Witam. Mam pewien problem, ot?? wczoraj sformatowa?em komputer, ca?y dzie? od 12:00 do 01:00 w nocy by?o wszystko w porz?dku. Dzisiaj uruchomi?em komputer i po jakiej? godzinie roz??czy?o mi internet oraz niekt?re programy nie chcia?y si? otwiera?. Co do wygl?du komputera to jestem zdziwiony bo gdy internet si? roz??cza wygl?d windowsa zmienia si?. Normalnie w w?a?ciwo?ciach Ekranu, kompozycje mam ustawion? na WINDOWS XP, a gdy ca?a z?a operacja si? uaktywnia zmienia si? kompozycja na KLASYCZNY WINDOWS.
Podejrzewam ?e mo?e chodzi o jaki? svchost.exe poniewa? kiedy? bawi?c si? w mened?erze zada? wy??czy?em svchosta i tak si? w?a?nie dzia?o, lecz jak ju? wcze?niej m?wi?em, wczoraj sformatowa?em komputer, a jedyne ?ci?gni?te programy to winamp, firefox i gg.
Licz? na szybk? pomoc.
Pozdrawiam,
Kubqq
Podejrzewam ?e mo?e chodzi o jaki? svchost.exe poniewa? kiedy? bawi?c si? w mened?erze zada? wy??czy?em svchosta i tak si? w?a?nie dzia?o, lecz jak ju? wcze?niej m?wi?em, wczoraj sformatowa?em komputer, a jedyne ?ci?gni?te programy to winamp, firefox i gg.
Licz? na szybk? pomoc.
Pozdrawiam,
Kubqq