• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP Roz??cza internet. Du?y problem.

Status
Zamknięty.

Kubqq

Advanced User
Witam. Mam pewien problem, ot?? wczoraj sformatowa?em komputer, ca?y dzie? od 12:00 do 01:00 w nocy by?o wszystko w porz?dku. Dzisiaj uruchomi?em komputer i po jakiej? godzinie roz??czy?o mi internet oraz niekt?re programy nie chcia?y si? otwiera?. Co do wygl?du komputera to jestem zdziwiony bo gdy internet si? roz??cza wygl?d windowsa zmienia si?. Normalnie w w?a?ciwo?ciach Ekranu, kompozycje mam ustawion? na WINDOWS XP, a gdy ca?a z?a operacja si? uaktywnia zmienia si? kompozycja na KLASYCZNY WINDOWS.

Podejrzewam ?e mo?e chodzi o jaki? svchost.exe poniewa? kiedy? bawi?c si? w mened?erze zada? wy??czy?em svchosta i tak si? w?a?nie dzia?o, lecz jak ju? wcze?niej m?wi?em, wczoraj sformatowa?em komputer, a jedyne ?ci?gni?te programy to winamp, firefox i gg.

Licz? na szybk? pomoc.

Pozdrawiam,
Kubqq

Our partners and their custom servers:

Odp: Roz??cza internet. Du?y problem.

Napisz nam sk?d pobra?e? te programy to mo?e si? czego? dowiemy.
Potem wrzu? logi.Mo?esz te? spr?bowa? sformatowa? komputer jeszcze raz, mo?liwe ze przy instalacji windowsa jakiego? pliku nie uda?o si? zainstalowa?.

Powiem ci ?e ?le zainstalowa?e? windowsa, nie posiada on styl?w windowsa w ca?o?ci. Co do internetu to r?wnie? pewnie ta sama sprawka, przez windowsa tylko do po?owy zainstalowa?y ci si? sterowniki. Te? tak mia?em, przeinstaluj windowsa.

Dzi?ki za szystkie odpowiedzi. Niestety ale sformatuje komputer jeszcze raz, lecz przed tym chcia?bym jeszcze doda?, ?e po pewnym czasie od uruchomienia komputera, nagle komputer tak jakby przestaje reagowa?, nie mo?na uruchomi? ?adnego programu nawet menad?era urz?dze?, a do tego pasek startu przestaje dzia?a?, nie reaguje na nic, a nawet godzina si? nie zmienia, lecz np. gdy zostawi?em bota, bot nadal chodzi? ;x, lecz jedynym rozwi?zaniem by przej?? na okno gry musia?em u?y? kombinacji shift + tab.

Prosz? o odpowiedzi. ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom