-Inne [RPG, w?asny klient] Druga Zapowied? Ranger's Apprentice - Sprawd? to!

Status
Zamknięty.
Odp: [RPG, w?asny klient] Druga Zapowied? Ranger's Apprentice - Sprawd? to!

Grimek chcia? co? takiego zrobi?, ale ja nie mam zamiaru m?czy? si? kilka tygodni tylko po to by gracz m?g? kuca?, k?a?? si? czy sika?. Jest to po prostu zb?dne.

Ja te? za wczasu zg?aszam si? na Testera : P
Czy maj?c ju? profesj? miecznika mo?na powr?ci? do outfitu np wojownika ?
Tak, outfity przechodz? razem z Tob?, Twoim poziomem i profesj?, wi?c b?d?c miecznikiem mo?esz za?o?y? str?j czeladnika lub rycerza. Zale?y kt?ry bardziej Ci si? podoba.

Oto nowe drzewka profesji:
<w trakcie robienia>

No no jestem pod wrazeniem.
a ciezko mnie zadowolic ''=D''

Najbardziej podobaja mi sie ''Rare Items'' szczescie +2 ~ itp
Oraz Nowe efekty graficzne (Ataki graczy ''ciecie'' oraz potworow)
Powodzenia :)

Z niecierpliwo?ci? czekam na otwarcie servera.
Podoba mi si? spolszczenie ots. Bardzo dobrze zrobiony filmik, gratuluje mapperom.

Wszystko idealnie zrobione skrypty%mapa prezentacja, nie ma co serw zrobiony z najwy?sz? klas? .
Tylko jeszcze doda? to ?e postacie b?d? odczuwa? pragnienie i g??d to all super ;d

Sam mia?em zaszczyt zagra? na testserverze i musz? przyzna?, ?e serwer zrobi? na mnie piorunuj?ce wra?enie, mapa ?wietnie dopracowana, masa nowych system?w, czasami idzie si? pogubi?, bo tak wszystkiego jest du?o. Zr??nicowane profesj? i masa skomplikowanych qest?w nie pozwoli wam si? nudzi?, mam tylko nadziej?, ?e Oskar wprowadzi pvp. Z niecierpliwo?ci? czekam na kolejne testy i oczywi?cie na start.

Tak, pvp b?dzie wprowadzone na 100 %.
To zosta?o przes?dzone na forum .
I na testach ju? mo?na powiedzie? by?o ma?e pvp ;d

PvP b?dzie, ale nie takie jakie znali?cie dotychczas.
Najwi?ksza zamiana to wy??czenie systemu czaszek oraz wprowadzenie str???w prawa.
Nie jest to jeszcze wyko?czone, wi?c nie mog? na ten temat wi?cej powiedzie?.

Str??e prawa, ja s?dz? ?e powinno ich te? si? ucywilizowa?, nie ?eby zabijali ludzi co si? bij? tylko, albo pobili, lub do wi?zienia zawie?li ;d
jak by to wygl?da?o wiezie si? kogo? w klatce .
co? w tym stlu \/
g??wne ulice strze?one, a zbrodnia b?dzie w ciemnych zakamarkach ;d

Podoba mi sie pomys? Sinettt :P
Czy macie juz wszystkich testerow? czy mo?na sie jeszcze zapisywac?

OTS mi sie bardzo podoba.

Tak oczywi?cie testerzy s? poszukiwani .
I ots zapowiada si? wspaniale

Ostatnia edycja:

jak popatrzy?em na tego ots to w ko?cu zrozumia?em...

ja nic nie potrafi?.... umiem tylko pisa? opowiadania, a jak to wszystko widz? to....

po prostu to jest pi?kne. Ch?tnie wam w czym? pomog?.
Je?eli mnie chcecie ^^ pisz na PW

Brak s??w.. jak ju? sko?czycie piszcie do mnie.. postawie wam flaszke ;]
a teraz najwa?niejsze kiedy start :O ? :DD

148i5nr.png

1zcoe4l.png

ws5liw.png

r0378z.png

14w81ds.png

35jxd2r.png

kd9yro.png

10qxvrc.png

qyddky.png

http://www.youtube.com/watch?v=sq0MwPufc0I

Ostatnia edycja:

Wszystko fajnie, tylko PREMIUM, kt?ra daje nam nowe expowiska to z?y pomys?. Powinno by? mniej wi?cej tak, ?e ka?dy gracz ma takie same szanse na zdobycie wysokiego poziomu. Mam pytanie odno?nie trainer?w. B?d? czy nie? Moim zdaniem nie powinno ich by?, jednak powinno by? na mapie kilku nauczycieli, rozmawiali by oni w?a?nie tylko z graczami PREMIUM. Wi?kszo?? nauczycieli po prostu by dawa?o zgod? na dzienny trening powiedzmy godzinny. W ka?dym mie?cie by?oby ok. 3 nauczycieli. Wiadomo ka?dy specjalizuje si? w czym? innym. Jeden jest ?wietnym ?ucznikiem, za? drugi ?wietnie pos?uguje si? szabl?. Wiadomo miejsc ograniczone powiedzmy do 10. R?wnie? proponuje, aby domki by?y tylko dla graczy premium. ;)
Pozdrawiam i mam nadziej?, ?e moje propozycj? nie zostan? po prostu nie przeczytane.
Zapowied? 5/5

Wszystkie tereny dost?pne dla ka?dego? To raczej niemo?liwe. Wi?kszo?? b?dzie dost?pna dla wszystkich, jednak?e Arydia (pustynia) oraz Skandia (zima) zdecydowanie b?dzie tylko dla premium graczy.
Poza tym to gracz z kontem premium ma niewiele korzy?ci, nowe wygl?dy, ciut ni?sze ceny w sklepach i nowe tereny. Czary s? dla wszystkich, niezale?nie od stanu konta.

Trainery s? tylko w jednym mie?cie, dok?adnie 4 dla dystansowc?w i 4 dla wojownik?w. Aby m?c na nich trenowa? wymagane jest wype?nienie kilku prostych zada? dla pewnego cz?owieka z miasta. Wi?cej nie mog? powiedzie?.

Kusznik otrzyma? ju? kusz? do r?ki. Pozosta?e wygl?dy s? w trakcie 'upi?kszania', wi?c nie jest to oficjalna wersja outfit?w.
2d174lu.png

Bax_Crow napisał:
Atlantyda oferuje prostot? po??czon? z nowymi dodatkami i dlatego w?a?nie tak mi si? podoba. B?d? chcia? bi? kilofem i zbiera? rudy ?elaza, to zagram w MMORPG 3D, a nie w takiej grze jak Tibia. RENGER'S jest s?aby i cieszy si? du?o mniejszym zainteresowaniem ni? Atlantyda, co z reszt? wida? po temacie na tym forum.
Oto wypowied? jednego z u?ytkownik?w z tego forum w temacie Atlantydy. Im cz??ciej to czytam tym bardziej mam wra?enie, ?e on ma racj?.
Czekam na wasze opinie.

Jestem mi?o?nikiem serwer?w RPG.
Osobi?cie trzymam kciuki za ten projekt, pi?kna mapa, wielki talent os?b tworz?cych te wszystkie systemy. Ci??ko uwierzy? ?e niekt?re z tych rzeczy da si? wykona?.
Brawo i trzymajcie tak dalej.
Mapa przepi?kna : )) Byle by expowiska by?y wielkie bo na atlantydzie tak samo pokazywali pi?kne miejsc?wki "na pokaz" i wysz?o ?e jest expowisko z 5 trolami.
Reszta to detale..

Tak?e ja trzymam kciuki i wbije na bank cho?by ?eby zwiedzi? mapk? :D

Nowy film jak ka?dy poprzedni jest ?wietny lecz strasznie niepodoba mi si? podk?ad muzyczny : P, no ale to juz nie moja sprawa.
Czy w nowym kliencie b?dziecie mogli doda? jakby w?asny soundtrack kt?ry b?dzie si? zmienia? w zale?no?ci od miejsca w kt?rym si? znajdujemy lub podczas walki ?
Nie znam si? na skrypterstwie, wi?c tak tylko pytam czy jest wgl taka mo?liwo?? : )

Nie,muzyki nie b?dzie, jako ?e tibia jest gr? o ma?ych wymaganiach <dla ka?dego> wi?c jak s?dz? muzyki nie b?dzie .
?adna prezentacja,muzyka dobrana to klimatu i ja ;d
]

Napisa? Bax_Crow
Atlantyda oferuje prostot? po??czon? z nowymi dodatkami i dlatego w?a?nie tak mi si? podoba. B?d? chcia? bi? kilofem i zbiera? rudy ?elaza, to zagram w MMORPG 3D, a nie w takiej grze jak Tibia. RENGER'S jest s?aby i cieszy si? du?o mniejszym zainteresowaniem ni? Atlantyda, co z reszt? wida? po temacie na tym forum.

^
Hmm, jako ?e u was gra 62 osoby, to ma wzi?cie, chyba troch? mniejsze ni? na betatestach ....
nowe dodatki to jedynie questy i kraina, bo w kliencie nic nie ma bo brakuje wam w?asnego...
I nie da si? zmieni? faktu ?e jak i serwer evo/real map/ czy rpg jak ranger's s? sp?jne z prostot? gry tibia.. Jak nie chcesz ku? to twoja sprawa, my?lisz ?e logujesz si? na ra dostajesz kilof i wsz?dzie jest w brut r?d wszelkiego typu, tam te? trzeba my?le? ?eby te rudy znale?? a i one mog? cie zabi? ...

^
mo?e troch? Zawi?o napisa?em, ale lepiej to co mo?na pisa? prosto pisa? w Spak .

Ostatnia edycja:

Oto wypowied? jednego z u?ytkownik?w z tego forum w temacie Atlantydy. Im cz??ciej to czytam tym bardziej mam wra?enie, ?e on ma racj?.
Czekam na wasze opinie.

Oczywi?cie,Tibia od zawsze by?a gr? prosta,kt?ra z biegiem czasu zacz??a by? coraz bardziej skomplikowana i nowatorska dzi?ki CipSoftowi.Jednym si? to podoba(Ci s? na dzi? dzie? w opozycji),innym nie,ale tak si? sta?o.
My?l?,?e na rynku OTS s? potrzebne i EVO i wszelkie pseudo rl map'y z expem na wej?cie x100 i proste RPG jak Atlantyda i te,w kt?rych w?o?one jest wi?cej pracy jak RA.Zainteresowanie jest faktycznie wi?ksze,ale czy te "miliony unikalnych wej??" jakimi chwali?a si? przed startem administracja Atlantydy da?y im multum graczy ? Nie,ze 150 os?b na starcie zosta?o dzi? 60-80,z czego po?owa boci,a po?owa boi si? wyj?? z dp z obawy przed pro elajt pekerami...
RA ma jeszcze czas na zdobycie popularno?ci.Mo?e nie ka?dy(w tym te? i ja) jest gotowy na tak? innowacj?,po??czon? z "powrotem do korzeni" jak usuni?cie hot'?w(jedyna rzecz na RA jakiej jestem wielkim przeciwnikiem),jak i w?asny klient odstrasza potencjalnych botter?w(to akurat du?y +),ale w?asne grafiki,outfity i systemy mog? serwerowi tylko pom?c.
Przed startem RA pozostaje spam na trade i helpach konkurencyjnych OTS,wcze?niej trzeba by za?o?y? tematy na innych forach,torg i fora obcoj?zyczne czekaj?(j?zyk w grze ma by? podobno do prze??czenia pomi?dzy angielskim a polskim,wi?c nie ma przeszk?d dla obcokrajowc?w).

Og?lnie,cytuj?c klasyka-"Nie ma lipy."
Trzymajcie poziom,ruszcie z reklam? i w czterech literach miejcie to co pisz?
o tym projekcie fani Atlantydy czy innych OTS,bo jako gracz AW mog? powiedzie?,?e Wasz serwer jest o niebo lepiej dopracowany.

tak jak powiedzia? armiszon z czym si? w 100 % zgadzam, i wiem ?e klient ra w 90 % wyklucza najwa?niejsze opcje elf bota kt?ry jest najcz??ciej u?ywanym botem pod 8.54 ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry