• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[RWP] Real World (Project RPG)

Status
Zamknięty.

luzak123

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
41
Wersja tibii: 9.44 (mozliwa aktualizacja)
Informacje o OTS : brak profesji/zaawansowany system awansu postaci
Kontakt: rwp.servegame.com/forum || GG: 35179555
Dodatkowe info od siebie:

Poszukuje ch?tnych do udzia?u w projekcie "Real World".
Projekt ten ma za zadanie zmieni? ca?kowicie oblicze tibii, zmieniaj?c klasyczna rozgrywk? na "prawdziwy" serwer mmo_rpg.

Projekt przede wszystkim jest nastawiony na zachcianki graczy.
Nie oznacza to ?e GM rozdaje free items, lecz ze tworzymy na serwerze to czego gracz oczekuje.

Projekt jest w fazie beta!

Osobiscie zajmuje sie programowaniem, staram sie przebudowa? silnik na system jaki chce wprowadzi?... jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem. Znam sie tez na php, lua oraz xml.
Niestety mapperem jestem kiepskim :) (mo?e nie kiepskim ale mi sie poprostu nie chce :D)

Dlatego potrzebujemy zaawansowanych mapper?w jak i skrypter?w lua (tych nawet pocz?tkuj?cych)!

Przyda? by si? r?wnie? skrypter php.

Glowne cele projektu:
*Brak profesji/Zaawansowany system awansu postaci. (something like gothic3?)
*Fabu?a(d?uga/ciekawa/rozwijajaca sie)/zaawansowane dialogi z npc(nowy system rozmowy)/multum quest?w(g??wnych jak i pobocznych)
*Zblizenie do realnego swiata(np. obuchy sa szybsze niz miecze, a te z kolei szybsze niz topory co przek?ada si? na obra?enia)
*System reputacji (je?eli mo?na to tak nazwa?, poprostu pewne grupy spo?eczne w zamian za ofiarowana pomoc zaoferuj? nam swoje us?ugi)
*Zmieniony system czarowania (magia podzielona na: zniszczenie, leczenie, przemiana, przywolanie)

Na czym stoimy:
*jest mapa (4 miasta + rook)
*questow wlasciwie brak
*npc standardowi (co? nie co? jest :))
*system awansu 50% ready.

Je?eli jeste? zainteresowany udzia?em w projekcie pisz na gg: 35179555 lub wejdz na rwp.servegame.com i zarejestruj sie na forum. Znajdziesz tam wiecej informacji o projekcie, planowanych zmianach, oraz mo?esz umiescic swoje propozycje.

anonymouS.

NEWS!
Dodaje linki do artyku?u oraz informacji o systemach na serwerze:

Towarzysz do wynaj?cia.
Profesja, a raczej jej brak (wzmianki na temat promocji).
Zu?ywanie si? ekwipunku, kowalstwo oraz system zaklinania/ulepszania ekwipunku.
Urealnienie rozgrywki.
Podr??e. (statki | karawany | teleporty)
Co? wi?cej o magii.
Outfity/Addony

RealWorld - Kamienie Przeznaczenia
RealWorld - Statystyki Postaci

NEWS!
Aby u?ywa? lepszych broni nie potrzeba mie? okre?lonego poziomu lecz okre?lone cechy
(np 60 si?y).

NEWS!
*Od teraz w slocie na strza?y mo?emy trzyma? drugi pier?cie? (strza?y trzymamy w prawym slocie, bron w lewym).
*Nowy system npc!
*System awansu dzia?a w 50 % / gotowy do u?ytku :)
testyz.jpg

Wz?r:

Kod:
Nick:
Doswiadczenie: (nowicjusz/sredniozaaw/zaawansowany)

Odp: [RWP] Real World (Project RPG)

?wietny pomys?, gdyby do projektu znalaz?y si? ogarni?te osoby to mo?na by stworzy? ?wietny OTS. Jednak?e chyba nie tylko brak profesji i system awans?w zosta? zaczerpni?ty z Gothic 3 ale tak?e system reputacji. :] Zauwa?am jednak ?e nie napisa?e? wa?nej rzeczy a konkretnie wzoru podania. Poza tym nie zauwa?am innych niedoci?gni??.

@up ok zaktualizowa?em...

Ostatnia edycja:

Mam jedn? sugestie odno?nie promocji. Ot?? proponuj? aby przynale?no?? do rodziny ksi???cej nie by?o za premium bo to troch? zbyt du?e utrudnienie dla os?b kt?re nie chc? p?aci? za gr? a co si? z tym wi??e wielkie u?atwienie dla os?b p?ac?cych. (Mo?e troch? przesadzi?em) Jednak przynale?no?? do rodziny kr?lewskiej nadal powinna by? za premium.

W sumie masz chyba racje :D Niech darmowi te? co? maj? :)
nowy link:
Urealnienie rozgrywki.

Ostatnia edycja:

Update pierwszego postu, i zach?cam do udzia?y w projekcie :)

Potrzebujemy zaawansowanych mapperow oraz skrypter?w lua (nawet pocz?tkuj?cych)!

Nowe linki:
[+] Outfity/Addony

Ostatnia edycja:

Odkopuje :D
Wi?kszo?? umiej?tno?ci uda?o mi si? ju? zrobi? :)
(zosta?o kilka niedor?bek, oraz czary... )
Mam nadzieje ?e wkr?tce wersja "Open-Beta" ujrzy ?wiat?o dzienne...

W dalszym Ci?gu poszukujemy mapper?w.
Zach?cam r?wnie? do zg?aszania propozycji...
Mam nadzieje ?e moim nietypowym serwerem uda mi si? zadowoli? chocia? 10 graczy :)

F5
Projekt ca?kiem nie?le si? rozwija, zach?cam do udzia?u w nim... szczeg?lnie mapper?w!

System awansu jest w?a?ciwie gotowy, mo?na zobaczy? jak to dzia?a gdy? serwer testowy "stoi"...

Nadal poszukujemy ogarni?tych mapperow!!
Nie b?jcie sie zg?osi? :D

Gdyby nie to, ?e mam sw?j projekt to ch?tnie bym do??czy?, gdy? ciekawie wszystko si? prezentuje, mimo i? niewiele nam pokaza?e?.
System rozm?w z NPCtami, mam taki sam napisane u siebie. Pozwala on na wi?ksz? swobod? w budowaniu fabu?y, + za pomys?.

Najemnicy, boli mnie to, ?e nie da?e? im mo?liwo?ci awansu, co skutecznie obni?a ich warto?? w grze.

Od?wierzam!
Projekt wznowiony!

G?owni poszukiwani to:
*Mapperzy [2-3]
*pHp-skrypter [1]
*Niskopoziomowi skrypterzy[2-3]
Je?eli posiadasz inne umiej?tno?ci, a interesuje Ci? projekt, pisz do nas!

Chetnych zapraszam na rwp.servegame.com...
Pisa? na forum lub gg: 35179555

Ostatnia edycja:

F5 Zapraszam ludzie to ?wietny ots!! :D

Zagra? zagram, ale w?a?nie my?l? sobie, czy si? zg?osi? na mappera czy nie. Kiedy? naprawd? du?o jak i dobrze tworzy?em, lecz by?o to z 3-4 lata temu. Ostatnio chcia?em pogra? ale nigdy nie mam jak wystartowa? (problemem jest albo brak konkretnego serwera). Zastanowi? si? nad tworzeniem map, jak by co napisz?.

@Up
Jakby co to pisz na gg: 35179555

@Topic (F5)
Zach?cam do w??czenia si? w projekt jak i testowanie... :)

Zapraszam do testowania!

Klienta mo?na pobra? ze strony: rwp.servegame.com lub u?y? w?asnego podaj?c adres rwp.servegame.com (tibia.944)

Nab?r na stanowiska ciagle trwa!!!

Ekipa si? powi?ksza, prace id? pe?n? par?...

Zapraszamy do udzia?u w projekcie jak i do testowania naszego serwera!

@Ekipa Real World.

F5
W dalszym ci?gu potrzebujemy mapper?w!

Przyda? by si? r?wnie? kto? do obmy?lenia fabu?y, oraz wykreowania kilku ciekawych, wi?kszych questow... (chodzi tu tylko o pomys?y, nie wykonanie)

Zach?cam r?wnie? samych graczy do testowania :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry