-Tibia 8.52 Salvador RL MAP !

Status
Zamknięty.
Odp: Salvador RL MAP !

amina prosze o usuniecie tematu gdyz jest to podszywanie sie pod inny otsa mianowicie pod salvador.mine.nu

@up:

salvador.zapto.org jest to druga edycja salvador.mine.nu, i nie jest to ?adne podszywanie ?ie, gdy? ustalili?my wszystko z Fraglesem- wszystko jest legalnie :)

STARTUJEMY JU? JUTRO O 20.00 !!

Startujemy ju? dzisiaj o godzinie 20 !!!

Musisz tu by?!

NIE POLECAM salvador to juz oko?o v5 .. za kazdym razem serwer pochodzi tydzien -2 lub gdy gracze b?d? posiada? 200 lvl JESt RESET CHAR?W... cz?sto zdarzaj? si? te? chacki kont.. bardzo mo?liwe ?e to GOD , wi?kszo?? ludzi tak uwa?a. a na koniec dodam ze Perfidnie wida? ?e leci na kase z sms shop. Wchodzi na otsa tylko jesli mu cos potrzeba a tak to olewka..;)

Zgadzam si? z up ots konkretnie do bani gorszego otsa nie widzia?em w tym stopniu ?eby co chwile robi? resety ludzie ogarnijcie sie i nie dajcie sie wrobic w ten ots i wydawa? bezsensu sms bo ten kole? ma was w dupie i tylko liczy na naiwnych graczy pozdro...

Start of the server delayed to 11 December, 20:00

Start serwera przesuni?ty na 11 grudnia godzina 20:00

NIE POLECAM salvador to juz oko?o v5 .. za kazdym razem serwer pochodzi tydzien -2 lub gdy gracze b?d? posiada? 200 lvl JESt RESET CHAR?W... cz?sto zdarzaj? si? te? chacki kont.. bardzo mo?liwe ?e to GOD , wi?kszo?? ludzi tak uwa?a. a na koniec dodam ze Perfidnie wida? ?e leci na kase z sms shop. Wchodzi na otsa tylko jesli mu cos potrzeba a tak to olewka..;)

A JA POLECAM! to chyba dobrze ze az v5 bylo :() on nie chodzi tydzien albo 2 tylko wy przestajecie grac na otsie bo jakis team dostanie w dupe zmieni otsa a pozostalym przyplynie doladowanie na komorke i musza predko wydac na kolejne itemy z sms shopu. Co do hackow to nie wiem jak jest dokladnie z tym to sie nie bede udzielal na ten temat. A powiem mi jaki ots z real mapa nie jest tworzony dla kasy ? o.o . Dla mnie w sumie lepiej ze zadko wchodzi ,bo tak to przynajmiej nie spamuje ciagle bezsensownymi wiadomosciami i nie rozdaje itemow.

a teraz 12 grudzien o 11

japierdole zastanowcie sie kiedy, i szkoda ze hackneles typowi ta domene palo glupia

lepiej poczekajcie jak powstanie orginal Salvadora a nie typ hacknol domene podstawil swojego dedyka i niech server zapierdala...AHAHHA no tak jeszcze go przeklada o 15godzin ;>

ODRADZAM SZKODA CZASU

Revolution ^ Eyes Of Darkness ^ Zolta Trawa

-Pa$teRa^

Motto:

Danger ! - Pasterka Detected BEWARE

Co to w og?le ma by??Zaplanuj dat? otwarcia OTSa i faktycznie odpal wtedy tego OTSa a nie..Chcia?em na nim zagra? ale te komentarze mnie przera?aj?.. Nie polecam :|...

Nie polecam ile jeszcze razy resa zrobisz? Res co 2 tyg. pfff. Za niedlugo bedzie v10...

Dajcie spok?j ka?da rl mapa jest dla kasy i takie obwinianie nie ma sensu.Mo?e robi resy bo jaki sens jest trzyma? dedyka dla 20 graczy czy tam ilu.A jak p?aczecie ?e wysy?acie sms tracicie kase itd. to nie wysy?ajcie mo?na gra? bez tego. . .

Po d?ugich testach, poprawach mapy- serwer nareszcie dzia?a jak nale?y, coza tym idzie? Serwer Startuje ju? dzisiaj !
Tak, tym razem jest to data/ godzina, w kt?rych serwer wystartuje na 100 %
Pozdrawiam, i zapraszam :)

Salvador ma nowego w?asciciela wiec nie bedzie resetow co 2 tygodznie tylko bedzie sta? solidnie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry