabitowajz.png
klikasz 'Otw?rz"
Teraz patrz uwa?nie.Klikasz "Tabele" --> "Players" oraz w tabeli obok klikasz w "Dane":)
nowyobrazmapabitowaqi.png
W kolumnie "Group_id" masz range postaci 1 - Zwyk?y Player , 2 - Tutor , 3 - Senior Tutor , 4 - Communicy Menager , 5 - Gammemaster , 6 - GOD :p Teraz wchodzisz na pokapoka.pl i spisujesz ip kt?re Ci wyskoczy na stronie g??wnej.Wpisujesz je w pliku Config.Lua, kt?ry znajduje si? w folderze z otsem.szukasz liniki "ip = "tutaj wpisujesz ip z pokapoka.pl".je?eli masz ZMIENNE IP to radze zarejestrowa? si? na NO-IP>COM i tam za???y? 'sta?e' ip :) Oke.Teraz odpalasz silnik.Je?eli zrobi?e? wszystko tak jak napisa?em powiniene? mie? co? takiego :
nowyobrazmapabitowadm.png
je?eli tak masz to znaczy ?e masz ots a ja jestem fajny :cool:

Dla wszystkich newbie kt?rzy si? pytaj? jakie s? passy dla GMa/GoDa :

To SQL musicie sobie sami zrobi? GMa/GoDa

@topic
Ladny OTS sam u?ywam 9/10 :D

hopie ots niedzia?a bo wyskakuje b??d SQL DETABLASE ale dzienki bo sql moge se zrobi? bo to ?atwe i dzienki bo lubie roxorie :D i wchodzcie na moj? strone i sie rejstrujcie
PHP:
tiberiaots.ubf.pl
nara
przepraszam ?e pisze jescze jeden post ale hce sie spytac jak zmienic pasy do otsa i jakie s? teraz

Notka moderatorska:
Sklejam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Spoko server. Szkoda ?e nie jest przerobiony. S?abo go opisa?e? :D . 6/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry