-Inne [RPG, w?asny klient] Druga Zapowied? Ranger's Apprentice - Sprawd? to!

Status
Zamknięty.
Odp: [RPG, w?asny klient] Druga Zapowied? Ranger's Apprentice - Sprawd? to!

Do startu serwera jeszcze wiele czasu, ale czy nie warto czeka???

pozdrawiam hiroh

Stabilno?? serwera w miare mo?liwo?ci jest sprawdzana na testach. Start serwera przypomn? NIE JEST ZNANY. Na pocz?tku wakacji do??czy?o sporo os?b, teraz projekt ma troch? inny wymiar i wszystko idzie szybciej, jednak nie mo?emy zbytnio si? spieszy? bo taka strategia produkuje najwi?cej b??d?w.

@Refresh

teaser3.gif

Ju? nie d?ugo!

Serwer wygl?da ciekawie. Moje opinie w wi?kszo?ci s? pozytywne. Co mi si? nie podoba?
Proponuje usun?? napis mana /health z potion?w. Da? mo?liwo?? zmiany kolor?w w outfitach. No to chyba na tyle.

Powodzenia.

Nowe potwory zosta?y dodane:)
Oto pr?bka:
barbelark.png

themudulgormovement.gif

Te potwory narysowalem ja :)

Aha i to byly niestety ostatnie rzeczy jakie narysowalem poniewaz zostalem zwolniony przez lidera pixelartyst?w, niejakiego Shikate. Chyba by?em za s?aby w swoim fachu ;/ No c?? przyjme to na klate.

Ostatnia edycja:

Pragn? przypomnie?, ?e sam si? ,,zwolni?e?''.

Bardzo ?adnie wykonane cyklopy, jak wszystko na tym ots, po prostu zobaczy?em i si? zakocha?em, z niecierpliwo?ci? czekam na zapowied? III.

pozdrawiam hiroh.

refresh, mam pozwolenie ...

<APSIK>
Pozwoli?em sobie obudzi? temat, bo widz?, ?e co? cicho, nie tylko na Tibia.net.pl, ale r?wnie? na forum, na kt?re to was serdecznie zapraszam.

Tak jak wcze?niej napisa?em, na forum nie dzieje si? zbyt wiele, je?li kto? chce by? na bie??co to zach?cam go do wchodzenia co jaki? czas na blog'a.
Niusy z serwera Rangers Apprentice

Dla reszty u?ytkownik?w:
Nie radze anga?owa? sie w projekt, fakt zostalem wyrzucony z projektu bo by?a u mnie rodzina i nie mialem mozliwosci zajmowac sie praca ale fakt pozostaje faktem, zarobilem 30zl ale Oskar nie zaplacil mi ich poniewaz zapytalem go o moje pieniadze 2 razy za du?o. Wi?c mozecie mi wierzy? lub nie, ale ta praca wgle si? nie op?aca. ?egnam...

Taka ma?a uwaga - piszesz "ta praca wgle si? nie op?aca", ale nikt nie powiedzia?, ?e jest op?acalna. Shikate przyby? do nas na tych samych warunkach co Ty, a jednak si? nie skar?y, nie pisze trzy razy dziennie 'jak moja kasa?' i nie ?ali si? na forach o swoim straszliwym losie.
Decyzja o Twoim wydaleniu nie by?o ci?g?e powtarzanie 'gdzie moja kasa?', ale to, ?e nikomu, powtarzam NIKOMU nie powiedzia?e?, ?e Ci? nie b?dzie, ?adnych usprawiedliwie?, ?adnej pro?by, czy cho?by s?owa o tym, ?e nie b?dzie Ci? dwa tygodnie. To przezwyci??y?o o wszystkim i wszyscy razem, ca?ym zespo?em uzgodnili?my, i? zostajesz wyrzucony.

Dzi?kuj? i pozdrawiam.

Dobra zosta?em wyrzucony ale zaleg?e pieni?dze powinienes zaplacic i taka jest prawda, juz nawet nie ubiegam sie zeby zostac w team tylko powinienes zaplacic za moj? prac?.

Notka moderatorska:
takie sprawy to na pw za?atwiaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dobra zosta?em wyrzucony ale zaleg?e pieni?dze powinienes zaplacic i taka jest prawda, juz nawet nie ubiegam sie zeby zostac w team tylko powinienes zaplacic za moj? prac?.

przepraszam, ale za pozwoleniem powiem czy takich spraw nie powinno si? za?atwia? na pw, gg itp.

projekt jest wed?ug mnie najlepszy, jaki powsta? w od pocz?tku tibii .

@Prawo do od?wie?ania maj? Waromir i Oskar.@
Prosz? o nie zamykanie tematu :)

Uwaga! Trzecia zapowied? uka?e si? prawdopodobnie w tym miesi?cu. Liste portali, na kt?rych b?dzie publikowana znajdziecie na forum. Pech chcia?, ?e to forum trolli jest popularne wi?c tutaj tak?e trafi zapowied? dla tych "m?drzejszych" :>

Ostatnia edycja:

Ostatnia zmiana nazwy na konkretn?, Ranger's Arcani. Pod t? nazw? spodziewajcie si? w 100% nadchodz?cej trzeciej zapowiedzi.

D?ugo si? nie odzywa?em, jednak?e nie bez powodu. Przez ten czas zosta?o wykonane bardzo du?o, zar?wno mapy, grafik, fabu?y jak i skrypt?w.
W trzeciej zapowiedzi otrzymacie odpowied? na zadawane cz?sto pytanie dotycz?ce PvP. Wywr?cili?my je o 180 stopni, dzi?ki czemu gra zyskuje ca?kiem nowy wymiar. Gdy systemy te zostan? uko?czone to b?d? potrzebni gracze do ich testowania, a to oznacza... Tak jest, testy dla wszystkich!
Mamy w planach r?wnie? przerobi? spor? cz??? istniej?cych ju? system?w, np. atrybuty przedmiot?w, ale o tym jeszcze nic m?wi? nie b?d?.

Do trzeciej zapowiedzi mo?na odlicza? ju? dni.

Mam by? szczery ? Zapowiada si? ?wietnie !!!!
Ale b?dziesz robi? zbyt du?? konkur?cj? i tw?j ots mo?e by? atakowany <<Ddos.Dos>> itp. wi?c nie w?tpi? w to ?e d?ugo on nie postoi... to tyle z mojej strony
Oby Wasza Praca nie posz?a na Marne :)
Og?lnie za te Zapowiedzi i wszystko 11/10 :D

Mam by? szczery ? Zapowiada si? ?wietnie !!!!
Ale b?dziesz robi? zbyt du?? konkur?cj? i tw?j ots mo?e by? atakowany <<Ddos.Dos>> itp. wi?c nie w?tpi? w to ?e d?ugo on nie postoi... to tyle z mojej strony
Oby Wasza Praca nie posz?a na Marne :)
Og?lnie za te Zapowiedzi i wszystko 11/10 :D

rangers to pot?ga - s? ?wietni skrypterzy c++ i wszystkiego, nie s?dz? ?eby jaki? ddos m?g? mu zaszkodzi?, dedyk to nie b?dzie ovh.pl ...

co? nowego i ca?kiem innego czekam na start ! tylko nie r?bcie jakiego? orschi sms shopa ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry