What's new

RPK Ciemna Strefa!

Status
Not open for further replies.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11
Odp: RPK Ciemna Strefa!

Zgadzam si? typje, ale mnie chodzi?o tylko o trafn? metafor?, eldo jest mistrzem w swoim 'emocjonalnym' rapie, potrafi? doceni? jego talent mimo ?e nacodzie? go nie s?ucham i rzadko kiedy s?yszy si? go z g?o?nik?w, mimo to moim zdaniem eldupa umywa si? przy rapie z podw?rka.
btw. Eldo to poezja a RPK to miejski slang..

Eldo jest dobrym raperem ale nie z osiedla
moim zdaniem Bonus jest Kr?lem rapu podw?rkowego ;)
ws?uchajcie si? w jego teksty;)

kambek

User
Reaction score
2

Zgadzam si? typje, ale mnie chodzi?o tylko o trafn? metafor?, eldo jest mistrzem w swoim 'emocjonalnym' rapie, potrafi? doceni? jego talent mimo ?e nacodzie? go nie s?ucham i rzadko kiedy s?yszy si? go z g?o?nik?w, mimo to moim zdaniem eldupa umywa si? przy rapie z podw?rka.
btw. Eldo to poezja a RPK to miejski slang..

emocjonalnym rapie? jeste? pokurwiony, nie wiesz co to emocjonalny rap - jak chcesz si? dowiedzie? sprawd? Bonsona, czy album Pezeta muzyka emocjonalna.

Eldupa? Ty we? wyjmij g?ow? z dupy, osi?gn?? wi?cej ni? ty osi?gniesz kiedykolwiek, wi?c o czym jest ta rozmowa.
Nie jestem jego zagorza?ym fanem, nawet przesta?em go lubi? - ju? nie trafia moje gusta, pomimo szanuje go - bo grammatik/endefis zapocz?tkowa?o moj? ?cie?k? trak?w w winampie.

Rap z podw?rka? Kurwa, idioto. Co to rap z podw?rka wogle. Bonusa chuj obchodz? jego fani.

pui

Advanced User
Reaction score
18

emocjonalnym rapie? jeste? pokurwiony, nie wiesz co to emocjonalny rap - jak chcesz si? dowiedzie? sprawd? Bonsona, czy album Pezeta muzyka emocjonalna.
Eldupa? Ty we? wyjmij g?ow? z dupy, osi?gn?? wi?cej ni? ty osi?gniesz kiedykolwiek, wi?c o czym jest ta rozmowa.
Nie jestem jego zagorza?ym fanem, nawet przesta?em go lubi? - ju? nie trafia moje gusta, pomimo szanuje go - bo grammatik/endefis zapocz?tkowa?o moj? ?cie?k? trak?w w winampie.
Rap z podw?rka? Kurwa, idioto. Co to rap z podw?rka wogle. Bonusa chuj obchodz? jego fani.

Nie wiem co to emocjonalny rap? Kurwa cz?owieku eldupa nawija go od czas?w blokers?w, mam ka?d? jego p?yt? a ty zakompleksiony grubasie mi eldo do Paw?a z Ursynowa por?wnujesz bo tak p?yt? nazwa?, co ty jeste? pojebany?

Na chuj si? udzielasz i spinasz jak do konkluzji w temacie doszli?my dawno.
Nie jeste? jego zagorza?ym fanem ale bronisz go jak dziecka z downem, sram na twoje endefis, z ca?ej p?yty jeden dobry kawa?ek a reszta kupa o mi?o?ci.

Nie wiesz imbecylu co to rap z podw?rka, bo nie wiesz co to podw?rko, znasz jedynie drog? z domu do szko?y i fejsbuka internetowa pruchwo, nie rozumiesz przekazu ?ycia prawdziwego bo go nie znasz, a jedyny slang jaki potrafisz zrozumie? to pokemonowe pismo g?upich ma?olatek z naszej klasy.

Flame jak najbardziej uzasadniony.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

Dodaje Next Dobrych kawa?k?w Bonusa.!

kambek

User
Reaction score
2

Nie wiem co to emocjonalny rap? Kurwa cz?owieku eldupa nawija go od czas?w blokers?w, mam ka?d? jego p?yt? a ty zakompleksiony grubasie mi eldo do Paw?a z Ursynowa por?wnujesz bo tak p?yt? nazwa?, co ty jeste? pojebany?
Na chuj si? udzielasz i spinasz jak do konkluzji w temacie doszli?my dawno.
Nie jeste? jego zagorza?ym fanem ale bronisz go jak dziecka z downem, sram na twoje endefis, z ca?ej p?yty jeden dobry kawa?ek a reszta kupa o mi?o?ci.
Nie wiesz imbecylu co to rap z podw?rka, bo nie wiesz co to podw?rko, znasz jedynie drog? z domu do szko?y i fejsbuka internetowa pruchwo, nie rozumiesz przekazu ?ycia prawdziwego bo go nie znasz, a jedyny slang jaki potrafisz zrozumie? to pokemonowe pismo g?upich ma?olatek z naszej klasy.
Flame jak najbardziej uzasadniony.

Nie wiesz co to emocjonalny rap, mo?e nie wiesz co to emocje? Emocje przelane na p?yt?, robi to prawie ka?dy raper - ale ?eby nazwa? czyi? rap emocjonalnym, naprawd? takowy musi by? - Pezet wchodzi? do kabiny i wr?cz krzycza? to co czuje, Bonson zrobi? dok?adnie tak samo - tak dla og??u, faworyzuj? bardziej Bonsona - Pawe? powoli wybiera inna ?cie?k? kariery.

Zakompleksiony? Kurwa. My si? znamy? Nazywasz mnie grubasem? Daj argument, prosz? - wa?? wi?cej od Ciebie, mam nadwag? - wiesz dlaczego? Bo trenuje 2 rok na si?owni, ponadto mieszam z mma - wi?c o czym jest g??bie ta rozmowa? Nie wiem co to podw?rko? Nie wiem co to ?ycie? Gdybym nie wiedzia?, to bym dzisiaj nie robi? tego wymienionego wy?ej pajacu.

Je?eli do Ciebie trafiaj? numery aka jedzie KIA - to kurwa gratuluj?, teraz ty jeste? hardkorem - pewnie jak z ziomkami co? odjebiecie i was zgarn?(bo debile zazwyczaj spierdoli? nie potrafi?) to robisz na przek?r wersom Piha "wie o tym ka?dy, ale nie przyzna si? nikt" co? We? sobie odpu??, twoja wiedza o rapie? Tego czego ja s?ucham nie zobaczysz na ?adnym popkillerze zjebie.

Dziecko z downem jest bardziej warto?ciowe od kmiota, kt?rego bujaj? jakie? zjeby z gimnazjum - wierz?.

Przekaz ?ycia? To? kurwa dojeba?, powiedz ile masz lat? 15? TO KURWA ZNASZ ?YCIE JAK KIELNIE POLICJANTA ZJEBIE - NIE MASZ PEDALE DOST?PU.
Jestem ciekaw ile z tego co tu napisa?e?, powiedzia?by? mi tu i teraz. Nic by? kurwa nie powiedzia?.

?ycie na podw?rkach? Znam je lepiej ni? ty cycki matki, i pow?tpiewam ?e kto? z takich ludzi toleruj? osoby pr?buj?ce na si?? pokaza? swoj? warto??, wiesz co jest lepsze? Kiedy ta warto?? nie istnieje, jeszcze mi wspomnij o dillerce jak to dobrze zjara? se co? w piwnicy, i dyga? si? o przypa?.

Skoro Endefis jest kup?, to ja bym mia? obrzydzenie wyla? si? na ciebie.
A i ten, jaki materia? macie na j.polskim? Zaliczyli?cie mo?e ju? czytanie ze zrozumieniem? Bo s?ucha?em Endefisu maj?c kurwa wi?cej lat ni? ty.

I jeszcze jedno, jak chcesz pogada? - powa?nie, to napisz mi na privie ci poddam numer telefonu - bo tutaj to nie jest rozmowa, sko?czy?em i si? pierdol - nie licz na kolejne odpowiedzi, tak mo?esz nawet mi napisa? ?e przelecia?e? moj? ?on? dwa razy - nie zareaguj? - bez odbioru.

pui

Advanced User
Reaction score
18

Nie wiesz co to emocjonalny rap, mo?e nie wiesz co to emocje? Emocje przelane na p?yt?, robi to prawie ka?dy raper - ale ?eby nazwa? czyi? rap emocjonalnym, naprawd? takowy musi by? - Pezet wchodzi? do kabiny i wr?cz krzycza? to co czuje, Bonson zrobi? dok?adnie tak samo - tak dla og??u, faworyzuj? bardziej Bonsona - Pawe? powoli wybiera inna ?cie?k? kariery.

Ale na chuj o tym nadal piszesz? nie znam takich szczeg???w o kabinach bo nie interesuje mnie co inni przedstawiciele p?ci m?skiej tam robi?, a ty co, ?eby 'odczu?' t? emocjonalno?? to te? naprawd? puszczasz sobie pezeta w kabinie, no kurwa kole? to por?wnanie jest gorsze od bezsensu. Na p?yt? przelewa si? swoje ?ycie a nie pierdolenie o niczym.

Zakompleksiony? Kurwa. My si? znamy? Nazywasz mnie grubasem? Daj argument, prosz? - wa?? wi?cej od Ciebie, mam nadwag? - wiesz dlaczego? Bo trenuje 2 rok na si?owni, ponadto mieszam z mma - wi?c o czym jest g??bie ta rozmowa? Nie wiem co to podw?rko? Nie wiem co to ?ycie? Gdybym nie wiedzia?, to bym dzisiaj nie robi? tego wymienionego wy?ej pajacu.

Trenujesz mma bo wiesz co to ?ycie? Kurwa bili Cie koledzy w dziecinstwie czy ja nie dostrzegam w tej cz??ci innej wyt?umaczalnej mozliwosci?
Awansowa?e? z grubasa do "Napompowany przez towar ze strzykawki"

Je?eli do Ciebie trafiaj? numery aka jedzie KIA - to kurwa gratuluj?, teraz ty jeste? hardkorem - pewnie jak z ziomkami co? odjebiecie i was zgarn?(bo debile zazwyczaj spierdoli? nie potrafi?) to robisz na przek?r wersom Piha "wie o tym ka?dy, ale nie przyzna si? nikt" co? We? sobie odpu??, twoja wiedza o rapie? Tego czego ja s?ucham nie zobaczysz na ?adnym popkillerze zjebie.
Tak, trafiaj? do mnie, o jakim przyznawaniu si? m?wisz, i co ma do tego PIH, frajerem jeste? to si? sprzedasz, zreszt? nie mam zamiaru Ci pucowa? co na psach m?wi? jak mnie powin?, na chuj piszesz o psach w dyskusji o rapie, do konca ci odjebalo?

Dziecko z downem jest bardziej warto?ciowe od kmiota, kt?rego bujaj? jakie? zjeby z gimnazjum - wierz?.
co?

Przekaz ?ycia? To? kurwa dojeba?, powiedz ile masz lat? 15? TO KURWA ZNASZ ?YCIE JAK KIELNIE POLICJANTA ZJEBIE - NIE MASZ PEDALE DOST?PU.
Jestem ciekaw ile z tego co tu napisa?e?, powiedzia?by? mi tu i teraz. Nic by? kurwa nie powiedzia?.
Co ma kurwa wiek do tego czym jest przekaz ?ycia ty idioto?
Ka?dy raper nawija o czym? innym wi?c daje inny przekaz, ka?dy rapper nawija o swoim ?yciu i o problemach z nim zwi?zany, dlatego odbiorca z podobnego rejonu oraz w podobnym wieku ?atwo go mo?e rozumie?, i to jest kurwo przekaz, na chuj pierdolona ruro m?wisz komentujesz moje ?ycie jak NIE JA TU JESTEM RAPEREM nieumiej?ca czyta? ze zrozumieniem tepa ?ciero.

Skoro Endefis jest kup?, to ja bym mia? obrzydzenie wyla? si? na ciebie.
A i ten, jaki materia? macie na j.polskim? Zaliczyli?cie mo?e ju? czytanie ze zrozumieniem? Bo s?ucha?em Endefisu maj?c kurwa wi?cej lat ni? ty.

Skoro dla Ciebie endefis jest super, to ja wysra? bym Ci si? na mord? z ch?ci?.
Co ma kurwa czytanie ze zrozumieniem do tego ile masz lat, nie widz? powi?zania LOL, i wiesz co przerabiam na j?zyku polskim?
Emocjonalne poezje eldo z podr?cznik?w.

I jeszcze jedno, jak chcesz pogada? - powa?nie, to napisz mi na privie ci poddam numer telefonu - bo tutaj to nie jest rozmowa, sko?czy?em i si? pierdol - nie licz na kolejne odpowiedzi, tak mo?esz nawet mi napisa? ?e przelecia?e? moj? ?on? dwa razy - nie zareaguj? - bez odbioru.
Nie, i nie mog? tej kupy bzdur tak zostawi?, powa?nie to chyba jeste? ostro pojebany je?eli twierdzisz ?e b?d? do ciebie dzwoni? tylko po to by us?ysze? jak sterydy podnios?y ci ton g?osu.

Siedzia?e? godzin? nad postem by wybzdura? co? g?upiego, i brawo uda?o ci si?.

I nie, nie licze od ciebie na kolejne odpowiedzi, chocia? od godziny wci?? Ci? widz? obserwuj?cego temat .

S?uchaj sobie eldo dalej, temat jest o Bonusie strza?ka ; ]

Last edited:

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Nie chce mi si? czyta?, ale ten pui to gimbarski be?kot co wyzywa od razu od hejt?w - beka.

Tak se wymy?li?em:
TO JEST OSIEDLOWY RAP TO JEST BONUS PIZDA DWA TO JEST OSIEDLOWY RAP GIMBERY KL?KAJ? DO TEGO RYTMU DO MIECZA I UDAJ? RYCERZA

Last edited:

Cynna

Senior User
Reaction score
107

Ja polecam to:

Status
Not open for further replies.