RPG - W?asna mapa - exp 10

Status
Zamknięty.

expander14

Active User
Grudzień 11, 2008
Liczba reakcji
0
Witajcie!
Ostatnio powr?ci?em do grania w Tibi?. Postanowi?em zagra? na najlepszym protokole jakim jest 7.6. Wiecie co mnie zaskoczy?o? Nie ma serwera z w?asn? map?. Ka?da jest wprost IDENTYCZNA. Mazurski, APO, wszystkie te serwery maj? niemal?e identyczn? map?. Potrzebuje kilku os?b kt?re spr?buj? razem ze mn? stworzy? co? niepowtarzalnego i oryginalnego.
Potrzebuj? :
Mapper [0/2]
Webmaster [0/1]
Skrypter [0/1]
Hoster [1/1]
Hosterowi proponuj? doch?d z p?atnego pacca. Chyba ?e hoster zgodzi?by si? robi? to za darmo co by mnie bardzo cieszy?o , poniewa? darmowy pacc przyciagnie graczy.
Wymagam doros?ego podej?cia, je?eli chcecie si? ze mn? skontaktowa? to napiszcie na gg: 22830198
Wz?r podania:
1. Sta? : ile robisz to co umiesz :)
2. Wiek : je?eli mam m?wi? powa?nie to nie gra dla mnie roli, wa?ne jest to co sob? reprezentujesz
3. Przyk?adowa praca (oczywi?cie nie m?wi? tutaj o hosterze) : Hoster niech wklei speedtest

POZDRAWIAM!! :)

Odp: RPG - W?asna mapa - exp 10

http://tibia.net.pl/zespoly/522182-chetny-do-hostowania-ja-p.html

Co oznacza Tw?j wynik testu?

- Film 700MB ?ci?gniesz w 16m 49s
- Film 300MB ?ci?gniesz w 7m 12s
- Mp3 10MB ?ci?gniesz w 14s
- Zdj?cie 2MB ?ci?gniesz w 2s

- Film 700MB wy?lesz w 2h 10m 12s
- Film 300MB wy?lesz w 55m 48s
- Mp3 10MB wy?lesz w 1m 51s
- Zdj?cie 2MB wy?lesz w 22s

Tw?j PING jest optymalny. Mo?esz zauwa?y? problemy w grach sieciowych typu Counter Strike(w cs gram i pinga mam 15-50 wi?c nie wiem :P).
vDSL 20Mbps
vDSL 10Mbps
aDSL 8Mbps
Tw?j wynik testu
aDSL 4Mbps
aDSL 2Mbps
aDSL 1Mbps
Modem telefoniczny 56k
Dowiedz si? wi?cej o technologiach dost?pu do Internetu

Ostatnia edycja:

Tibia 7.6 i chcesz mie? pacc p?atny? No to brawo pomys??w i ?ycze ci powodzenia.
Hoster? Bez servera dedykowanego- nastepny plus? A co by dosta? w takim razie mapper, kt?rym m?g?bym by? zainteresowany? % dochod?w z 'p?atnego pacca' mnie nie interesuje bo bedzie to bardzo niski stopie zarobku.

prawdopodobnie tylko na zebranie pieni?dzy na dedyka, potem za darmo

Hmm... Ciekawe, ciekawe . Ale w jakich j?zykach potrzebujesz skryptera/programist? i web mastera ?
Ja mog? si? podj?? bo i tak id? ?wi?ta to prac kontrolnych nie trzeba robi?. Wi?c jestem do dyspozycji ale nie za darmo ;)
Kontakt : Tylko PW

Z tego co przeczyta?em. To wyci?gam wnioski ze prubujesz aby zosta?o
zrobione wszystko za ciebie.

A tak po za tym. My?le ze pod tibie 7.60 nie op?aca sie robic rpg z w?asn? mapk?.

Poniewa? s? juz bardzo ale to bardzo stare ots'y np mazurek armia podkarpacki i bardzo ma?o ludzi gra w tych czasach na otsach 7.60.

Nie polecam robic tobie otsa pod t? wersje tibi bo nie ma zbyt duzo ciekawych
skrypt?w i tym podobne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry