- Liczba reakcji
- 0
Witajcie!
Ostatnio powr?ci?em do grania w Tibi?. Postanowi?em zagra? na najlepszym protokole jakim jest 7.6. Wiecie co mnie zaskoczy?o? Nie ma serwera z w?asn? map?. Ka?da jest wprost IDENTYCZNA. Mazurski, APO, wszystkie te serwery maj? niemal?e identyczn? map?. Potrzebuje kilku os?b kt?re spr?buj? razem ze mn? stworzy? co? niepowtarzalnego i oryginalnego.
Potrzebuj? :
Mapper [0/2]
Webmaster [0/1]
Skrypter [0/1]
Hoster [1/1]
Hosterowi proponuj? doch?d z p?atnego pacca. Chyba ?e hoster zgodzi?by si? robi? to za darmo co by mnie bardzo cieszy?o , poniewa? darmowy pacc przyciagnie graczy.Ostatnio powr?ci?em do grania w Tibi?. Postanowi?em zagra? na najlepszym protokole jakim jest 7.6. Wiecie co mnie zaskoczy?o? Nie ma serwera z w?asn? map?. Ka?da jest wprost IDENTYCZNA. Mazurski, APO, wszystkie te serwery maj? niemal?e identyczn? map?. Potrzebuje kilku os?b kt?re spr?buj? razem ze mn? stworzy? co? niepowtarzalnego i oryginalnego.
Potrzebuj? :
Mapper [0/2]
Webmaster [0/1]
Skrypter [0/1]
Hoster [1/1]
Wymagam doros?ego podej?cia, je?eli chcecie si? ze mn? skontaktowa? to napiszcie na gg: 22830198
Wz?r podania:
1. Sta? : ile robisz to co umiesz

2. Wiek : je?eli mam m?wi? powa?nie to nie gra dla mnie roli, wa?ne jest to co sob? reprezentujesz
3. Przyk?adowa praca (oczywi?cie nie m?wi? tutaj o hosterze) : Hoster niech wklei speedtest
POZDRAWIAM!!

).