-Inne [RPG] Vizardia OT - Zapowied? I

Status
Zamknięty.
Odp: [RPG] Vizardia OT - Zapowied? I

Cz?owieku!!! O takim OTS'ie w?a?nie marzy?em od zawsze: ma?y exp, super wypasiona mapa z wielk? ilo?ci? detali... Po prostu super si? zapowiada, b?d? na pewno. Mo?esz powiedzie? kiedy start, z g?ry dzi?ki, ale nie ?pieszcie si? ("jak si? cz?owiek ?pieszy to si? konkurencja cieszy" :lol: )...

Pozdro

R?wnie? wbijam. Wreszcie jaki? fajny RPG. Kiedy start, min?? ju? miesi?c ;) Mimo to b?d? czeka?

Serwer zapowiada si? wy?mienicie, podoba mi si? to, ?e zadbali?cie o rookgard!
Mapa jest bardzo ?adna, podobaj? mi sie questy z rl i to, ?e w ko?cu b?dzie to jaki? porz?dny ots, bo wczesniej robiles jakies 4fun evo, z niecerpliwo?ci? czekam na start.

OTS w kosmos ! ;)
Ju? go reklamuje jak tylko mog? ! :D
Mam nadziej?,?e wystartuj? jeszcze w tym roku ![?] ;) :D
Ja,jak to ja na pewno zostan? na rooku ;D Zr?bcie jakies questy dla rookstayerow ;D!
Pozdro i szcz?scia w robocie ;d

Witajcie ponownie!

Pewnie martwicie si? i rozmy?lacie, dlaczego nie wida? ?adnych nowych screen?w i nowo?ci z prac nad serwerem. Wielu z was pewnie uwa?a, ?e dali?my sobie spok?j i zaprzestali?my tworzy? ten wspania?y OTS.

Ot?? jeste?cie w b??dzie!

Nad Vizardi? ci?gle pracujemy i dodajemy (a raczej Misq dodaje) nowe expowiska i wspania?e, epickie tereny! Zapraszam do dalszego wypowiadania si? w tym temacie i przy okazji pragn? Wam podzi?kowa? za wsparcie i mi?e komentarze na temat naszego sporego projektu.

Obecnie mapper skupi? si? g??wnie na wyspie Rookgaard, bo widz?c te wasze pro?by, po prostu nie mogli?my ich porzuci? i o nich zapomnie?. Wyspa nowicjuszy b?dzie ubrana w wielk? ilo?? quest?w i miejsc do polowa? - z pewno?ci? Was nie zanudzimy!

START?
Widz?c powy?sze wypowiedzi, nie trudno zauwa?y?, ?e wi?kszo?? z Was interesuje dok?adna data startu. Ot?? musz? Was rozczarowa?, ale niestety nie potrafimy poda? Wam dok?adnej daty startu naszego serwera. Pami?tajcie, ?e mamy te? ?ycie prywatne i inne sprawy na g?owie ni? tylko OT, a przecie? pracujemy tylko we dw?ch. Nie chc? zapesza?, ani nie chc? te? zbytnio nas przecenia?, a wi?c nie podam nawet przybli?onej daty startu, wybaczcie!

No to jedyne co Wam pozosta?o, to ?ledzi? ten temat i czeka? na nast?pn? (jak?e interesuj?c?) zapowied?, w kt?rej postaramy si? Wam pokaza? nieco wi?cej ni? w tej. Na koniec powt?rz? moj? pro?b? - wypowiadajcie si?, motywujcie nas do dalszej pracy!

Serdecznie pozdrawiamy
Vizardia OT Team

Ostatnia edycja:

Brzmi zach?caj?co. Najbardziej cieszy mnie to ?e pracujecie nad rookiem- dawno nie bra?em si? za rookstayera, ale czas to zmienic. Licz? na epickie zagadki oraz questy nie ?atwe do rozwi?zania oraz przej?cia:)

no supcio tylko mam pytanie na kiedy macie plany startu ? i podoba mi si?to ?e grafiki nie b?d? nowe i najlepsze rook bede gra? na rooku pewnie tylko na kiedy planujecie start ? raty dobrze dostosowane screeny te? super

od siebie b?d? m?g? zrobi stronki o rooku np questy itd i o mainie tylko nie mog? znale?? dobrej domeny ;/
mo?e znacie jak?? a i bedzie beta ?

Ostatnia edycja:

no supcio tylko mam pytanie na kiedy macie plany startu ?
Napisa?em wy?ej - nie wiadomo.

nie mog? znale?? dobrej domeny ;/
Nasz serwer b?dzie na domenie vizardia.pl.
IP b?dzie prawdopodobnie rpg.vizardia.pl

i bedzie beta ?
Oczywi?cie, ale do tego jeszcze sporoo czasu ;)

Cze??.

Ciekawe, ale jednak moim zdaniem troch? showroom'owe mapki. Zw?aszcza na screenie numer dziewi?? ci??ko by?oby mi si? odnale?? w?r?d tych wszystkich upi?kniaczy ;).

Bardzo, bardzo cieszy mnie, ?e za nied?ugo na polsk? scen? OT wkroczy co? innego, ni? real map z exp stages. W ko?cu kto? wypu?ci co? w?asnego, a co najlepsze... Prawdziwego RPG, o kt?rego dzi? na listach ots bardzo trudno. ?ycz? wytrwa?o?ci w tworzeniu projektu i mam nadziej?, ?e nie zawiod? si? na was, ch?opaki.

Witam.
Wi?c tak, zaczn? od jednej kwestii, ot?? chodzi mi o reklam? zadbaj o ni? i pami?taj, nie ustalaj nigdy daty startu, a je?eli ju? ustalisz, to OTSik ma by? przetestowany, m?wi? ci to dlatego ?e ja pope?ni?em ten b??d i po prostu by?em przegrany, gra?o po pi?tna?cie os?b potem ju? nikt, mimo ?e reklama by?a spora, przek?adanie daty startu to najgorszy b??d.
Serwer zapowiada si? ciekawie, super mapka, cieszy mnie to ?e nie b?dzie ?adnych pro elo grafik, lubi? serwery dopracowane, bez nowych itemek, grafik i to potem. Jako jestem nie co uprzedzony negatywnie do serwer?w RPG z powodu ma?ych grywalno?ci na takich serwerach, to i tak ?ycz? ci szcz??cia i wielu Graczy!

Pozdrawiam Dark Magican...​

Moze i duzo pracy wlozonej w ots ;s ale powiem wam jak to bedzie:
1. Wbije oko?o 100 osob przy farcie
2. Po max tygodniu zostanie 15 graczy
3. Co jakis cas wbija nowi, i zaraz odejda

Czasy rpg przeminely i raczej nigdy nie wroca, rl mapka+wlasne tereny... na taki exp malo osob gra a jak tereny z rl to juz no comment ;s
Przykro mi ale taka prawda ;s w tych czasach ots rpg z wieloma graczami to marzenie nie do spelnienia.

przek?adanie daty startu to najgorszy b??d.
Wiemy, wiemy. ;)

Czasy rpg przeminely i raczej nigdy nie wroca
Najgorzej jest sobie w?a?nie wmawia? takie rzeczy zamiast pr?bowa?.
Ja mam zamiar stworzy? ?wietny serwer half RPG do war?w i quest?w, a nie jaki? Magic OTS z misjami, ?e musisz 2h gada? z NPC itp ;d

Przykro mi ale taka prawda ;s w tych czasach ots rpg z wieloma graczami to marzenie nie do spelnienia.
Poczekamy, zobaczymy.

http://vizardia.pl/ -> to b?dzie strona naszych serwer?w (w tym RPG i 4fun)
Na razie total beta testy g??wnie dla funa, ale stworzymy dzia? dla Vizardia RPG.

Hmm zapowiada sie zajebiscie hehe napewno wejde i przetestuje . Mapa super wykonana

3m sie ; )
exp b?dzie x3 lub x5 * ustaw 3 bedzie ciekawiej haha

Co do serwera idealny.
Lubi? rpg serwery :) Martwi mnie to ?e coraz mniej serwer?w utrzymuje si? takich i coraz mniej gra na nich ludzi. Z regu?y takie serwery s? bardzo stratne.

Mapka fajna, typowy rpg, innym polecam serwer mam nadziej? ?e wypali.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry