• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.60 salvania.net | ZAPOWIEDZ | THE BEST RPG RL MAP | AMAZING WARS | START 02.01.2011

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: salvania.net | ZAPOWIEDZ | THE BEST RPG RL MAP | AMAZING WARS | START 02.01.2011

Wbija? all na serwa ! Exp stages jest zajebisty ! Ka?dy lvl b?dzie Ci? cieszy? a nie tak jak na orshu 1 dzien i wbijesz 250 lvl i nie masz co robi?. Full rl mapa bez dennych wysp tzn gengia oken pyre ! Rejestrowac sie i wbijac !!!

Odp: salvania.net | ZAPOWIEDZ | THE BEST RPG RL MAP | AMAZING WARS | START 02.01.2011

Wbija? i robi? chary! ?wietny ots sie szykuje zobaczcie jak ma?o item?w w sms shopie!

Wydaje si? ciekawy.
Raczej wpadniemy. ;]
Miejmy nadzieje ze reset po tygodniu gry nas ominie... ;D

Jaka? Guild (byle nie trade) potrzebuje 3,4 dodatkowych cz?onk?w. ?;p

Ostatnia edycja:

Na pewno wbij? ! Dlaczego ? Poniewa? jest to 100% rl mapa full rpg. Ma?y exp, skille, mlvl, loot. B?dzie zajebi?cie !

Na pewno wbije, zapowiada si? super. Uwielbiam takie ots z rl mapka maly exp, ahh po prostu cudownie. Mam nadziej?, ?e du?o os?b wbije na tego ots.

zapraszam serdecznie na ots wszystkich, mila atmosfera, nie ma wysokich lvli, ots godny uwagi, starrannie zrobiony nie dla pieniedzy tylko dla ludzi, bardzo dobrze sie gra
ZAPRASZAM WBIJAC ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom