-Tibia 8.60 [RPG] classic.otserv.net SPRAWD?!

Status
Zamknięty.

kloska

Advanced User
Listopad 24, 2012
Liczba reakcji
25
Zapraszam na classic.otserv.net Rl map Server Rpg Wi?cej Info Tu? Poni?ej
Classic Ots

Nie jeste? zdecydowany czy warto u nas gra?? Zapoznaj si? z poni?sz? list?! Wypunktowali?my tutaj najwa?niejsze cechy naszego serwera.

Serwer z histori? - Pierwsza edycja Classica wystartowa?a we wrze?niu 2008 roku i trwa?a 4 lata! W tym czasie zarejestrowa?o si? ponad 300.000 graczy a w najlepszym okresie gra?o ok tysi?ca os?b w danej chwili! Po 4 latach wracamy z drug? edycj?, kt?ra b?dzie r?wnie emocjonuj?ca i zaludniona!

Globalne Eventy - Walki o zamki oraz walki teamowe to nie jedyne globalne eventy, jakie b?d? na Was czeka? na Classicu! Gwarantujemy Wam dost?p do najlepszej rozrywki!

Serwer dedykowany - Classic.OTserv.net stoi na wysokiej jako?ci serwerze dedykowanym, kt?ry zapewnia bezproblemow? gr?. Server w??czony jest o ka?dej porze dnia oraz nocy i zabezpieczony przed wszelkimi atakami!

Wysokie rate - ca?y czas odkrywasz coraz ciekawsze partie mapy bez nu??cego zabijania non stop tych samych potwor?w.

Exp stage - wysoki EXP Rate gwarantuje brak nudnego expienia na s?abych potworach!

--------------------------
Exp Stages na Classic OTS:
lvl 1 - 50 -100x
lvl 51 - 100 -80x
lvl 101 - 150 -60x
lvl 151 - 200 -30x
lvl 201 - 250 -20x
lvl 250+ xxx -15x

-------------------------
RealMap - klasyczna mapa Tibii zawieraj?ca nasze nowe, oryginalne questy oraz expowiska!

Nowa Wyspa Tregaron
tregaron.png

Wysoki (25x) skill rate - nie musisz marnowa? czasu na mozolne i nudne treningi - skille wbijaj? si? same, podczas expa!

Umiarkowany (3x) loot rate - Przedmioty nie trac? na warto?ci ale nie czekasz latami a? z potwora "spadnie" upragniona bro? lub zbroja.

Ponad 1000 domk?w - napewno znajdziesz jaki? dla siebie!

Questy takie jak Annihilator, PoI, Demon Helmet quest rzuc? wyzwanie Tobie i Twojej dru?ynie!

Profesjonalna administracja - masz do?? serwer?w na kt?rych Game Masterzy faworyzuj? znajomych? Zagraj na Classicu! Administracja pomo?e Ci w ka?dym problemie a nasi programi?ci ca?y czas pracuj? nad rozwojem serwera i eliminowaniem bug?w.

Inwazje i raidy - b?d? zawsze gotowy aby zmierzy? si? z potworami nawiedzaj?cymi miasta!

Nowe, bardzo silne potwory walka z nimi trwa? bedzie dobre kilkanascie minut! W zamian oczekuj unikalnego sprzetu, ktory od razu sprawi, ze bedziesz bardziej doceniany na serwerze!

Zr?b Ju? Teraz
new_pl.png

Nowe Konto
Prosz? pisa? opinie o ots
Prosz? O Przyklejenie Tematu.
Z G?ry Dzi?kuj?

Odp: [RPG] classic.otserv.net SPRAWD?!

temat do zamkniecia, bo server wystartowal a temat jest w dziale zapowiedzi.

Lipa serwer nie ma gdzie expic na 1 frost 6 osob to wpizdu ...

Przenosz? do Serwer?w, poniewa? ots wystartowa?.

Sam ots mi sie nie podoba, byla zapowiedz ze admini pomagaja a Chu*a

Ja bym zagral ale ten launczer do serverow odpala odrazu sam gry a ja musze odpalac przez skrot bo musze dopisywac do miejsca docelowego "engine 2" bo inaczej mi nieodpali ;p

@czoki na chuj do niego spinasz?

@topic

Serwer og?lnie spoko, ale zbyt ?atwa jest gra. "[rpg]" to nie jest.

Serwer og?lnie spoko, ale zbyt ?atwa jest gra. "[rpg]" to nie jest.
A? taka nie jest ?atwa bo do 180lvl nie zarobisz szybko kasy, Jedynie ze jest takie co? jak "Dziecko Sms Shopa" Wi?c wysy?aj? sms za 100z? a p??niej lataj? z ue nie zbieraj?c loota a jaki? 150lvl biega za nim i sobie tak dorabia,,,,, Ots ?awy jest z jednej strony wbi?em we 5 dni 275lvl i mam kasy a kasy.

-----Refresh-----

----Refresh----
Prosz? Pisa? czy ots si? podoba czy te? nie.

Od kiedy to jest RPG z takimi ratami, gdzie 99% to same boty ;>

[RPG] - To mnie rozjeba?o najbardziej, zwyk?e g?wno rl mapa 8.6 z expem gorszym ni? na hujowych evo, na otsie gra jebana padaka co boi si? bi? mimo, ?e maj? 500 lvle. Brak s?ow na ten ots.
Takiego g?wna nie nazywa si? rpg, bo to jest bardziej co? w stylu orshabal x999exp. A ko?o rpg to nawet nie le?a?o.

[RPG] - To mnie rozjeba?o najbardziej, zwyk?e g?wno rl mapa 8.6 z expem gorszym ni? na hujowych evo, na otsie gra jebana padaka co boi si? bi? mimo, ?e maj? 500 lvle. Brak s?ow na ten ots.
Takiego g?wna nie nazywa si? rpg, bo to jest bardziej co? w stylu orshabal x999exp. A ko?o rpg to nawet nie le?a?o.

Ale zobacz ile ten serwer stoi.Edycje ma po 1-2 lat wi?c to jest naprawd? ?adny wynik..:D z takim expem a jak sie trzyma serwer :P bardzo ?adnie.

@up
Dobrze to uj??e?.
@topic
Serwer bardzo mi si? podoba. Dobry balans profesji. Sms shop w sam raz bez jaki? 'pro elo item?w'. Og??em bardzo fajnie si? gra ; )

Pozdrawiam xKrysteKx!

Ale zobacz ile ten serwer stoi.Edycje ma po 1-2 lat wi?c to jest naprawd? ?adny wynik..:D z takim expem a jak sie trzyma serwer :P bardzo ?adnie.

Nie 1-2 lat, bo by?y to 4 lata. Serwer wystartowa? w 2008 roku.

@topic

Ots jest spoko, tylko od 500+ mogliby da? jakie? x5 expo.

---refres---

---Aktualizacja---

---REFRESH---

---refresh---

Ots ca?y czas Si? rozwija Zapraszam Wszystkich Gor?co.

---Aktualizacja---

Pisa? Opinie o ots!

===Refresh===

---Aktualizacja---

---ODSWIEZAM---

---Aktualizacja---

---REFRESH---

Status
Zamknięty.
Back
Do góry