[Rysik] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Rysik] Galeria

norah.png

Mountainy s? totalnie zbugowane (dolne mountainy xd).
Za du?y spam krzak?w, a poza tym w miar? ok.
Wa?ne, ?e all si? trzyma kupy.

cu

kopiaaw.png

Inspired by Guru aka maro324.

Ostatnia edycja:

Najbradzej mi sie spodobal Domek i Miasto.
Inne zdjecia wygladaja tak jak bys to robil w 5 minut.

Niestety twoje prace nie sa na tak doskonale bym mogl ci dac 10 Punktow,lecz dam ci 8.
Popracuj nad pomyslami.

Takie ma?e pytanie aka sugestia, co to jest?
Natura jest najbardziej wporz?dku, dobrze poustawiane odpowiednie rzeczy pasuj?ce do siebie. G?ry... totalny nie wypa? tych trzech g?rek, jeszcze ta ognista trzyma poziom, ale nie tego klimatu.
Pozdrawiam!

@Fluos

Nic nie jest perfekcyjne i idealne.

Od?NIE?ENIE po baaardzo d?ugim czasie.
Takie ot tak bagienka... 1 praca od ~2 mies.

Bagna.png

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adne prace, ciekawie wykonane i ?adnie dopracowane.
Nie dostrzegam tu jakichkolwiek b??d?w, no i podoba mi si? Tw?j styl.
Og?lnie rzecz bior?c jest bardzo dobrze, tak trzymaj!

Ca?kiem ciekawie, jak na tak d?ug? przerw?, ale dobrze wiesz, ?e to jest zupe?nie nie grywalne, za du?o spamu i nie potrzebnych rzeczy takich jak paj?czyny czy ga??zie.
Czekam na wi?cej.
Pozdrawiam!

Bardzo ciekawe prace, widze w tobie potencja?, Bardzo dobrze dopracowane i wogole

Czekam na nowe prace.
pozdrawiam

To teraz co? kompletnie nowego..

Miasto.png

Jak na mnie, to troch? pustawo je?li chodzi o nature, c'nie? Ale c??, taka ju? raczej b?dzie do ko?ca... Po lewej stronie jest tawerna, kt?rej nie pokazuje a po prawej kawa?ek dachu od sklepiku. M?wi?c w skr?cie: buduje miasto! :D

Czy?by to miasto do naszego projektu :PP Dobra a tak na powa?nie, to prace super :) Du?o detali, chocia? czasem za wiele :P Og?lna ocena: 9/10 :P

Trzymaj si? Rysio :P

I kolejny skrawek mapy :D wg. mnie nieco gorszy, ale w p??niejszym czasie si? to poprawi :)

Miasto2.png

PS: Nie musicie komentowa? o bugu na dachu. Niestety tak reaguje Tibia na map?, a to nie jest moja wina :)

Prace wygl?daj? na prawd? przejrzy?cie, a ich klimat jest niesamowity. Z pewno?ci? m?g?by? tworzy? map? do jakiego? serwera w stylu RPG.

Ostatnia praca jest Wy?mienita! O wiele lepsza od tych na pierwszej stronie... Kt?rych nie b?d? liczy? na ocenie ko?cowej. Ch?opie ty masz dobre pomys?y, i prosz? r?b OTS... Og?lnie to chyba mo?na ci? oceni? na 9/10 - bo zawsze mog?o by? lepiej!​

*UP
Dzi?ki za takie prawienie komplement?w xD

Od?wie?am :D
G_ra.png

Wieem z lekka pustawo, nie postawi?em spawn?w... To jest kawa?ek przerobionych cyklop?w w Karmii ^^ :D

Rysieek, Ty ?yjesz!?
No fakt, nie ma si? czym jara?, zwyk?a groteskowa jaskinia, w kt?rej imo za du?o jest nawalonych zielonych element?w, co wygl?da bardzo, bardzo nie ?adnie. Mam nadziej?, ,?e wr?cisz jeszcze do formy z ubieg?ych miesi?cy.
Pozdrawiam!

Hmm masz racj?, nie ma si? czym jara?... Doda?em, ?eby ludzie oceniali i ?eby zaspamowa? galeri? :D

PS: Ja NIGDY nie by?em w dobrej formie, nigdy nie robi?em dobrych map i nie s?dz?, abym takowe robi?.

Mylisz si?, jak na ?redniaka to ca?kiem fajnie Ci wychodzi?o, zw?aszcza w architekturze by?e? zajebisty. Ostatnia praca jest taka sobie, kupa g?wna. Wr?? do formy :)

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca wydaje mi si? troch? pusta, ale mimo wszystko podoba mi si?, bo wygl?da tak naturalnie.
Poprzednie prace te? bardzo ?adne, trzymaj? si? klimatu, s? estetyczne i poprawnie wykonane, og?lnie bardzo dobrze Ci idzie.

screenshot2011022155524.jpg

Prawdopodobnie to ostatni ss na tym Forum, co nie znaczy, ?e ko?cze z Mappingiem

Status
Zamknięty.
Back
Do góry