• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[RPG] RookWorld - REAKTYWACJA - Mapperzy, Skrypterzy, Reklamatorzy, Graficy !

Status
Zamknięty.
Odp: [RPG] RookWorld - REAKTYWACJA - Mapperzy, Skrypterzy, Reklamatorzy, Graficy !

Prosz? o cierpliwo??, nie zrobimy tego szybko na odwal si?.

Pozdrawiam :)

Odp: [RPG] RookWorld - REAKTYWACJA - Mapperzy, Skrypterzy, Reklamatorzy, Graficy !

Ostatnie poprawki na serwerze, serwer testowany, jeszcze dodali?my system reputacji, tzn za zabicie 3 potwor?w otrzymujemy 1pkt reputacji,
za punkty reputacji u danego NPC mozemy kupic dany item.

Szykujemy zapowied?.

Pozdrawiam Serdecznie

dawajdawaj bo znudow zaczolem robic swojego otsa 7.6;d

Czekamy ;)

b?dzie warto czeka? :) jeszcze dajcie nam 2 dni.

Pozdrawiam

Z tego co rozumiem za 2 dni zobacz? serva w zapowiedziach na 100 % ?

zobaczymy:)))))))))00

My?l? ?e wystartuj? za oko?o 3 tygodnie je?li pisz? ju? zapowied?. Cierpliwo?ci, wiem jakie grzebanie si? jest przy tworzeniu serwera. Trzeba wszystko zobaczy? czy si? nie pieprzy i czy si? nic nie zacina, grywalno?? i przejrzysto?? skrypt?w jest najwa?niejsza.

Jedna rada WP - zablokuj dost?p do phpmyadmina i mysql, najlepiej jak masz dedyka to zablokowac port 3306 tcp i udp po? przych. w firewallu. Reszta to czysta przyjemno?? z banowania bot?w i prowadzeniu w?asnego ?wiata. Powodzenia, elo.

pooooooooooooooooooooooooo

My?l? ?e wystartuj? za oko?o 3 tygodnie je?li pisz? ju? zapowied?. Cierpliwo?ci, wiem jakie grzebanie si? jest przy tworzeniu serwera. Trzeba wszystko zobaczy? czy si? nie pieprzy i czy si? nic nie zacina, grywalno?? i przejrzysto?? skrypt?w jest najwa?niejsza.

Jedna rada WP - zablokuj dost?p do phpmyadmina i mysql, najlepiej jak masz dedyka to zablokowac port 3306 tcp i udp po? przych. w firewallu. Reszta to czysta przyjemno?? z banowania bot?w i prowadzeniu w?asnego ?wiata. Powodzenia, elo.

A gunwo, najwazniejsza jest wydajnosc. Poza tym troche zjezdzacie z tematu ktorym jest REKRUTACJA

Wys?ane z mojego Xperia Neo V za pomoc? Tapatalk 4

A gunwo, najwazniejsza jest wydajnosc. Poza tym troche zjezdzacie z tematu ktorym jest REKRUTACJA

Wys?ane z mojego Xperia Neo V za pomoc? Tapatalk 4

Szczrze to zapomia?em - tak to ma wygl?da? - wydajno?? sprz?tu i ??cza na dedyku // - sprawno?? techniczna sprz?tu (w firmie lub domu) + wydajno?? sprz?tu i ??cza [II] - zabezpieczenia elektroniczne [III] - skrypty i naprawa b??d?w [IV] - grywalno?? [V] - sta?a lub dora?na opieka nad serwerem. [VI] - zasady dobrego sprawowania w?adzy na OTS ; II z III / III z II jak kto woli wg w?asnej my?li mo?na zamieni?, kwestia gustu.

@WP Powodzenia. Czekamy na start. Mam nadziej? ?e zapowied? si? nied?ugo pojawi.

@all I nie za?miecajcie tematu ma?owarto?ciowymi postami, bo to nie ?adnie.

dzisiaj wieczorkiem najprawdopodobniej pojawimy si? w zapowiedziach.

Co do accmakera je?li chodzi o SMS Shop, wprowadzilismy bonus do Sylwestra, przez ?wi?ta, ?e pkt mo?na kupi? przelewem, tzn za kwote wyslana sms np za 10z? otrzymujemy 200 pkt, to przelewem za 10 z? otrzymamy 450pkt.

czkeam ziomek, hce pograc i popekowac na rooku

---------- Tre?? dodana o 16:20 ----------

dajj acc maker zeby ju gildie robic xd

Zapraszam do dzia?u ZAPOWIEDZI !

Nick : Baro
Przyk?adowe prace : Layout dla nieistniejacego juz portalu gry CrossFire.
oraz naprawde na szybko:
2311f15173b03.png

Umiesz tworzy? layouty / edytowa? ? : Tak/Tak
Sta? : Ktorys rok juz leci
Kontakt gg : 8294630
Posiadasz mikrofon ? ( nie ma znaczenia, lecz lepiej si? pracuje ) : Tak

Nick : Solkren (Solkrin - na TNP)
Przyk?adowe prace : http://imageshack.us/photo/my-images/534/annihilatorquest.png/, http://imageshack.us/photo/my-images/852/medusaplacenakor.png/, http://imageshack.us/photo/my-images/218/splacegengia.png/.
Sta? : 4 lata
Kontakt gg : 1414210
Posiadasz mikrofon ? ( nie ma znaczenia, lecz lepiej si? pracuje ) : Tak, u?ywam do rozm?w: TeamSpeak 3, Mumble 1.2.4, Ventrilo 2.1.4 oraz 3.0. ;)
Moje by?e projekty, w kt?rych by?em mapperem, to: Twistera, Tyrania, Tynora itd... .

Doszed?em do wniosku, i? powr?c? do mappingu, gdy? nadchodzi du?o wolnego i z mi?? ch?ci? Wam pomog?. :)

hah lol, ten serw to neiwypa? ka?dy na tym forum to juz wie, szkoda mialo byc fajnie a wyszlo slabe evo;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry