-Inne [RPG, w?asny klient] Druga Zapowied? Ranger's Apprentice - Sprawd? to!

Status
Zamknięty.
Odp: [RPG, w?asny klient] Druga Zapowied? Ranger's Apprentice - Sprawd? to!

Gdyby YATC nie zawiera?by tylu b??d?w, problem by?by wyeliminowany ale niestety, w chwili obecnej raczej nie zostanie to poprawione. Z pocz?tku mo?e lekko dra?ni? ale gdy zagra si? kilka godzin, przestaj? si? na to zwraca? uwag?.
Na GRIM'ie te? na to narzekali gracze. Mo?e po prostu nazwy potwor?w b?d? z du?ych liter, aby si? wyr??nia?y?

Nie wiem czemu wszyscy ?yj? tak Atlantyd?. Ja nie pami?tam, ?eby by?y tam jakie? skrypty, mo?e to w?a?nie dlatego teraz gra tam tak ma?o os?b. Je?li si? myl? to przepraszam, ale ludzi chc? na RPG OTS'ach zobaczy? co?, czego wcze?niej nie widzieli, reszta odchodzi na REAL mapy.

Ostatnia edycja:

Na GRIM'ie te? na to narzekali gracze. Mo?e po prostu nazwy potwor?w b?d? z du?ych liter, aby si? wyr??nia?y?.

Nie b?dzie to ?adnie wygl?da?o, da si? przyzwyczai?, ale by?o by zaje...fajnie jak by by?o normalnie, ale jak to du?o, ci??kiej roboty to da si? gra? i tak :)

Super filmy, jest na co czeka?, dziejowy ots...

A kiedy jest planowany start, nie mog? si? doczeka? ??
S?ysza?em ?e na jesieni ??

@up
Ogarnij ten spam cz?owieku.. Start serwera nie jest znany, je?li wszystko b?dzie gotowe i sprawdzone to na pewno wszyscy zostan? o tym poinformowani, b?d? cierpliwy, wszystko wymaga czasu, a szczeg?lnie taki projekt.

Aha, to oki, dobrze, jestem cierpliwy nie spinaj si?, polecam i licz? ?e projekt wystartuje i odniesie sukces !

News
Od dzi? niusy na blogu b?d? dwuj?zyczne.
Polskie i angielskie.

Aha, dobrze, jak jest reklama na obcoj?zycznych forach to si? przyda .

A jest !!

Zr?bcie z tego OTSA now? gr? co? ala Pokemony te Brazolskie niby na silniku i podstawie tibii, lecz tylko graficznie tibie przypominaj? i jako? im si? uda?o odnie?li du?y sukces 8 server?w zape?nionych to jest bardzo du?o, a nie Open Tibia Server na podstawie tibii cipsoftu!! to mo?e b?dzie jaki? sukces w przysz?o?ci. Wierze w to bo podoba mi si? wasz projekt. Rzeczy brane rodem z Diablo II czy innych gier wcale nie ?? z?ym pomys?em tylko trzeba je dok?adnie przeanalizowa? jak to bd wygl?da?o na tibi :d Polecam te? rozejrze? si? po Wowie czy Lord Of the Ring za pomys?ami :d Zobaczymy co z tego bd w przysz?o?ci trzymam za was kciuki :p

Z Lorda by si? co? przyda?o.Ale co? ?wie?ego co jeszcze nie by?o na ?adnym ots

Rzeczy brane rodem z Diablo II czy innych gier wcale nie ?? z?ym pomys?em tylko trzeba je dok?adnie przeanalizowa? jak to bd wygl?da?o na tibi :d Polecam te? rozejrze? si? po Wowie czy Lord Of the Ring za pomys?ami :d Zobaczymy co z tego bd w przysz?o?ci trzymam za was kciuki :p

Akurat set system z Diablo II dzia?a w grze bardzo dobrze,sam go testowa?em i jest to ?wietny pomys?.Wiadomo,w tym biznesie licz? si? przede wszystkim innowacje(albo ?ci?gni?ta z neta rl mapka :) ),zach?caj?ce graczy do odkrywania ich w grze.Takie,charakterystyczne tylko dla RA pomys?y s? w grze i dzia?aj?,chocia? nie uwa?am,by czerpanie z dobrych wzorc?w by?o z?ym pomys?em i wiele rzeczy z innych gier tak?e przewija si? w propozycjach graczy na forum.

Naprawd? fajny projekt.
A czy planujecie zrobi? co? w stylu wierzchowc?w jakie obecnie s? na rl?

S? konie, mounty, oraz all eq-items,monster z tibii 9.0

By?o m?wione ju? wielokrotnie, ?e wierzchowc?w gracze nie dostan?. Kilka potwor?w b?dzie je?dzi? na koniu czy wielb??dzie, ale nic oraz nikt poza tym.
Na ostatnich testach nast?powa?y crashe co kilka minut, problem ten zosta? usuni?ty i wszystko dzia?a poprawnie. B??d polega? na wadliwym dzia?aniu skryptu (dos?ownie o jedno s?owo za du?o).
Testerzy narzekali, i? czarnoksi??nik jest s?ab? profesj?, w zwi?zku z tymi skargami otrzyma? dwa nowe czary oraz jeden zosta? mocno zmodyfikowany dzi?ki czemu ?w profesja zosta?a wzmocniona.
Przedmioty z zestaw?w, o kt?rych by?a mowa ju? wielokrotnie, wypadaj? z ka?dego potwora na mapie. Wiadomo, im s?abszy potw?r tym szansa na przedmiot mniejsza. Ale o tym przekonacie si? sami w grze.

Testy odb?d? si? w pi?tek wieczorem, w sobot? p??nym popo?udniem oraz w niedziel? po po?udniu.

Rozumiem, ?e b?dzie trzeba chodzi? do innych miast na nogach, albo p?yn?c statkiem, lecie? dywanem, albo nie wiem balonem etc. ? (wiem, ?e TP nie b?dzie, z czego bardzo si? ciesz?) I czy w takim razie, b?d? tylko czary typu utani hur/utani gran hur/utani tempo hur? I najwa?niejsze, czy Invisible b?dzie takie jak teraz dla potwor?w? Te z 7.6 by?o 100 razy lepsze, nie by?o wida? tych gwiazdek, ale mo?na by?o je atakowa? wtedy z run.

Cz?owieku, czar?w jest ca?a kartoteka, a i utana vid, b?dzie-wszystko b?dzie ...

Wiem to ... pytam si?, bo serwery RPG niekt?re nie maj? wgl. czar?w na HASTE etc.

@UP
Poka? mi 1 taki gdzie nie ma haste ;O bo ja nie s?ysza?em nigdy o takim czym?.

#topic
Serwer prezentuje si? bardzo dobrze. Z pewno?ci? wbij?na start, kt?ry odb?dzie si? ??
( tak to jest pytanie )
Tylko jak ju? dajecie nazwy monster?w po polsku to dawajcie allbo na filmikach wida? wiele nie spolszczonych potwor?w.
Mapka troche wygl?da mi jakby robiono jej dla wygl?du.
Lepsze s? mapy grywalne ni? nawalone wsz?dzie co si? da.

@UP
Poka? mi 1 taki gdzie nie ma haste ;O bo ja nie s?ysza?em nigdy o takim czym?.
#topic
Serwer prezentuje si? bardzo dobrze. Z pewno?ci? wbij?na start, kt?ry odb?dzie si? ??
( tak to jest pytanie )
Tylko jak ju? dajecie nazwy monster?w po polsku to dawajcie allbo na filmikach wida? wiele nie spolszczonych potwor?w.
Mapka troche wygl?da mi jakby robiono jej dla wygl?du.
Lepsze s? mapy grywalne ni? nawalone wsz?dzie co si? da.
Nie chce mi si? m?wi? kolejny raz kiedy b?dzie start.

Co do mapy jest w 100% grywalna.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry