-Tibia 8.70 RPG-Otdreams.com-RPG

Status
Zamknięty.
Odp: RPG-Otdreams.com-RPG

Pocz?tkowo my?la?em ?e maly loot rate, jednak to kwestia czasu aby si? podnie?? z do?ku finansowego :)
Polecam koneserom RPG.

hmm osobi?cie lubi? rpg ale na tym otsie nie zagram oczywi?cie ?ycz? wam sukces?w i du?ej ilo?ci graczy ale ja preferuje takie w?a?nie otsy tylko z w?asn? map? nie real map? co z tego ?e edytujecie j? ale tak naprawd? to nigdy nie b?dzie wasza w?asna mapa

ja preferuje otsy z w?asn? unikaln? map? w?asnymi ciekawymi skryptami gdzie nawet je?li b?d? musia? wyda? na pacc 10z? czy tam 20 na miesi?c to ?eby mi si? op?aca?o

ale niestety i ten ots zaleje fala bot?w po?owa h lvli na pvp z elfem b?dzie biega? ale i tak ?ycz? wam powodzenia ;)

Ostatnia edycja:

Bump

Notka moderatorska:
Przywilej od?wie?ania temat?w nale?y tylko do ich autor?w. Zapami?taj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dodano:
//alerty 100% rl
//kicki + statki 100% rl
//aktualna praca nad blessami oraz twist of fate
//jak by kto? pyta? o map? to 2 takiej nie ma i w?tpi? ?e b?dzie otsy pod 8.60 nie wiedz? ile na rl si? zmieni?o

Ten ots najbardziej odzwierciedla globaln? Tibie, z wszystkich serwer?w na jakich gra?em dotychczas. Profesjonalna administracja serwera.Pomocni gracze - czego chcie? wi?cej ?
Ba ma?o tego , ci?gle robi? update , aby jeszcze bardziej upodobni? serwer do ?w RL.
Jest to 1 serwer na kt?rym spotka?em identyczny tutorial
Je?li kto? chce pogra? na real Tibi z wi?kszym rate-ami to tylko na tym serwerze.
Polecam i gor?co zapraszam.
Zuchos

Status
Zamknięty.
Back
Do góry